Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Enterprise Europe Network Podpora podniků na dosah ruky European Commission Enterprise and Industry.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
1 Grantové schéma Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť s podnikatelskou sférou, podpora inovací Národní vzdělávací fond.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
Předběžné hodnocení návrhů projektů EUREKA Historie vývoje hodnocení projektů programu EUREKA a současný stav Ing. Pavel Dlouhý, manažer projektů EUREKA.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Bezplatné poradenství pro podnikatele | 19. březen 2009 | Bezplatné poradenství pro podnikatele Markéta Pekaríková.
Enterprise Europe Network v České republice ClusterForum pro inovace 16. březen 2009 Ing. Daniela Váchová.
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR INOVAČNÍ PODNIKÁNÍ A JEHO PODPORA Jan Kofroň Seminář Efektivní marketing PARDUBICE,
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Ochrana průmyslového vlastnictví jako jeden z nástrojů zkvalitnění inovačního procesu Pavel Švejda ÚPV, Praha, 1. června.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR TECHNOLOGICKÝ PROFIL ČR Aktuální úkoly 2011 Jan Kofroň ÚPV, 1.června 2011.
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2010 posedmnácté Pavel Švejda Praha, 30. listopadu 2010 INOVACE 2010, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Klub inovačních firem AIP ČR Brno,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR RIS3 krajů ČR a RIS3 ČR včera, dnes a zítra Pavel Švejda Inovace a technologie v rozvoji regionů Brno, 24. dubna 2014.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR a Klub inovačních firem AIP ČR Pavel Švejda Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 5.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
1 Podpora inovací v českém a slovenském průmyslu, role AIP ČR K. Šperlink Brno, září 2008.
Podpora inovačních podniků prostřednictvím sítě Enterprise Europe Network Lukáš Procházka, TC AV ČR European Commission Enterprise and Industry.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
TECHNOLOGICKÉ CENTRUM AV ČR a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKŮ ČR, z.s.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).

Správcem profilu je Asociace inovačního podnikání ČR Novotného lávka Praha 1 Kontaktní osoba: Ing. Jan Kofroň tel.: )Aplikace na CD ROM 2)

Aplikace na CD ROM Systém Windows XP/Vista/7 Připojení na internet Spuštění programu: tpcr.exe V roce 2012 bude verze 12

1. Inovační prostředí v ČR 2. Inovační proces 3. Databáze Technologický profil 4. Mezinárodní spolupráce ČR Aplikace na CD ROM

Inovační prostředí v ČR -Materiály vydané AIP ČR v roce Systém inovačního podnikání v ČR- na stránkách AIP ČR -Podpora podnikání – odkaz na Hospodářskou komoru ČR -Programy podpory VaV- na stránkách Asociace výzkumných organizací- -Strukturální fondy EU- -Struktura inovačního prostředí- na stránkách -Garanti a partneři Technologického profilu

Aplikace na CD ROM Inovační proces -Vymyslet- databáze subjektů z výzkumu a vývoje (VŠ, výstupy z ústavů AV ČR, vědeckotechnické parky, databáze výzkumných pracovišť) -Vyrobit- databáze inovačních firem (z -Prodat- subjekty na podporu obchodu a vývozu

Aplikace na CD ROM Databáze Technologický profil ČR -samostatná aplikace -seznam inovačních firem -možnost tisku a uložení dat výběr podle: -použité technologie (energetika, ICT, medicína,..) -odvětví činnosti (OKEČ) -názvu -adresy -IČO -typu organizace (inovační firmy, výzkumná pracoviště VŠ, AV ČR, VTP, RRA, RPIC, ministerstva..)

Aplikace na CD ROM Mezinárodní spolupráce ČR -programy VaV- na stránkách MŠMT- -projekt NICER III (Národní informační centrum pro evropský výzkum III – )- na stránkách -vybraní zahraniční partneři- EUREKA, ICC, ICSTI, TII

Aplikace na CD ROM V anglické verzi -samostatná aplikace Databáze Technologický profil ČR (stejné funkce jako česká verze) -Inovační prostředí v ČR – většina rubrik jako v češtině

Aktualizovaná databáze inovačních subjektů Podobný obsah jako na CD Na úvodní straně základní rozcestník – vymyslet – subjekty výzkumu a vývoje vyrobit – inovační firmy prodat – subjekty na podporu obchodu a vývozu

Databáze Technologický profil ČR -Vyhledávání - hrubý výběr- -typ organizace (VŠ, inovační firmy, RRA, ministerstva,..) -odvětví (OKEČ) -technologie (biotechnologie, mikroelektronika,..) -počet zaměstnanců -kraj/okres - podrobný výběr- -navíc i podle názvu, IČO, města - podle regionů

Databáze Technologický profil ČR K zobrazení podrobných údajů o jednotlivých subjektech je nutná registrace- vyplní se údaje o žadateli a správce profilu zašle em heslo Po registraci je možné aktualizovat údaje u zařazených subjektů a vkládat nové subjekty

Inovační prostředí -Systém inovačního podnikání -Regionální inovační infrastruktura- zástupci AIP ČR v krajích (v rámci RRA) -Dokumenty o inovačním podnikání -Regionální inovační strategie -Průmyslové zóny v programu APZ -Poradenské organizace (RRA, RPIC, Asociace pro poradenství) -Státní podpora VaV a inovací – publikace z 2010

Inovační proces - Vymyslet, Vyrobit, Prodat Inovační produkty -zúčastnily se soutěže Cena Inovace Mezinárodní spolupráce - podobné jako na CD, navíc Enterprise Europe Network a mez.programy VaV a inovací

Děkuji za pozornost RNDr. Robert Rölc, Ph.D. ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Tř. 1. máje 97/ Liberec III tel linka 13 fax