Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od 10.9. budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
mPO2S (mobilní POS terminál od O2)
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Začínáme s WiFi. WiFi technologie • b – rychlost až 11 Mb/s • g – rychlost až 54 Mb/s • h – rychlost až 54 Mb/s, pásmo 5 GHz (2004)
Školní síť a její připojení k internetu
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
U:fonův Fofr Internet Za nula
Prémiová automatická objednávka
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
08/29/2007Author / Presentation title1 Internet je jen jeden - mobilní i v mobilu Štěpán Tůma, Senior manažer řízení kategorie a produktů 23. září 2008.
Mobilní Internet v ČR Situace a stav na přelomu 2008/9 Patrick Zandl Lupa.cz.
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
Produktová prezentace Euphony
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.
Technologie a možnosti rozvoje mobilních sítí Jiří Peterka.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
DUEL SERVICES EUROPE a.s. Ohlídáme Váš dům Domácí alarm s GSM/GPRS komunikací.
ePraha - MepNet1 Neveřejná datová síť MePNet Ing. Zdeněk Záhora Magistrát hl. m. Prahy, odbor informatiky.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Internet.
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Základní služby Internetu
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
Komerční využití systému ISDS
BlackBerry 1Ottová Tereza BlackBerry (Manažerská informatika 1)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Druhy připojení k internetu
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Dálkové monitorování objektů a zařízení.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Počítačové sítě Přenos dat © Milan Keršláger
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Typy připojení k internetu
Možnosti připojení k internetu
Vodafone Zaměstnanecký program
Videoverifikace.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
Webové portály LDS/MDS
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Telefónica O2 - nová éra vysokorychlostního internetu
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Prezentující: [Jméno]
Zvláštní režim DPH pro obchodníky s použitým zbožím
Transkript prezentace:

Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní telefon, využít také datový balíček Ufonův internet a připojit se tak kdykoliv a kdekoliv k Internetu jen za 200 Kč měsíčně s DPH.

Datový balíček Ufonův internet je nový datový produkt jedná se o službu Ufonův Internet, tedy připojení rychlostí až 153 kbps (v praxi obvykle kbps), tedy stejnou službu, která je nyní poskytována prostřednictvím pevných bezdrátových telefonů a terminálů, v tomto případě ovšem dostupná pomocí mobilního telefonu. Definice balíčku Ufonův internet Cena je 200 Kč za měsíc včetně DPH Jedná se o měsíční paušál a není účtována žádná cena za objem dat či čas připojení FUP je uplatněna stejná jako pro Ufonův internet, tj. 1 GB za měsíc Jedná se o doplňkovou službu a je tedy možno ji aktivovat pouze jako balíček ke kterémukoli z Ufonových nonstop mobilních tarifů. V případě aktivace/deaktivace v průběhu účtovacího období bude účtováno poměrným způsobem. Pro použití služby musí mít zákazník usb kabel, jehož cena je 220 Kč s DPH (včetně CD)

Datový balíček Ufonův internet Použití balíčku Ufonův internet Pro použití služby musí mít zákazník mobilní telefon s kterýmkoli Ufonovým nonstop tarifem (tj. ZA Nula, ZA 100, ZA 300, ZA 600 Rodina) Dále musí mít zákazník usb kabel k příslušnému typu telefonu (nyní U-400, v průběhu září také AIJI AM-110). Tento kabel bude zákazníkovi distribuován poštou na základě objednání datového balíčku. Případně si ho koupí v některém z prodejních kanálů Balení usb kabelu obsahuje také instalační CD. Na tomto CD jsou: Aplikace průvodce připojením, která umožní snadnou a automatickou instalaci připojení k internetu Návod na ruční připojení k internetu a ovladače (pro zákazníky, kteří preferují tuto možnost)

Procesy a postupy Objednání společně s hlavní službou V případě nového zákazníka, dojde k objednání Balíčku Internetu společně s hlavní službou, viz. PP Založení zákazníka, nová aktivace (automatická objednávka) Prodejce musí vepsat do pole poznámka: Balíček U:fonův internet ke službě X V případě, že zákazník chce poslat i datový kabel, který je užívání služby nutný, vepiše prodejce do poznámky také Požadavek na datový kabel V prodejním kanále ZP je možné prodat datový kabel přímo Objednání stávajícím zákazníkem U:fona Pokud má zákazník již mobilní službu, může si doobjednat Balíček Internetu zavoláním na zákaznickou linku Operátoři zadají požadavek na dokoupení datového kabelu a ten bude zákazníkovi poslán poštou

Datový balíček Ufonův internet Otázky a odpovědi k datovému balíčku Ufonův internet Pro koho je datový balíček Ufon určený? Především pro zákazníky, kteří potřebují příležitostné připojení k internetu kdekoli a kdykoli, například pro surfování či vyřízení ů, spíše než pro přenos velkých objemů dat. Kde si může zákazník balíček koupit? Balíček je možné objednat na ufonově lince *88… Jaký telefon je vhodný, může zákazník balíček použít s pevným bezdrátovým telefonem? Datový balíček je možné aktivovat k mobilnímu tarifu, tedy pouze k mobilnímu telefonu. K pevnému bezdrátovému telefonu a například tarifu Ufonův telefon není možné balíček aktivovat.