12.12.20141 HORECA manažment 2007 30. – 31. január 2007, Hotel Kaskády, Sliač - Sielnica Roman Vacho © RV Hotel & Restaurant Consulting.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
CHARAKTERISTIKY SPALOVACÍCH MOTORU Charakteristika spalovacího motoru je grafické znázornění vzájemné závislosti vybraných provozních.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Evropská jazyková cena Socrates LABEL 2007 PORTFOLIO A FILMOVÉ PLÁTNO Portfolio et l´écran Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové
Západočeské materiálově metalurgické centrum
Vizualizace Perspektivní pohledy, materiály, světla, Render.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Optický kabel (1) 05/04/2017.
Přenosová média (1) Fyzická média, kterými jsou přenášena data, hlasový signál nebo jiný typ signálu ke svému cíli Mezi nejběžnější přenosová média patří:
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
25/08/20141 Typ struktura (1) Datový typ struktura ( struct ) je agrego- vaný heterogenní datový typ Jedná se o skupinu několika proměnných, které mohou.
Cisco Networking Academy
Měření dielektrických parametrů ztrátových materiálů
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Modelování v AUTOCADU Křivky v prostoru, modelování z těles a povrchů,
Model maturitní zkoušky po změně od roku 2010 Pro 3. ročníky Podle platné legislativy ke dni
Spoj na milimetrové vlně – mýty a fakta
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
DPH v EU Růžena Hrůšová IFA
Obor €UROSPRÁVA doc. Ing. Lenka Fojtíková, Ph.D. garant oboru.
Práce SOČ trochu jinak aneb Prezentace není legrace Seminář pro pedagogy a autory prací Plzeň,
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
hoteliéra při otevření nového hotelu
12/17/20141 Dopady předlužení občanů na trh práce Ing. Marie BÍLKOVÁ, vrchní ředitelka sekce politiky zaměstnanosti a trhu práce.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Cesta k vyšší životní úrovni obyvatelstva
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
NÁVRH KONCEPCE PENZIJNÍ REFORMY V ČR Generali TOP Talent 2007 Bc. Martin SVOBODA.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
Seminář na téma Závěrečná monitorovací zpráva Oblast podpory 3.2 Informace k finanční části Krajský úřad Jihočeského kraje Martin Plucha.
Roman Vacho Předseda krajské sekce Národní federace hotelů a restaurací ČR generální ředitel Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a.s. Karlovy Vary
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
11/20141 Vyhodnocení rizikového proces Přednáška k předmětu: Počítačová podpora řízení Předmět : Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor : E ZS, 2014,
Představení klubu manažerů
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
EVENT MARKETING, MICE A ŘÍZENÍ JEHO PROCESU v regionální praxi Nic nového pod sluncem Roman Vacho © Generální.
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Pozitivní lobbying pro růst průmyslu Bc. Vladimír Šiška tajemník Hospodářské komory ČR.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Roadshow AHR ČR 12. října 2011 Parkhotel, Hluboká nad Vltavou Roman Vacho prokurista a výkonný ředitel 3 star activity hotels, s.r.o.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Sociální podnikání jako nástroj integrace lidí s mentálním postižením nebo duševním onemocněním - zkušenosti z Plzeňského kraje Martin Fojtíček.
Provozovatelé služeb a informační centra - silný tandem Mgr. Lenka Stockton Asociace hotelů a restaurací České republiky.
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
Transkript prezentace:

HORECA manažment – 31. január 2007, Hotel Kaskády, Sliač - Sielnica Roman Vacho © RV Hotel & Restaurant Consulting

Agenda - Představení - Pozdravy od kolegů hoteliérů ČR - Klasika, tradícia nebo/ alebo moderna ? ANO, aj !!! ANO, aj !!! -Trvání na tradicích nebo bussines ? -Proč se ptáme na klasiku nebo modernu ? -Není klasický nebo moderní produkt ! Je jen produkt kvalitní nebo jiný !!! -Klasika nebo moderna v našem myšlení -Klasika nebo moderna ve vztahu k naší konkurenci -Závěr

Kdo jsem ? Co jsem byl ? Kde jsem nyní ? Moderna nebo klasika ?

Není to jednoduché, ale jsem tomu rád. Od klasiky k moderně nejen v práci, ale i v osobním životě

Není nikdo ke Slovákům blíž než Češi !

Rok 2006 byl velmi významný pro naší profesní organizaci a odbornou hrdost Jednotná a silná !!!! Kdo nyní jsem ? - cca 900 členských subjektů od velkých po malé - cca 30 miliard Kč obrat /35 miliard SK / - 22 tis pracovníků - jediný reprezentant v EÚ HOTREC a IHRA - atd…..

A je to !!!

Zásadní orientace činnosti AHR ČR - V centru republiky být účastníkem legislativních procesů a lobovat - Poskytovat služby a koordinovat filozofii práce pro členské subjekty - Vysoká orientace na rozvoj činnosti v regionech/ krajích

Klasika,tradíciaNebo/alebo moderna ?

Velmi složitě se odpovídá na tuto otázku Z pohledu klienta je tato otázka nepodstatná, ani on jí tak nemůže chápat

Moderní nebo klasický hotel, produkt ? Ne Pouze kvalitní produkt může zabezpečit prosperitu firmy !!!

Moderní nebo klasický tým spolupracovníků ? To je jedno, ale důležité je aby byl Vzdělaný a vzdělavatelný

Moderní nebo klasické myšlení, majitelů,akcionářů, managamentu? Není jiných parametrů !!! Zde platí klasika, ovšem za použití moderních metod! Znáte je ? profit tým managerfilozofiemajitel klientjiné výnos náklad profit

Osobní názor Klasika myšlení podnikat pro zisk, musí zvítězit nad myšlením plíživé degradace podnikatelského ducha, která nás všechny nutí se po břiše plazit „žebrat“ o dotace ze všech druhů SROP, ROP, Grantů, atd

Klasická nebo moderní konkurence ? Asi si řeknete, že jsem se úplně zbláznil. Možná ano !!! Možná ano !!! Ale já přesvědčuji o jedné tezi „Od nesmyslné konkurence, která nás všechny ničí, ke vzájemně prospěšné spolupráci“

Klasika nebo moderna ? Pojďme o tom diskutovat Jiné názory, dotazy a připomínky

Děkuji za pozornost a těším se s Vámi zase někdy nashledanou Roman Vacho © RV Hotel & Restaurant Consulting