XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Vážení milovníci historie motorismu !
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Kulturní akce a poutní místa Eva Vysučková Jana Třešňáková
Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
VILLA REAL DE SANTO ANTONIO Portugalsko Cesta: - odjezd z LBC 14:00 (autobusem) -p ř íjezd do Prahy 15:10 - odjezd z Prahy v 17:15 vlakem,
Zájezd do Jindřichova Hradce
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Sčítání do VY_32_INOVACE_15 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Řím - Pouť mládeže Neděle Sobota
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Taize.mnichovice.cz. Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné.
Cestovní kancelář Travel Tour
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
BYLO UŽ NĚKDY NĚCO TAKOVÉHO?  1993 Velehrad  1999 Svatá Hora u Příbrami  2002 Žďár nad Sázavou  2007 Tábor – Klokoty.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
TÁBOR ….
Zadání úkolu, závazný služební program akce
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Národní Eucharistický kongres
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ActIv8 – Světové dny mládeže na Velehradě
Transkript prezentace:

XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)

LOGO Koruna P. Marie Almudenské „M“ - Madrid „M“ - Maria (rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu) Kříž - symbol křesťanství, je vyzdvižen nad celé setkání papeže s mladými Tahy - spontánní, ale pevné jako mládež 21.století Barvy (červená, oranžová a žlutá) - horko, teplo - jako ve Španělsku, „boží horkost“ – trojiční láska

Předprogram - Dny v diecézích Tarragona Kde leží Tarragona? asi 100 km od Barcelony na pobřeží Středozemního moře

Program v Tarragoně Poznávání kulturních a hudebních tradic Cesta po stopách prvních křesťanů v Tarragoně Setkání v Barceloně Závěrečná modlitební vigilie v katedrále

Tarragona

Madrid přes 3 milióny obyvatel Katedrála Nuestra Señora de la Almudena

Program setkání 16. –  Úterý  08:00 Program v Českém národním centru  17:30 Zahajovací mše  21:00 Festival mladých Středa  09:00 Katecheze biskupů  21:00 Festival mladých Čtvrtek  09:00 Katecheze biskupů  16:00 Přivítání Svatého otce  21:00 Festival mladých Pátek  09:00 Katecheze biskupů  21:00 Festival mladých  21:00 Křížová cesta ulicemi Madridu

Sobota  Přípravný program ve Cuatro Vientos  20:00 Vigilie se Svatým otcem  23:00 Noc ve Cuatro Vientos K dispozici budou stany pro tichou adoraci. Neděle  09:00 Mše na zakončení WYD a rozeslání poutníků  12:00 Návrat na místa ubytování Pondělí  Odjezd poutníků

Madrid

Cena Balíček poutníka: 163 € Fond solidarity: 10 € Cena dopravy autobusem: Kč Stravování během Dní v diecézích je na vlastní náklady (předpokládáme cca 30 €). Celková cena: Kč € nebo Kč

Doprava autobusy Plánovaný odjezd autobusem na program Dní v diecézích – Plánovaný odjezd na program Světového dne mládeže v Madridu – Plánovaný návrat pro všechny –

Další možnosti dopravy Individuálně  Bez dotací Sekce pro mládež ČBK, bez podpory v diecézích autem, autobusem, vlakem, letadlem na kole ( pěšky Doporučujeme však registraci přes Sekci pro mládež ČBK!

Ubytování Spacák + karimatka Školy, tělocvičny, rodiny Pod širým nebem – po vigilii Pojištění Cestovní pojištění do zahraničí na celou dobu si hradí každý poutník sám.

Přihlašování Přihlas se co nejdříve přes své Diecézní centrum pro mládež Nejpozději do Jak?  Přes internet  Vyplnění papírové přihlášky

Dobrovolnictví Nabídni své schopnosti pro službu druhým. Přihlášení do přípravných týmů se nebudou účastnit předprogramu v diecézi. Jaké jsou přípravné týmy? Výzdoba, doprava, hudba, liturgie, pořadatelé, překladatelé, režie, stravování, technika, tisk, ubytování, úklid, zdravotníci, hosté

Duchovní příprava Modlitba WYD Poselství Benedikta XVI. Katecheze Další podněty na

Info Oficiální české stránky: Oficiální stránky (v různých jazycích) Facebook