Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Advertisements

Osvětlení pro náročná průmyslová prostředí
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Solární systémy pro aktivní topení
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Semestrální práce do VT II Ondřej Andrýsek
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Centrum výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie (CVVOZE) Regionální výzkumné centrum.
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Foukaná izolace pro široké použití
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Černé sportovní brýle s ukrytou kamerou a mikrofonem, 2GB, VGA (640x480), 39g, 170x160x40mm, FM tuner.
Výhled Ministerstva vnitra – kvalita ve veřejné správě odbor veřejné správy a eGovernmentu Ministerstvo vnitra.
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Osram - nabídka sortimentu
velikonočních perníčků
Hliníkový fasádní systém COTTA
Automation and Drives pro velkoobchody TIA na dosah.
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
PŘEDPJATÝ VLÁKNOBETONOVÝ SLOUPEK PROTIHLUKOVÉ STĚNY
AKCE a NOVINKY Amalgám GT400 kapsle č.1 50ks 790,-Kč
LCD displeje + princip zobrazení
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Úvod do počítačové grafiky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Přejít na první stránku 1 Průmyslové detektory kovů Ing. Jaroslav Špičák n tel/fax: 02/ n mobil: n n 182.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
HUBLOVÁ ERIKA, 5.A Asus Zenfone 4 A450CG. Základní informace Výrobce: Asus Veletrh CES v Las Vegas Rozměry: 136,8 × 67,9 × 11,3 mm Hmotnost: 134 g Cena:
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Ultrabook pro studenty
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Technické prostředky v požární ochraně Svítílny používané v PO.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Tomáš.
© 3M All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M™ Řešení pro vizuální komunikaci.
FM18LI 011- bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
ATV324LD 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
FM216LI bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
RBC070/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC040/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC – robotický vysavač robo.com3
ATC18LI 011- SÁČKOVÝ akumulátorový vysavač ATHOS
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
SJ24DWO6/ Ruční vysavač Jive
SJ60WWR6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
SJ36WWB6 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
SJ36DWV6 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
SJ4000DWB6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
Hoover ATV 252 LT 011 bezsáčkový akumulátorový vysavač Athen Evo
FE216ALI 011 – bezSÁČKOVÝ AKUMULÁTOROVÝ vysavač freejet EVO
SORTIMENT GORENJE HVAC
Automatické (iCare technologie)
Prioritní cíl: Zajišťování kvality
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
RA22HCG011 - bezSÁČKOVÝ vysavač RHAPSODY
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
RBT – robotický vysavač KYROS
Transkript prezentace:

presents premium diving lights

Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami. Poskytují nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou zpracování, výkonem a spolehlivostí. Použití Naše svítilny jsou určené především pro technické a komerční potápění. Věříme však, že naši kvalitu budou vyhledávat i rekreační potápěči. Cílový zákazník Techničtí potápěči, jeskynní potápěči, rekreační potápěči, dive centra, fotografové, profesionálové (záchranáři, policisté, pracovníci na ropných plošinách), atd. Certifikáty Naše produkty splňují náročné evropské standardy. Jsme držiteli certifikátů CE. Provozní hloubka Oba modely jsou určeny pro použití v operační hloubce -200 metrů. Základní popis FINN LIGHT

Konstrukce FINN LIGHT Těla svítilen a kanystru jsou vyrobena z pevné, lehké hliníkové slitiny. Je odolná vůči korozi, a tedy i vůči mořské vodě. Hladký design eliminuje zachytávání a usazování nečistot. Světlo se spíná pootočením hlavy svítilny. Reflektor má fixní světelný kužel 6°, který je ideální pro komunikaci pod vodou. LED je nejefektivnější zdroj světla. Používáme revoluční multi-chip LED se světelným výkonem 750 lm. Svítí bílým studeným světlem a vydrží svítit hodin. Li-Ion baterie jsou pro zdroj světla LED ideální. Nepodléhají paměťovému efektu. Ochrana baterií je chrání před úplným vybitím. Borokřemičité sklo je ideální pro použití v podmínkách s hydrostatickým tlakem. Je vysoce odolné korozi a abrazi. Vysoká průhlednost podporuje výkon LED. Goodmanova ručka Náš vlastní, unikátní, ergonomický design je pohodlnější a praktičtější. Je vyrobena z materiálu Delrin ®, který je fyzikálně neměnný i v hlubokých mrazech a velmi studených vodách. Držák kanistru má stejný design.

FINN LIGHT S750B SHORT BASIC Balení obsahuje: hlavu tělo s akumulátory nabíječku Goodmanovu ručku gumolano 50 cm servisní vazelínu návod k použití Hlavní parametry: multi-chip LED o výkonu 750 lm hodin životnosti LED Li-Ion baterie, výdrž 2 h 30 min operační hloubka -200 msw borokřemičité sklo tělo z eloxovaného hliníku

FINN LIGHT S750B LONG BASIC Balení obsahuje: hlavu kanystr s akumulátory a kabelem nabíječku Goodmanovu ručku držák kanystru servisní vazelínu návod k použití Hlavní parametry: multi-chip LED o výkonu 750 lm hodin životnosti LED Li-Ion baterie, výdrž 5 h operační hloubka -200 msw borokřemičité sklo tělo z eloxovaného hliníku

Doporučené ceny Kód produktuNázev produktuDoporučená MO cena vč. 20% DPH S750B FINN LIGHT SHORT BASIC ,- Kč L750B FINN LIGHT LONG BASIC ,- Kč

FINN SUB s.r.o. Rakovecká Brno Tel