WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta „A“ - 27.6.2010 -28.6.2010 – ŽATEC varianta „B“ - 27.6.2010 – ŽATEC Téma pivo a pivní kultura Milé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2011 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Výukově poznávací zájezd do Španělska
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Rozhodovací matice.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Moravské kartografické centrum Velké Opatovice. Fosili je dostavbou zámku ve Velkých Opatovicích podle návrhu architekta Zdeňka Fránka. Stavba je výrazným.
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA Vážené.
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Kdo chce být milionářem ?
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Zájezd do Jindřichova Hradce
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Mezinárodní lídr v oblasti skladové logistiky EPS - Agenda Workshopu.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše

III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
Titulkování v České televizi podle zákona a v praxi
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno v rámci.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY
OTEVÍRÁME KURZY PODNIKÁNÍ Termíny: – Jak založit podnikání (od 8:30 hod) – Jak vytvořit úspěšnou nabídku pro zákazníka (od 8:30 hod)
Český Krumlov Statistiky návštěvnosti 2006 Projekt „Statistiky návštěvnosti ČK“ zadavatel Město Český Krumlov zpracovatel.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Vypracoval: Rychtaříková Eva Materiál: VY_32_INOVACE_468
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Nejprve provedeme výpočet v závorce
Úvod Proč studovat informatiku?
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Destinace Dolní Poohří
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
Anglie a Paříž pro základní školy
 Odkaz na přihlášku: Předběžná přihláška na pobytPředběžná přihláška na pobyt  Prosíme o vyplnění přihlášek nejpozději do  Přihláška je.
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Transkript prezentace:

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta „A“ – ŽATEC varianta „B“ – ŽATEC Téma pivo a pivní kultura Milé členky, vážení členové, dovolujeme si vás pozvat na skutečně velmi zajímavý a interaktivní workshop, o jednom z nejstarších nápojů, které lidstvo zná – o pivu. S ohledem na skutečnost, že z českých zemí vzešli nejslavnější sládci, kteří učili výrobu pivního nápoje po celém světě jsem toho názoru, že bychom měli mít o českém pivu dostatečné informace. Zcela jistě se vás při cestách světem nebude nikdo vyptávat na vznik a výrobu whisky, ale s určitostí se vás zeptají na důvod, proč je české pivo nejslavnější na světě. Na tyto a jiné otázky budete po workshopu v Žatci znát odpověď. Těšíme se na setkání! Jménem CBA - Mojmír Prokeš a Milan Bočkai Partneři workshopu: Podrobný program a podmínky účasti najdete na dalších stranách.

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA -BARMANY Program: 09:15 – 09:45 Registrace účastníků – Chmelařské muzeum 10:00 – 11:00 Prohlídka Chmelařského muzea (jediné v Světě) vstup zdarma 11:00 – 11:20Coffee break 11:20 – 12:45Chrám chmele a piva – vstup zdarma 12:45 – 13:30Oběd – cena oběda 100,--CZK (v režii každého účastníka) Místo konání:Žatec, Náměstí Prokopa Velkého – Chmelařské muzeum Garant workshopu:Milan Bočkai tel: Podrobný program a podmínky účasti najdete na dalších stranách. Partneři workshopu:

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA – BARMANY Varianta A ŽATEC – přejezd do kempu ubytování v chatkách pro 4 osoby ( cena za chatku 700,- CZK, tedy 175,- CZK / osobu v režii každého účastníka ). Řízená degustace piva a odpolední outdoorový program – turnaj v petanque, voleybal, grilování, oheň, kytara. Odjezd v dopoledních hodinách v pondělí a typy na výlet po okolí. Gril : kuřecí a vepřové steaky, grilovaná zelenina, omáčky, pečivo ( cena 100,- CZK / osobu v režii každého účastníka ) Varianta A se bude konat při počtu minimálně 25 přihlášených osob!! Varinta B – pouze – řízená degustace v chmelařském muzeu, následně odjezd, předpokládaný konec v 17 hod. Partneři workshopu: Doplňující informace a podmínky účasti najdete na dalších stranách.

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY CHMELAŘSKÉ MUZEUM Chmelařské Muzeum v Žatci je největší expozicí svého druhu na světě. Na ploše m 2 představuje vývoj chmelařství od raného středověku do současnosti. Kromě zajímavých sbírek muzea se seznámíte s vlastním objektem, který je technickou památkou a příkladem industriální účelové architektury z konce 19. století ve městě proslulém nejkvalitnějším chmelem na světě. Dozvíte se, proč se nejlepší chmel na světě sklízí právě na Žatecku a proč se musel již od středověku chránit před nekvalitními napodobenina-mi. Zaujmou vás dobové fotografie a písemné doklady o pěstování chmele a o vaření piva. Najdete zde i zajímavé nářadí, mechanizační prostředky a historické stroje. Partneři workshopu: Podrobný program a podmínky účasti najdete na dalších stranách.

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY CHRÁM CHMELE A PIVA Chrám chmele a piva je označení pro Žateckou chmelařskou oblast, kde se pěstuje ten nejkvalitnější chmel uznávaný po celém světě. Bez pořádného chmele není dobrého piva. Věděli to i naši předkové a víme to i my. Proto jsme založili občanské sdružení, které chrání chmelařské tradice Chrámu chmele a piva. Partneři workshopu: Podrobný program a podmínky účasti najdete na dalších stranách. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Informace týkající se parkování a ostatní podrobnosti vám budou zaslány nejpozději do na . Chtěl bych všechny zájemce požádat, aby s sebou pokud možno dovezli 2 láhve zajímavého piva – regionálního, zahraničního apod.

WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY Partneři workshopu: Přihlašujte se ON-LINE na pouze na jednu alternativu!!! DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Workshopu se můžete zúčastnit po přihlášení na ve složce vzdělávání/ workshopy. Kapacita je omezena na 40 osob a nebude navyšována! Přihlašujte se ON-LINE pouze na jednu alternativu!!! Rozhoduje rychlost přihlášení po naplnění kapacity již nejde přihlášení provést. Pro členy CBA je celá odborná část akce v rámci vzdělávacího programu zdarma. Pro případné zájemce mimo CBA je cena workshopu 1.000,--CZK s termínem platby nejpozději do na účet asociace ( /0800, Variabilní symbol: rodné číslo). V případě dotazů k platbě kontaktujte prezidenta CBA - Aleše Svojanovského , nebo