Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
Průvodce rozřazovacím testem z angličtiny. Tato prezentace Vás provede rozřazovacím testem z angličtiny na příkladu testu pro kombinované bakalářské studium.
Integrace žáků z odlišného sociálně kulturního prostředí do základních škol Mgr. Dušana Fučíková
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
Představení e-learningového prostředí Moodle
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
Mgr. Gabriela Trojánková :: Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra v Praze :: vedoucí oddělení německého jazyka Úsek dalšího profesního vzdělávání.
Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Jak lze studovat psychologii Ψ?
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Studijní programy a LMS František Koliba Petr Korviny Katedra Informatiky OPF v Karviné SU v Opavě
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
E-learningový kurz ÚK PdF bilance ročních zkušeností.
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
Příprava na výkon povolání
Environmentální výchova a
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Základy psychologie a psychopatologie VZ kombinované
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
1 Úvod do modulu: Evaluace distančního vzdělávání Miroslava Dvořáková Olomouc 2007 akademie distančního vzdělávání.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Informační systémy na FHS UK
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.
Průběžná zpráva o stavu řešení projektu Rozvojový projekt č. 63/ 2008: Inovace studijních předmětů a rozvoj spolupráce při zkvalitňování učitelské způsobilosti.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Informace pro členy oborových skupin Analýzy a informace vytvářené v NÚV k přechodu a uplatnění absolventů škol na trhu práce Ing. Jiří Vojtěch vedoucí.
Monitoring, audit a kontrola
Monitoring, audit a kontrola
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
a management projektů SF EU
specifických situací s občany
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Základní škola a Praktická škola, Jičín
E-learningový kurz e-learningu
Jméno učitele | číslo kurzu
Prezentace Diplomatické akademie.
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky komunikovat se sluchově, zrakově, tělesně nebo mentálně postiženými osobami? S těmito a s celou řadou dalších otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Rovné příležitosti z pohledu Policie ČR. Tento kurz je jedním z nástupnických kurzů původního kurzu: Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce. Oproti původnímu modulu kurzu byla dopracována problematika osob se zdravotním postižením. Pokud jste původní kurz již absolvovali, zvažte, zda je pro vás přínosné absolvovat i tento kurz. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

Několik důležitých otázek a odpovědí  Pat ř ím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud jste příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR.  Budu muset kv ů li studiu n ě kam dojí ž d ě t? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu.  Kolik budu mít na studium kurzu č asu? Maximálně jeden měsíc.  Co je nutné ud ě lat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit závěrečnou zkoušku ve formě online autotestu.  Bude m ě studium n ě co stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se dozvím více? U manažerky vzdělávání: Mgr. Radka Mlejnková (internet): tel