 Medievalspirit3  Airsoft4  Paintball5  URNA výcvik6  Čtyřkolky7  Destrukce vozidel8  Po stopách Amundsena9 2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
V lidském těle je více než 600 svalů.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
VENKOVNÍ/OUTDOROOVÉ AKCE Agentura SBLIZUJEME.CZ. Cestujete rádi, ale nemáte s kým? Poznejte nové přátele prostřednictvím Agentury SBLIZUJEME.CZ, která.
SLOUPSKO-ŠOŠŮVSKÉ JESKYNĚ
{ MODERNÍ Domácí Počítačová Síť Michal Kurz. D-Link DIR-825.
S oddílem Pusíků na vršku v Nepomuku –
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Foukaná izolace pro široké použití
Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava Nabízí kurzy se zaměřením na stavbu automobilů Popularizace technických oborů u žáků ZŠ – EkoCar CZ.1.07/1.1.07/
S POLUPRÁCE UK FTVS A ČSTV Mgr. Lenka Kovářová, MBA
Vysoké mýto.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
Pravidelné investování Cost average effect Vývoj kurzu akcie celkem Pravidelný nákup za stejnou sumu peněz Počet nakoupených.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Procenta.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Mapa zájmu - plány.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
Válka na moři byla ve znamení zejména dvou základních událostí
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Penzion u máchova Jezera
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
LCD displeje + princip zobrazení
Pivní víceboj verze pro pány.
Pivní víceboj verze pro pány.
Možnosti stáží a finanční podpory Platforma průmyslové spolupráce CZ.1.07/2.4.00/ Možnosti stáží a finanční podpory
Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod.
CA Petrov, s. r. o. „ Kdo necestuje s námi, cestuje proti nám ! “
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Stipendijní program.
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Svět techniky Ostrava a jeho přínos podpoře podnikavosti žáků
4.ROČNÍK PŘEDMĚTY, KTERÉ SE VYUČUJÍ VE 4.ROČNÍKU, JSOU ROZDÍLNÉ OD 1. – 3. ROČNÍKU JEJICH NÁZVY JSOU – ČESKÝ JAZYK MATEMATIKA VÝPOČETNÍ TECH-
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Nejkrásnější chvíle 1. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. V modlitbách když budeš stát, Duch svatý.
Transkript prezentace:

 Medievalspirit3  Airsoft4  Paintball5  URNA výcvik6  Čtyřkolky7  Destrukce vozidel8  Po stopách Amundsena9 2

Zocelte svého týmového ducha v historickém městečku Beroun poblíž Prahy a poznejte tak krásy středověké atmosféry Pobyt ve středověké krčmě s doprovodem živé hudby Poznejte rytířské souboje na vlastní kůži 3 5 – 30 osob 3999,- Kč/ osoba Včetně DPH Třídenní kurz

Naučte se pohybovat terénem, splnynout s prostředím a počkat na správnou chvíli pro střelbu Utkejte se s protivníkem v doprovodu profesionálního airsoftového týmu 4 5 – 40 osob 799,- Kč/ osoba Včetně DPH + vybavení Jednodenní kurz

Vychutnejte si tuto akci s vašimi spolubojovníky i protivníky v této moderní sportovní disciplíně Možnost hry v uzavřených halách či v otevřeném prostranství 5 20 – 100 osob 999,- Kč/ osoba Včetně DPH + vybavení Jednodenní kurz

Využijte jedinečnou příležitost k vyzkoušení opravdových technik Útvaru rychlého nasazení Otestujte svou týmovou spolupráci POZOR! Je nutné splňovat podmínky pro absolvování výcviku URNA 6 Max. 4 osoby 2999,- Kč/ osoba Včetně DPH + vybavení Půldenní kurz

Projděte odbornou instruktáží a vezměte čtyřkolku na projížďku po krásném okruhu Po skončení kurzu je možné pořídit si vlastní čtyřkolku za výhodnou cenu přímo na místě! 7 5 – 15 osob 999,- Kč/ osoba Včetně DPH + vybavení Dvouhodinový kurz

Vylijte si svou zlost na místě, kde nikomu neuškodíte Využijte svoji ničivou sílu i sílu svých kolegů! 8 3 – 20 osob 1499,- Kč/ osoba Včetně DPH Dvouhodinový kurz

9 5 – 10 osob ,- Kč/ osoba Včetně DPH Šestidenní zájezd Poznejte krásy Severního pólu s partou profesionálů v intimním prostředí.