O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Pojištění firemní flotily
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Role Fleet manažera v ČR v roce 2009
Trendy a bolesti v oblasti monitoringu vozového parku
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Prémiová automatická objednávka
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
Facility management ČSN EN
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Rozvoj ITS pro řízení dopravy v intravilánu
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Oracle a svět HCM Alexandr Pomazal Senior Sales Manager.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 Jan Tomíšek Realizace docházkových systémů.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Čerpání z EU fondů a optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Lukáš Sedláček Jan Bílek Ústí n. Labem,
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Role ceny zdravotní péče – ekonomický pohled PhDr. Lucie Antošová Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
System Management.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Tomáš Sýkora GOPAS, a.s. Úskalí e-learningu Tomáš Sýkora GOPAS, a.s.
Microsoft Dynamics CRM
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Transkript prezentace:

O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009

2 Potřeby ŘešeníPopis službyVýhodyReferenceProč O 2 ? O2 Car Control Plánujte a optimalizujte Vaši práci Zjednodušte práci Vašich zaměstnanců Ušetřete až 20 % provozních nákladů vozového parku Získejte individuální, řešení vhodné pro daňové účely O2 Car Control vám umožňuje optimalizovat vaši práci a šetřit tak náklady při efektivní správě vozového parku

3 Řešení Popis služby Potřeby ReferenceProč O 2 ?Výhody Různé úrovně přístupů Plně hostovaná aplikace přístupná přes internet Rozlišování služebního a soukromého módu Efekivní reporty & plánování Elektronická kniha jízd pro daňové účely Automatické aktualizace map Integrace se zákaznickými systémy Sledování spotřeby pohonných látek Kontrola pohybu vozidel v reálném čase O2 Car Control pro automatizovanou a transparentní správu vozového parku

4 Řešení Popis služby Potřeby ReferenceProč O 2 ?Výhody Administraci systému ovládáte Vy na základě Vašich potřeb Při aktivaci služby je vytvořen Váš účet (hlavní účet); Všechny instalované jednotky ve Vašich vozidlech jsou pod tento účet převedeny. SPZ každého vozu je zaznamenána a je rovněž možné specifikovat další informace (např. jméno řidiče) Je možné vytvořit a editovat vlastní strukturu, v rámci které si mohou jednotliví zaměstnanci prohlížet své cesty a jiné informace Je možné nastavit měsíční schvalovací cyklus pro knihy jízd K vlastní aplikaci lze přistupovat prostřednictvím internetu z osobního počítače nebo PDA na carcontrol.cz.o2.com Aplikaci lze integrovat s jinými systémy Jak tato služba funguje GPRS O2 Car Control server Zákazníci Internet (SSL) GPS Služba O2 Car Control je komplexní, ale jednoduše instalovatelná a přizpůsobitelná aplikace

5 Služba O2 Car Control představuje investici, s krátkou návratností Řešení Popis služby Potřeby ReferenceProč O 2 ?Výhody Příklad analýzy návratnosti investice Průměrný počet km/rok km Průměrná úspora u soukromých km/rok – 20 % (km)8 000 km Roční úspora (při úspoře 2 Kč/km) Kč úspora za 3 roky Kč tarifStandardProfitExtra měsíc Návratnost Výpočet byl uskutečněn pro jeden vůz Se službou O2 Car Control ušetříte až 20 % svých nákladů na vozový park

6 Služba O2 Car Control Vám nepomáhá pouze šetřit čas a náklady, ale také zvyšuje Vaši efektivitu 9 ŘešeníPopis služby Potřeby Výhody ReferenceProč O 2 ? Flexibilní individuální řešení Úspora nákladů na provoz vozového parku Méně neefektivních vozidel a nižší míra neoprávněných žádostí na náhradu cestovného Management se se může snáze soustředit na klíčové úkoly Vysoká spolehlivost řešení Vyšší efektivita práce - méně administrativy Úspora času prostřednictvím automatizovan knihy jízd

7 Profitujte z našich rozsáhlých zkušeností a jedinečné podpory pro instalaci jednotek a ad hoc služby ŘešeníPopis službyReference Potřeby Proč O 2 ? Výhody Plná zákaznická garance za přenos dat, instalaci zařízení & portál K dispozici nejvyšší množství individuálně nastavitelných reportů Specialisté zákaznické podpory Vám budou pomáhat od prvního dne a budou proto nejlépe znát vaše potřeby S více než instalovanými vozidly disponujeme nejrozsáhlejší zkušenosti a zákaznickou základnu na českém trhu Nejvyšší úroveň kvality služeb – bezplatná technická podpora a komplexní poradenství Máme vedoucí postavení ve správě vozového parku v České republice Komplexní služby - včetně instalace & aktivace & integrace instalovaných vozidel Ocenění na veletrhu Invex a Digitex 2005 za nejlepší exponát (Křišťálový disk) Oborová řešení vyhovující individuálním požadavkům

8 S efektivní správou vozových parků jsme pomohli našim zákazníkům z různých odvětví ŘešeníPopis službyVýhody Reference Potřeby Proč O 2 ?