Obor: H/01 Kuchař-číšník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.5 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor – odkazy (obsah, rejstřík) Typ:
Advertisements

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Karta Domů, skupina Odstavec
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Rozdělení inventáře a stolový a sedací inventář
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: červen.
Styly Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Písmo.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Obor: H/01 Kuchař-číšník
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.16 Téma: PowerPoint Číslo.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
MS OFFICE - WORD ŠABLONY Ing. Petr Hanáček
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_12.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Jak napsat odbornou práci?
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
Zpracování dokumentů Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:1. Téma:
Téma: Svět práce a financí Vypracoval: Ing. Milan Havlas
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Rok vydání Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Téma: Svět práce a financí Vypracoval: Ing. Milan Havlas
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Tereza Konečná /0 Obálka 2/1 Obálka Titulní list/patitul 2/2.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
WORD – Odrážky a číslování
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:1. –
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Transkript prezentace:

Obor: 65-51-H/01 Kuchař-číšník Předmět: Stolničení Ročník: 3. Téma: Souborné práce celků gastronomie Vypracovali: Ing. Romana Niklová Materiál: VY_32_INOVACE_360 Datum: 10.10.2012 Anotace: Banket – Obsah a seznam zdrojů

Banket - SOP Formát SOP Písmo Ariel, běžný text - velikost písma 12 Rovnání textu do bloků Jednoduché řádkování Používat tabulátory, ne opakovaně mezerník Až ZA každým interpunkčním znamínkem je mezera (u pomlčky z obou stran) Číslovat stránky práce Banket - SOP

Banket - SOP Banket – obsah Doporučuji vytvořit pomocí nástrojů v MS Office Word (upraví se vždy při změně textu). Nutno dodržet „čistotu“ stylů tj. používat jednotně v celé práci stejný styl Nadpis, Nadpis 1, Normal… Podrobný popis postupu najdete v nápovědě. Podmínkou obsahu jsou číslované stránky. Titulní strana a strana s obsahem se nečíslují (objednávka začíná číslem strany 2). Obsah vložit hned za titulní stranu, pro lepší orientaci v práci. Banket - SOP

Banket – příklad žákovského obsahu 1. Úvodní strana 2. Obsah...........................................................2 3. Objednávka banketu.....................................3 4. Jmenný seznam hostů..................................4 5. Potvrzení objednávky....................................5 6. Návrh menu...................................................6 7. Zálohová faktura............................................7 8. Charakteristika pokrmů..................................8 9. Charakteristika nápojů...................................9 10.Nákres couvertu..........................................10 11. Nákres místnosti.........................................11 12. Inventář.......................................................12 13.Kalkulace.....................................................14 14.Vyúčtování...................................................19 15. Konečná faktura ….....................................20 16. Seznam zdrojů………………………………..21 Banket - SOP

Banket - SOP http://cs.wikipedia.org/wiki/Citace Banket – seznam zdrojů Uvádět vždy konkrétní a kompletní zdroje, jinak jde o trestné plagiátorství! Oddělit od sebe: - knihy - články z tisku - internetové odkazy Formát je dán normou: ČSN ISO 690/1996 Zjednodušený průvodce: http://cs.wikipedia.org/wiki/Citace Banket - SOP

Banket – příklad žákovského seznamu zdrojů Je vše v pořádku? Internet: http://www.siemens.com/answers/cz/cz/index.htm?stc=czccc020001 http://souhorky.cz/vyukdok.php http://www.napoje-online.cz http://www.infocesko.cz http://www.srecepty.cz/ingredience/veprova-panenka http://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1 http://www.euroekonom.cz/podnikani-faktura-vzor.php Knihy: Technologie přípravy pokrmů 1, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 2, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 3, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 4, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 5, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Stolničení, Gustav Salač, FORTUNA, 2008 Banket - SOP

na internetových stránkách školy: Příklad na internetových stránkách školy: http://www.souhorky.cz/vyukdok.php Banket - SOP

 END WE ARE THE CHAMPIONS! Vypracovala: Ing. Romana Niklová Zdroje: http://cs.wikipedia.org/wiki/Citace http://www.souhorky.cz/ucebnice/st/sthlavni.htm Salač G., Stolničení, Fortuna Praha Kliparty – free Office Fotografie – archiv školy SOŠ a SOU Horky n/J