Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní pravidla při finančním investování, rentabilita, riziko, likvidita Zdeněk Jelínek.
Advertisements

Představení společnosti
Rozhodování výrobce a spotřebitele o vhodných bankovních produktech a službách v podmínkách hospodářské krize Ing. Tomáš Krajíček.
Finanční gramotnost Fynanční gramotnost
Prémiová automatická objednávka
7. července 2013VY_32_INOVACE_100303_Bankovnictvi_3_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie.
Příklady způsobu stanovení ceny
Věrnostní program.
VY_62_INOVACE_A FINANČNÍ PRODUKTY – SOUHRNNÉ OPAKOVÁNÍ VY_62_INOVACE_A AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: září 2011 STRUČNÁ ANOTACE: opakování.
Produkty finančního trhu
Prezentace benefitního programu ČMKOS Odbory Plus.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Nástroje finančního trhu
Prezentace benefitního programu ČMKOS
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Stavební spoření, úvěry, leasing
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Ing. Lucie Kratochvílová
Rozumíme penězům Buštěhrad Projekt Rodina Splátkova  Sociální postavení  Ekonomická situace  Příjmy  Výdaje  Finanční produkty / stavební.
Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Věrnostní klub - ČEDOK.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Hofmanová Dagmar Kučerová Eva GardenServices 1.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Označení materiálu: VY32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_03 Název materiálu: CIZÍ A VLASTNÍ ZDROJE Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace.
Produkty finančního trhu Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Nominální a reálná úroková sazba
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Ing. Jan Krajíček, Ph.D Cenová gramotnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Materiál pro výukovou oporu zpracovanou v rámci projektu Informační technologie proti bariérám ve vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami.
Finanční gramotnost: Půjčky a úvěry. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 03 Půjčky a úvěry 2 „Odměna za to, že se člověk vyzná je obrovská. A tresty za neznalost finanční.
Finanční gramotnost: Platební karty. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 04 Platební karty 2 „Karetní business: body za platbu, slevy, balíčky, spoření, pojištění,
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
Způsoby vedení evidence podnikatelské činnosti III.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Kam s penězi, aby nezahálely
Finanční gramotnost: Půjčky a úvěry.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Cenové triky.
Ing. Veronika Dostálková MBA
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
DUM - Digitální Učební Materiál
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Transkript prezentace:

Benefitní program Odbory Plus

OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy na produkty a služby běžné spotřeby - srovnání nabídek ve sféře financí - propagace 3. Plán na podzim připravujeme

1. Představení - vize a fungování Benefitní program Odbory Plus má za cíl efektivně snižovat finanční zátěž všech Členů odborových organizací odborových svazů ČMKOS. = přinést odborářům něco navíc. Program se soustředí na zlevňování produktů a služeb v oblastech, které nás stojí nejvíce peněz – potraviny, cestovné, pohonné hmoty, telekomunikace, bankovní služby atd. Slevy a výhodné nabídky získáváme díky silné členské základně. České firmy jsou ochotné pro získání klientů z naší základny markantně slevit své výrobky a služby, čímž vzniká oboustranně výhodný obchod.

1.Představení - lidé stojící za vznikem programu (Tým Odbory Plus) Ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS Mgr. Václav Pícl, místopředseda ČMKOS Mgr. Jiří Paták, výkonný ředitel společnosti chytryhonza.cz Pracovní skupina programu Odbory Plus – předsedové a zástupci některých odborových svazů sdružených v rámci ČMKOS Českomoravská konfederace odborových svazů – provozovatel programu Odbory Plus Společnost chytryhonza.cz – zajištění technického zázemí programu Odbory Plus

2. Současná nabídka a úspěchy - slevy na produkty a služby běžné spotřeby Každý zaregistrovaný člen automaticky získává: - běžný účet bez poplatků za vedení, bonus 500,- Kč, členskou kartu, spořící účet, věrnostní body u společnosti Tesco Na portále následně může zakoupit levnější jízdenky a permanentky od Českých drah.

Všichni členové programu Odbory Plus mohou využít 8 % slevu na nákup knih a učebnic na serveru Rovněž mohou všichni zaregistrovaní odboráři využít 7,5 % slevu na pobytové zájezdy do Chorvatska a Černé Hory od zavedené cestovní kanceláře Vítkovice Tours. Sleva se vztahuje i na nabídky last minute a super last minute.

2. Současná nabídka a úspěchy - srovnání nabídek ve sféře financí Všichni členové programu Odbory Plus si mohou jednoduše srovnat finanční produkty v odvětvích, které je zajímají (např. hypotéky, spoření na penzi, pojištění majetku, spořící účty atd.) V mnoha případech pak mohou využít nejrůznější slevy na uzavření vybraných finančních produktů nebo získat bonusy k úročení vkladů.

2. Současná nabídka a úspěchy - propagace Od spuštění dne na sebe program Odbory Plus přitáhl pozornost nejčtenějších a nejsledovanějších médií v ČR. Díky úspěšné propagaci programu Odbory Plus nabídlo partnerství programu přes čtyři desítky firem. S mnohými firmami společnost chytryhonza.cz zahájila jednání o vytvoření exkluzivních služeb a výrobků výhradně pro členy programu Odbory Plus.

3. Plán na podzim připravujeme Na podzim letošního roku plánuje program Odbory Plus představit novou várku slev a výhodných nabídek. Jedna z významných sítí čerpacích stanic sleví členům minimálně 1Kč / l u pohonných hmot. Máme přislíbeno, že dodavatelé energií všem členům programu Odbory Plus vytvoří tarify, které ve všech ohledech sníží Vaše náklady na elektřinu a plyn. Všichni členové, kteří mají půjčku, budou moci využít nabídku snížení úrokové sazby. Navíc připravujeme s jednou z největších a nejstabilnějších cestovních kanceláří slevu 15 až 20 % na všechny zájezdy včetně last minute a super last minute nabídek.

Čím více nás bude, tím větší výhody budeme mít Abychom byli schopni vyjednávat stále výhodnější a lepší podmínky, je nutné, aby rostl počet členů zaregistrovaných na portále. Čím nás bude víc, tím budeme pro případné dodavatele zajímavějším klientem. Tým Odbory Plus