Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Vznik školy: 1.9.2010 sloučením.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SITUACE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI
Advertisements

Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY Letohrad a okolí Mgr. Blanka Vohníková
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky IQ INDUSTRY Výsledky plnění klíčových aktivit projektu.
Průmyslová střední škola Letohrad
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
VODA & ENERGIE Základní škola Varnsdorf, náměstí E. Beneše 469, okres Děčín, příspěvková organizace náměstí E. Beneše Varnsdorf
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Střední škola Pohoda s.r.o. Litoměřice
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Střední průmyslová škola, Karviná
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje obecně prospěšná společnost Ústí nad Labem.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Prospěchová stipendia
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
1.března 2011 Hotel Holiday Inn, Brno 1.března 2011 Hotel Holiday Inn, Brno.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Prospěchová stipendia
V OBLASTI ŠKOLSTVÍ Spolupráce Ústeckého kraje s krajem Žilinským.
ČSN EN ISO 9001: VÍTÁME VÁS !!! Prosím vstupte!
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Dělnická 15, Děčín VI Tel.: Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI příspěvková organizace Dělnická.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA PRO PODNIKAVÉ.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem II. etapa.
Řešení projektu UNIV 2 KRAJE v Libereckém kraji Krajská konference UNIV 2 KRAJE – Liberec.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Přehled středních škol v Jihlavě a okolí
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
...dává ti šanci stát se úspěšným!. Prezentace ve výstavnictví 2 TYPY PREZENTACÍ „KOMENTOVANÁ“ „VIZUÁLNÍ“
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Statistický přehled zdravotnických oborů na SOŠ - školní rok 2010/11.
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
ASPŠ ČR – Technická lycea a jejich budoucnost? Technická lycea a jak dál? „Střední odborná škola připravuje především pro výkon odborných.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
„Okna technickým oborům dokořán“
Integrovaný regionální operační program
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Prospěchová stipendia
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE 7. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Škola PRO firmu firma PRO školu Zlín, 4. října 2018
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením - SŠS a CR, Bratislavská 2166, Varnsdorf - VOŠ a SPŠ, Mariánská 1100, Varnsdorf - SPŠT, Karolíny Světlé 2703, Varnsdorf Most, 27. dubna 2011

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace 3 pilíře školy Kapacita školy: SŠ žáků Počet žáků/studentů: denní studium VOŠ studentů dálkové studium Most, 27. dubna 2011 Obory služeb a cestovního ruchu – 19 oborů, 1142 žáků Obory informačních technologií, elektrotechniky a správních činností – 14 oborů, 824 žáků Obory strojírenství, elektrotechniky a řemesel – 12 oborů, 368 žáků Ředitelství - management

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace Hlavní obory :  Strojírenství  Silniční doprava  Technická administrativa  Informační technologie  Elektrotechnika  Grafický design  Technické lyceum  Technický design  Veřejnoprávní činnost  Počítačová grafika v technických oborech Most, 27. dubna 2011

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace Hlavní obory :  Hotelnictví  Cestovní ruch  Ekonomika a podnikání  Bezpečnostně právní činnost  Modelářství a návrhářství oděvů  Kosmetické služby  Kadeřnické služby  Kuchař – číšník  Rekondiční a sportovní masér  Zednické práce Most, 27. dubna 2011

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace Projektová činnost školy :  Vzdělávací středisko – SROP  Kvalitní management ve vzdělávání  Podpora dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji  Obnova parku v areálu školy  Zelená energie  Koordinátor S 1  Kurikulum S  Pilot S  Cesta ke kvalitě Most, 27. dubna 2011

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace Projektová činnost školy :  Modernizace výuky a dílny pro strojní obrábění - SROP  UNIV 2 K  KOMPETENCE – rozšíření kompetencí učitelů technických oborů  VÝuka - KOmunikace – Praxe  ŘEMESLA – propagace řemeslných a technických oborů  Automobil v detailech  Kariéra – systém kariérového poradenství Most, 27. dubna 2011

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf příspěvková organizace Most, 27. dubna 2011 Děkuji za pozornost Ing. František Hricz tel