ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Advertisements

Problematika financování antiretrovirové léčby a laboratorních vyšetření u osob s HIV/AIDS v ČR ve světle mezinárodních závazků MUDr. Jaroslav Jedlička,
Laboratorní kontrola antikoagulační léčby
Není značka jako značka
K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové
JAK SE REGISTRUJÍ LÉKY © 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV.
Kvalita a bezpečí pro naše pacienty – náš základní cíl Mezinárodní konference pořádána Svazem zdravotních pojišťoven ČR ve spolupráci s o Association Internationale.
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
moderní forma klasické terapie
STÁT forma organizace lidské společnosti, která se vyznačuje sdružením obyvatel určitého území v právní celek suverenita, svrchovanost je výrazem státní.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
Kontrola potravin Hejmalová Michaela.
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
DIABETES MELLITUS V PRAXI REVIZNÍHO LÉKAŘE Úvod do problematiky, výchozí fakta MUDr. Miloslava Dubovská.
Konference prezidia ČAS Karlovy Vary
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Management jakosti dle UKA Aachen Management jakosti dle UKA Aachen Ing. Lenka Jakubův Ekonomika zdravotnictví a hodnocení zdravotnických prostředků.
Péče o nemocné s diabetem v ČR
[ 1 ] © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv. [ 2 ] © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv Další vývoj probíhající revize systému úhrad léčiv PharmDr.
Prohloubení odborné spolupráce a propojení ústavů lékařské biofyziky na lékařských fakultách v České republice CZ.1.07/2.4.00/ Co by mohl (budoucí)
TYPY A FORMY ÚRAZŮ I NÁSILÍ NA DĚTECH A MLÁDEŽI
HACCP.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Biologická léčba v dětské psychiatrii
Dorzolamid - Timolol MUDr. Martin Votava Ústav farmakologie 3. LF UK.
Zdraví a jeho determinanty Mgr. Aleš Peřina, Ph. D. Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Kamenice 5, Brno.
Systém úřední kontroly v ČR. Úřední kontrola v ČR Úřední kontroly v celém potravinovém řetězci od prvovýroby až po prodej spotřebiteli provádějí příslušné.
Krizová krevní politika ČR. V České republice je problematika zajištění dodávek transfuzních přípravků řešena ve spolupráci resortů zdravotnictví a obrany.
[ 1 ] © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv. [ 2 ] © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv Další vývoj probíhající revize systému úhrad léčiv PharmDr.
Podmínky skladování potravin ve školních stravovacích zařízeních v Libereckém kraji MUDr. Jana Pilnáčková odbor hygieny dětí a mladistvých.
Biologická léčba doc. MUDr. Martin Vališ, PhD.
[ 1 ] © 2007 Státní ústav kontrolu léčiv Role SÚKL v novém systému regulace cen a úhrad LP a PZLÚ Praha Role SÚKL v novém systému regulace.
[ 1 ] PharmDr. Martin Beneš © 2007 Státní ústav kontrolu léčiv Stanovení maximálních cen a stanovení výše a podmínek úhrad léčivých přípravků - změny od.
[ 1 ] PharmDr. Martin Beneš © 2007 Státní ústav kontrolu léčiv Role SÚKL v novém systému regulace cen a úhrad LP a PZLÚ Praha Role SÚKL v.
[ 1 ] RNDr. Olga Hanzlíčková © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv RNDr. Olga Hanzlíčková vedoucí sekce dozoru Státní ústav pro kontrolu léčiv.
DOPL Ň KY STRAVY Ing. Sylvie kršková, Státní zem ě d ě lská a potraviná ř ská inspekce.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Biologická léčba Hradec Králové, 16. dubna Mgr. Jakub Dvořáček, AIFP.
Primární pediatrie-Evropa a ČR MUDr. Gabriela Kubátová OSPDL ČLS JEP Praha červen 2015.
Ekonomické a sociální aspekty diabetu MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA 20. květen 2014.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
VZP ČR A ÚHRADY ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ EXISTUJE RECEPT NA NASTAVENÍ STEJNÉ ÚHRADY ZP ZA STEJNÝ EFEKT U PACIENTA? ING. MARTIN JELÍNEK, PHD MUDR. TAŤÁNA.
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV.
Zemědělci a potravináři se ode dna musejí odrážet společně
MUDr. JUDr. Petr Honěk náměstek ředitele VZP ČR pro zdravotní péči
Jana Haberlová Neuromuskulární centrum 2. LF UK a FN Motol, Praha
Přínosy inovativní léčby seminář
Státní ústav pro kontrolu léčiv
NDP aneb Národní akční plán
PharmDr. Ondřej Zendulka, Ph.D.
Okruhy činnosti práce sestry v ordinaci PL
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
Maturitní otázka 17., 22 HACCP.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vedoucí priority: Prof. RNDr Jaroslav Drobník
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
Národní diabetologický program (NDP)
Test osobností z politiky
Postup pro zavádění systému HACCP
Legislativní rámec Regulace cen a úhrad LP – novela 48/1997 Sb., součást 261/2007 Sb. Prováděcí předpisy Správní řízení – 500/2004 Sb. správní řád.
Představení projektu SaPPART
INFORMACE O LÉCÍCH A PROPAGACE LÉKŮ
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Ing. Alžběta Králová SEFIRA spol. s r.o.
SKLADOVÁNÍ A LIKVIDACE LÉKŮ
Transkript prezentace:

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené Allivictus – moderní forma klasické terapie Znáte nás z HI-LCD projekcí ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené GARANCE KVALITY: SZÚ Praha Certifikát o zdravotní bezpečnosti Ministerstvo zdravotnictví ČR - Oznámení uvedení potravin do oběhu Úřad veřejného zdravotnictví Slovenské republiky Spolkový úřad na ochranu spotřebitele a pro bezpečnost potravin, Německo Probíhá registrace: Švýcarsko,Spojené království, Itálie, Francie Posudek Antidopingového výboru České republiky Pravidelné laboratorní testy, kontroly výrobce SZPI, certifikace HACCP ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené GARANCE ODBORNOSTI: Hematologie - MUDr. Miloš Bohoněk, ÚVN Praha Pneumologie - MUDr. Ján Dindoš, interna a pneumologie Neratovice Kardiologie – Prim. MUDr. Martin Herold, FN Královské Vinohrady Praha Neurologie - MUDr. Ondřej Toman, Ambulance Neurologie, chiropraxe a akupunktury, Neratovice, Poděbrady, Praha Psychiatrie - MUDr. Ivana Coufalová, Centrum pomoci závislým, Praha Patologie – Prim. MUDr. Jiří Voženílek, Litoměřice, Mělník, Praha Gynekologie – Prim. MUDr. Petr Pícha, GynCentrum Praha ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené VÝHODY ALLIVICTU: ruční výroba (bez použití kovových nástrojů) surovina s BIO parametry (český česnek nepaličák) garantovaná kvalita pravidelně testováno v akreditované laboratoři (Zdravotní ústav Hradec Králové) certifikace výroby HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point vysoký obsah účinných sirných sloučenin nesrovnatelný s konkurencí neobsahuje žádná aditiva (stabilizátory, emulgátory, prezervativa) dlouhá trvanlivost lze podávat dětem od 3 let věku přesné dávkování (dle tělesné hmotnosti) vysoká compliance (po požití není cítit z dechu ani z potu) ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené HLAVNÍ INDIKACE: ALERGIE VYSOKÝ KREVNÍ TLAK HYPERCHOLESTEROLEMIE DIABETES MELLITUS POSÍLENÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU PORUCHY POTENCE ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené GYNEKOLOGICKÉ INDIKACE: vaginální mykóza klimakterium POMOCNÁ LÉČBA nežádoucí účinky kontraceptiv varixy a tromby herpetická onemocnění ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené VAGINÁLNÍ MYKÓZA: V současnosti probíhá testování účinnosti a snášenlivosti přípravku ALLIVICTUS u pacientek s vaginální mykózou. O průběžných výsledcích vás budeme informovat. ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené REFERENCE: UK FTVS: Allivictus je pro vrcholové sportovce dnes již pozitivně vnímaným stimulantem energie University of Arizona – Tucson, Arizona, USA Red Cross – Winemakers Dinners B.V.I. – Britské Panenské Ostrovy ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

Hledáme 20 ordinací ke užší spolupráci. ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené

ALLIVICTUS léčivo pro vyvolené