Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Souborný katalog SKAT a elektronické informační zdroje z dílny firmy LANius s.r.o. Ing. Jiří Šilha.
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Nový přístup k aplikacím Vema
Proč jsme vytvořili vlastní filtr Kernun Clear Web. Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
… najdu tam, co neznám !.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. Jazyk PHP (Hypertext PreProcessor) je intepretovaný jazyk určený pro web. Je celkem jednoduchý, snadno přenositelný.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Analytická studie Datový model Funkční model Scénáře použití
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Tvorba webových aplikací
Oblast nástrojů Prostředí Popis produktů Kritéria Vyhodnocení.
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Efektivní internetový marketing David Špinar, H1.cz s.r.o.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Základní služby Internetu
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
Aktualizace obsahu a redakční systémy Miroslav Knápek PAREXPO.
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Informační zdroje v jednotném prostředí: SEN VŠECH KNIHOVNÍKŮ Jan Pokorný, Ústav výpočetní techniky UK.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Firma připravená ke spolupráci v oblasti nasazování B2C a B2B systémů s napojením na MS Dynamics NAV… Luděk Blanda Obchodní ředitel NetDirect s.r.o.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
Ing. Michal Unzeitig ARTIO s.r.o..  Co je Museo24  Vize a cíle  Role společnosti ARTIO  Technické řešení –CIDOC CRM –Sémantický web Obsah.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Výukový Informační Systém Naše stránky:
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Prosinec
Nástroje pro řízení projektů. Kriteria členění Desktopová aplikace SaS (Software as Service) aplikace.
DELTA – Střední škola informatiky a ekonomie, s.r.o. Správce informačního systému Jakub Hrnčíř 4.B.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
1 Jaroslav Šmarda Excelent – využití možností Excelu v aplikacích Vema.
TVORBA WEBOVÝCH APLIKACÍ S VYUŽITÍM OPEN SOURCE CMS Autor: Lukáš Dubina Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa Jihočeská Univerzita České Budějovice 2010 Prezentace.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Workshop, Knihovna AV ČR, 4. října 2010 Mgr. Tomáš Foltýn Kramerius 4 Uživatelské rozhraní Do verze
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Proč jsme vytvořili vlastní webfiltr Kernun Clear Web Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Seminář WEBFILTR Kernun / Praha 6. února.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
STORE B2B je nový efektivní nástroj mezi B2B partnery
Zajímavé novinky v produktech Open Stanislav Nisler Moravská Třebová
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Autor práce: Michaela Janová
Přihlášení.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
WORDPRESS AFFILIATE DATA V XML.
Transkript prezentace:

Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu

Představení aplikace  Apliakce je vyvinuta pomocí nejnovějších webových technologíí.

Dynamický strom kategorií zboží Příklad: Zařazení zboží do libovolných kategorií, pomocí dynamického stromu.

Práce s dynamickými gridy 1. Snadné vyhledávání a filtrování

Práce s dynamickými gridy 2. Přímá editace

Práce s dynamickými gridy 3. Přizpůsobení gridu svým potřebám

Editace obsahu stránek Editace obsahu pomocí jednoduchého eidtoru podobnému MS Word

Funkce pro správu obsahu: - Správa uživatelského rozhraní - Zasílání novinek všem uživatelům - Vytvoření a správa kategorií stránek - Vytvoření a správa informačních stránek - Vytvoření a správa novinkových stránek (blog)‏ - Správa fotogalerie

Funkce pro správu E-shopu: - Vytvoření a správa hierarchické struktury kategorií zboží - Přidání a správa zboží - Přidání a správa konfigurací zboží - Správa objednávek - Správa autorů(výrobců) zboží - Fakturační systém

Funkce pro správu E-shopu: - Správa daňových sazeb - Vytvoření a správa hierarchické struktury kategorií zboží - Přidání a správa zboží - Přidání a správa konfigurací zboží - Správa objednávek - Správa autorů(výrobců) zboží

Funkce pro správu E-shopu: - Fakturační systém - Správa daňových sazeb - Optimalizace pro SEO - Dotaz na zboží - Multicompany dodavatelů

Statistiky návštěv

Dlouhodobý cíl  Našim cílem je kvalitně a efektivně spolupracovat s co největším počtem firem a systém neustále rozvíjet.

Analýza nákladů  V porovnání cena/výkon se jedná o jeden z nejlepších produktů na trhu a spoluprací s námi rozhodně neproděláte.  Naše cena se pohybuje mezi za prezentační web a – za kompletní eshop, což vychází v průměru o Kč méně než u konkurence.

Přednosti a výhody  Jedná se o komplexní nástroj pro správu obsahu internetových stránek s internetovým obchodem. E- shop je vyvinutý pomocí nejmodernějších webových technologií a standardů. Apliakce je plně optimalizovaná pro SEO. Také se dá jednoduše ovládat a pro její ovládání vám plně postačí webový prohlížeč. Pro provoz aplikace není třeba kupovat žádné další licence, neboť si plně vystačíte s Open Source nástroji (LAMP).

Reference       A další viz.

Kontakt /291197, /590523