Činnost Bílého kruhu bezpečí, o.s. Péče o zvlášť zranitelné oběti trestné činnosti Bc. Irena Sedláčková Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Projekt „České centrum pro mobilitu v letech “ finančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci programu EUPRO.
Advertisements

3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
„Preventivní aktivity MV - bezpečný prostor pro seniory“
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
MASÉR kvalifikační kurz akreditovaný MZ ČR
Cesta k modernímu vzdělávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Síť služeb pro ohrožené děti a rodiny
Video. Informace o projektu Projekt je financován z 85 % z prostředků Evropského sociálního fondu (ESF). Zbylých 15 % nákladů projektu je hrazeno ze státního.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
Mgr. Simona Krajíčková Centrum primární prevence Semiramis o.s. Mladá Boleslav TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOV Á N EVROPSKÝM SOCI Á LN Í M FONDEM A ST Á.
Bílý kruh bezpečí pobočka Brno
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Členění území naší vlasti
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_42_Člověk a společnost.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Tým pro mládež Plzeň-město v rámci projektu „Na správnou cestu!“
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
KA 05 – Poradenství pro osoby ohrožené recidivou drogové závislosti a osoby blízké Název projektu: Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Terapie pachatelů domácího násilí
Krajský projekt „Resocializační program MSK 2016“ Solenice, červen 2016 Petra Havláková
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Michaela Borovanská, Jana Malíková
Odborná nutriční poradna FitBee
člen Asociace občanských poraden
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Komunitární program PROGRESS
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
Domácí násilí.
Transkript prezentace:

Činnost Bílého kruhu bezpečí, o.s. Péče o zvlášť zranitelné oběti trestné činnosti Bc. Irena Sedláčková Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky.

Bílý kruh bezpečí, o.s. - Působnost v celé ČR od r Centrála v Praze - Regionální pobočky/poradny: Olomouc, Brno, Ostrava, Praha, Jihlava, Liberec, Plzeň, České Budějovice, Pardubice Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky.

-Poradenství obětem (odborné, bezplatné) -Prevence kriminality, osvěta -Podněty ke změně legislativy ve prospěch obětí -Člen Evropského fóra služeb obětem Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky. Aktivity Bílého kruhu bezpečí

-Okruh osob – zvlášť zranitelné oběti TČ, pozůstalí -Indikátory – počet podpořených osob -Realizační tým – klíčový sociální pracovníci + terapeuti - Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky. Kruh bezpečí pomoci ZZ OTČ

Aktivity projektu: -Metodika identifikace ZZ OTČ -Výcvik, zaškolení, metodické semináře KSP -Poskytování pomoci ZZ OTČ -Diseminace terapeutického programu BKB do poboček - Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky. Kruh bezpečí pomoci ZZ OTČ

Aktivity projektu: -Společné výcviky a konzultace KSP s jednateli, vedoucími pracovišť a lektory BKB -Řízení a supervize projektu -Publicita projektu a edukace odborné veřejnosti - Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky. Kruh bezpečí pomoci ZZ OTČ

- Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem trestných činů“, evidenční číslo CZ.1.04/3.1.02/ je financován z prostředků ESF a státního rozpočtu České republiky. Děkuji za pozornost. Bc. Irena Sedláčková Bílý kruh bezpečí, o.s. Švermova Olomouc Tel: