Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Vítáme Vás na prezentaci z předmětu Manažerská informatika 1 SAP Zdeněk Fous.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Klávesové zkratky pro práci s okny
(Master Data Manager) B1UP - Správa kmenových dat Ing. Miroslav Beran Servis/Helpdesk.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Tagy neboli příkazy Olga Kasafírková Základy HTML.
Monitorovací systém Asistent
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
SOFTWARE dálkové studium PODNIKÁNÍ 2. listopad 2006.
Závěrečná zpráva projektu Stanislav Filipčík Asistent projektového manažera © 2010 IBA CZ, s.r.o.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Informační systémy a technologie
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Grafický editor – GIMP Výběr barvy
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Manažerská informatika 1 - 4EnciánSnímek 1 2OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3 2OP484 Manažerská.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – spuštění programu VY_32_INOVACE_01 Sada 12 Základní.
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Plánování zajištění jakosti produktu dle ISO/IEC 9126 Princip a představení praktického řešení Robert Pergl Česká zemědělská univerzita v Praze Provozně.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Centrální evidence vodních toků - změny k
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
JIRA školení.
Serverové systémy Windows
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Vzorec v buňce v tabulkovém procesoru Vzorec v buňce v tabulkovém procesoru Microsoft ® Excel Zpracovala : Dana Lišková 4.B
T1: Základy práce s počítačem
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Microsoft Excel  Editor z kancelářského balíku Microsoft Office.  Patří mezi tabulkové kalkulátory – aplikace, která hromadně zpracovává data.  Konkurenční.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_09.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
2OP381 Manažerská informatika 1
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Referenční proces v České republice Jakub Stárek 11. března 2011 Praha, Hotel Pyramida Konference k procesu přiřazování úrovní kvalifikací v ČR k úrovním.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – zobrazení aplikací.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Vyhledávání v IPACu Přístup ze stránek Knihovny AV ČR (ústavní bibliografie ASEP – systém ARL, zkušební provoz) Data od roku 1993 Kontrola zpracovaných.
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
Office 365 Úvodní seznámení
Znalostní a vzdělávací databáze pojmů pro energetiku Praha, 20. ledna 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
MS EXCEL Charakteristika
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_02 Informatika - MS Excel – Nabídky karet Autor:
Přepínání mezi programy
ZONER CALLISTO Ovládání programu
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Přihlášení uživatele do portálu
ADOBE DREAMWEAVER CS6 Úvod
SOFTWARE II Aplikační software.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Předmět: INFORMATIKA Ročník: VII.
Vítejte na třetí místní konferenci
(ústavní bibliografie ASEP – systém ARL, zkušební provoz)
Transkript prezentace:

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Vítáme Vás na prezentaci z předmětu Manažerská informatika 1 SAP Zdeněk Fous

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Obsah Představení programu SAP Přidělování rolí v programu Možnosti vyhledávání a reportů Shrnutí

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Krátce co je SAP Software pro použití v podniku SAP Systémy, Aplikace a Produkty ve zpracování dat „R“ představuje ‘reálný čas‘ „3“ znamená třetí generaci

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Úvodní obrazovka

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Přihlašovací okno

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Titulková lišta Nabídková lišta Panel nástrojů Nastavení zobrazení Příkazové pole Pracovní oblastStavová lišta Nástrojová lišta aplikace

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Přiřazování rolí - oprávnění Uživatelé rozděleni do 5ti týmů Každý tým vede 1 SAP koordinátor Transakce logicky děleny do struktury 01, 02, 03 Vyhledání transakce, žádost a schválení probíhají online na firemním intranetu

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Možnosti vyhledávání a reportů 1/4

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Možnosti vyhledávání a reportů 2/4

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Možnosti vyhledávání a reportů 3/4

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Možnosti vyhledávání a reportů 4/4

Vysoká škola ekonomická v Praze SAP R/3 4. března 2008 Děkuji za Vaši pozornost