Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Seznam hlavních partnerů Extra výhod k Partner Platnost od Platnost do Limit na telefonní číslo Výhoda Počet provozoven Lekárny Lloyds 3. 9.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Golf & Country Club Piešťany
Solární systémy pro aktivní topení
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje fiktivní internetový obchod, který žákům slouží jako podklad pro sepsání objednávky. Vzdělávací.
Pivní a vinné slavnosti 2014
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Věrnostní program.
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
specialista na firemní květinový servis
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Zápis čísla v desítkové soustavě
Kdo chce být milionářem ?
Název: Násobení čísly 10, 100 a v oboru
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
AnotacePrezentace, která se zabývá výpočtem procentové části. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vypočítávají procentové části.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
velikonočních perníčků
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
BUSINESS MEDIA CZ. Přejmenovali jsme se – (dříve Springer Media) a nyní jsme Business Media Nový majitel vydavatelství – GMT Partners GMT Partners je.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
AZ - KVÍZ Procvičení procent
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
Penzion u máchova Jezera
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
* Procenta kolem nás Matematika – 7. ročník *
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VÝVOJ TRHU NEMOVITOSTÍ V BRNĚ
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Transkript prezentace:

Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!

Kdo jsme? První specializovaný nákupní portál zaměřený na děti a jejich rodiče ODMAMINKY.CZ v číslech Vznik: únor 2011 Aktuální návštěvnost: přes 50 tisíc maminek měsíčně Počet fanoušků na Facebooku: přes 4,5 tisíce Registrace k newsletteru: přes 22 tisíc odběratelů Registorvaných zákazníků: přes 40 tisíc Co maminkám nabízíme? Slevový portál – slevy až 90% Zážitky – katalog zážitků se slevou Bazárek – výkup a prodej Slevové letáky a soutěže

Specializujeme se na dětské veletrhy

Co ODMAMINKY.CZ na veletrhu dělá? Připravíme tištěnou slevovou knížku s kupóny partnerů (vystavovatelé i nevystavovatelé) Prodáváme jí před veletrhem na portálu odmaminky.cz, včetně čestné vstupenky, za cenu 39 Kč Na veletrhu označíme logem akce stánky, kde lze kupóny uplatňovat Distribuce dalších slevových knížek přímo na veletrhu

ODMAMINKY.CZ na dětských veletrzích v roce 2012 Březen 2012, Brno Soutěž o 50 vstupenek Duben 2012, Praha Letňany Slevový arch s 12 kupóny Prodej: 500 ks na internetu a ks na místě Stánek a soutěž pro HERO Září 2012, Praha Letňany Slevová knížka s 31 kupóny Prodej: ks na internetu a ks na místě Stánek a soutěž pro MALL.CZ Říjen 2012, Praha Holešovice Slevová knížka s 28 kupóny Prodej: ks na internetu a ks na místě Stánek a soutěž

Vybraní partneři slevových knížek ODMAMINKY.CZ

Dětské veletrhy v roce 2014 Oslovte přes návštěvníků najednou! Březen Brno Březen Brno Duben Letňany Duben Letňany Říjen Letňany Říjen Letňany Listopad Holešovice Listopad Holešovice Říjen Ostrava Říjen Ostrava

Oslovte přes návštěvníků najednou! Distribuce až slevových knížek! návštěvníků6.000 slevových knížek návštěvníků8.000 slevových knížek návštěvníků slevových knížek návštěvníků6.000 slevových knížek návštěvníků slevových knížek

Proč se stát partnerem? ODMAMINKY.CZ nabízí unikátní možnost oslovit cílovou skupinu na všech významných dětských veletrzích v České republice! Zajímají Vás těhotné ženy a rodiče s malými dětmi? Vystavujete na veletrhu a chcete na sebe upoutat pozornost? Nevystavujete, ale přesto na veletrhu chcete mít zastoupení? Pomůžeme zvýšení prodejů pro vystavovatele i nevystavovatele Získáte vystavovatelskou slevu pro nové vystavovatele Staňte se partnerem slevové knížky ODMAMINKY.CZ!

Partner slevové knížky Počet veletrhů dle výběru Cena za partnerství Kupóny ve slevové knížce Banner na PR článek v Newsletteru a na Partner pěti veletrhů Kč Kč/veletrh 5 kupónů5 týdnů1 PR článek Partner čtyř veletrhů Kč Kč/veletrh 4 kupóny4 týdny1 PR článek Partner tří veletrhů Kč Kč/veletrh 3 kupóny3 týdny1 PR článek Partner dvou veletrhů Kč Kč/veletrh 2 kupóny2 týdny1 PR článek Partner jednoho veletrhu Kč Kč/veletrh 1 kupón1 týden1 PR článek

Děkujeme za pozornost! Kontakty JEDNATELKAWWW.ODMAMINKY.CZ Ing. Darina NovikováODMAMINKY.CZ s.r.o. Court, Karolinská 661 odmaminky.cz Praha 8 - Karlín IČ: /DIČ: CZ Tým ODMAMINKY.CZ