O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Target Click Fund Zajištěný investiční program.
Advertisements

Kudy vlastně putují peníze
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Finanční produkty určené k ukládání peněz
Legislativní změny v oblasti zaměstnávání OZP
Rozhodování výrobce a spotřebitele o vhodných bankovních produktech a službách v podmínkách hospodářské krize Ing. Tomáš Krajíček.
Finanční gramotnost Fynanční gramotnost
Příjmy do rodinného rozpočtu
Produkty finančního trhu
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_06 Název materiálu: SPOŘENÍ – DĚTI, ZÁJMY Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Konference €FPA ČR řešení případové studie
Opakování FINANČNÍ GRAMOTNOST
Úsporná opatření v působnosti MPSV a daních z příjmů.
VY_62_INOVACE_1_2_14 „Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Přebytkový rozpočet spoření.
Ing. René Kuchár  Zakládající člen od roku 2001  Člen Výboru APA od roku 2011.
Programové cíle v sociální oblasti Bc. Tereza Bernardová místopředsedkyně strany stínová ministryně práce a sociálních věcí.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Moderní žena myslí na budoucnost II. Jan Diviš. Bude v ČR důchodová reforma? Demografické okénko Rok 2003 Poválečné ročníky na prahu důchod Dobrá zpráva,
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Investice Kudy vlastně putují peníze FINANČNÍ GRAMOTNOST.
Penzijní systém podle NS-LEV 21 Tereza Holišíková http://
Vážení obchodní partneři, V souvislosti se zákonem č. 261/2007 Sb., o stabilizaci veřejných rozpočtů si Vám dovolujeme ukázat přehled dopadů tohoto zákona.
Kapitálové trhy Finanční systém Finanční investování
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Vaše budoucnost s FM GROUP
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
PŘEDSTAVENÍ SATUM CZECH
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Tomáš Rozsypal, A09N0169P, obor Finanční informatika a statistika.
NÁKLADY, VÝNOSY, HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK II.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_05 Název materiálu: SPOŘENÍ NA STÁŘÍ Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace vysvětluje.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Penzijní fondy – III. pilíř.
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Pojištění.
klade zvýšené nároky na finanční zabezpečení lidí v seniorském věku. -Zvýší se odvody -Zvýšení porodnosti ze zákona -Prodloužení důchodového.
Ing. Miroslav Sponer, Ph.D. - Základy financí1 Ostatní finanční zprostředkovatelé a subjekty působící na finančním trhu.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Mgr. Silvie Kafková Masarykova univerzita Životní pojištění.
EU_62_A_sada 2_20_M_Penzijní připojištění_Duch Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorMgr. Duchová Renáta Anotace.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Časová hodnota peněz Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Produkty životního pojištění – kapitálové životní a investiční životní pojištění Milan Charvát.
SEMINÁRNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU POJIŠŤOVNICTVÍ TÉMA: PRODUKTY ŽIVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ-KAPITÁLOVÉ ŽIVOTNÍ A INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ.
Ing. Veronika Dostálková MBA Mzda, daňová, zdravotní a sociální soustava Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Životní pojištění, jeho daňové motivace a postavení v systému důchodového zabezpečení v ČR a ve vybrané zemi EU Vypracovali: Jakub Procházka Antonín Spálovský.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_399.UCE.34 Sociální pojištění.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Daně a rozpočty (Státní rozpočet, daňová soustava, hospodaření domácnosti, mzda, ZP + SP) Finanční gramotnost pro 9. ročníky 2016 / 2017 Bc. Tomáš Janda.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Benefity.
Ing. Václav Kovalovský JHK-kapitálové trhy a investice
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální finanční služby a samozřejmě klientský servis EFEKTIVNĚ všem našim stálým klientům nabízí služby, takové jaké se od nás očekávají své produkty se snažíme uzpůsobit potřebám klienta PODLE POTŘEB o své klienty se staráme podle potřeb klient se snažíme uzpůsobit finanční produkt, tak aby byl pro něj co nejvýhodnější AMBICIÓZNĚ máme vysoké cíle a snažíme se vyniknout a být nejlepší za svými poradci si stojíme a děláme vše proto, aby produkt který vám nabídneme byl dělaný přímo pro Vás

NABÍDKA PRODUKTŮ PRO ZAMĚSTNAVATELE Pokud máte zájem VÝHODNĚ INVESTOVAT,POJISTIT SE a zároveň si o takto investované peníze KAŽDOROČNĚ SNIŽOVAT DAŇOVÝ ZÁKLAD, je pro Vás optimálním řešením právě Investiční životní pojištění. Pokud se rozhodnete přispívat svým zaměstnanců m na investiční životní pojištění, získáte prostřednictvím tohoto moderního firemního benefitu, mzdovou a daňovou úlevu.

INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ ING INVESTOR Charakteristika produktu Co můžete získat Ocenění Výše daňové úspory Jak a kolik může zaměstnavatel ušetřit

CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Výhodné spoření spojené s investováním Rozsah pojistné ochrany lze měnit podle Vašich aktuálních potřeb. Máte možnost své prostředky libovolně rozložit do finančních fondů (Fond českých akcií, Fond obligací, Smíšený fond II, Smíšený fond plus aj.). Tím si volíte vlastní investiční strategii, kterou můžete v průběhu trvání investičního pojištění měnit v závislosti na měnící se situaci na jednotlivých finančních trzích. V průběhu trvání pojištění můžete také měnit výši pojistného anebo kdykoli složit mimořádné pojistné. Po uplynutí pojistné doby je kapitálová hodnota vyplacena přímo pojištěnému. V případě úmrtí pojištěného během trvání pojištění je určené osobě nebo osobám vyplacena aktuální kapitálová hodnota a sjednaná pojistná částka.

CO MŮŽETE ZÍSKAT Efektivní zhodnocování peněz. Možnost odpočtu daní (daňová úleva) Efektivní zajištění penze. Možnost finančního zajištění blízkých. Možnost kvalitního připojištění. Možnost variability zvyšování, snižování vkladu, mimořádné vklady, výběry. možnost přerušení investování možnost převedení do splaceného stavu (životní renta).

OCENĚNÍ Produkt ING - Investiční Životní pojištění Investor Plus, dostal opakovaně nejvyšší ocenění ve finanční soutěži Zlatá koruna.

VÝŠE DAŇOVÉ ÚSPORY

JAK A KOLIK MŮŽE ZAMĚSTNAVATEL UŠETŘIT Firma, která se rozhodne zvýšit příjem svého zaměstnance, si může vybrat mezi dvěma variantami: Přímé navýšení hrubé mzdy. Benefit prostřednictvím investičního (spořícího) životního pojištění. Jaký přínos z obou variant vyplývá, je znázorněno v tabulce. Příklad: –Zaměstnavatel se rozhodne zvýšit příjem zaměstnance o 1000 korun měsíčně přímo nebo prostřednictvím příspěvku na investiční životní pojištění (modelově se předpokládá hrubá měsíční mzda zaměstnance ,- Kč).

Navýšení hrubé mzdyPříspěvek na ŽP Zvýšení hrubého příjmu zaměstnance1000 Kč Zvýšení čistého příjmu zaměstnance665 Kč1000 Kč Měsíční náklady vynaložené zaměstnavatelem na zvýšení příjmu Zdravotní pojištění90 Kč0 Kč Sociální pojištění260 Kč0 Kč Měsíční náklady na zaměstnance1350 Kč1000 Kč Roční náklady vynaložené zaměstnavatelem na zvýšení příjmu Roční náklady na zaměstnance Kč Kč Roční náklady na 5 zaměstnanců Kč Kč Roční náklady na 10 zaměstnanců Roční náklady na 50 zaměstnanců Kč Kč

Pokud zaměstnavatel zvolí příspěvek na životní pojištění místo obyčejného navýšení mzdy, ušetří ročně 4200,- Kč. Daňová a mzdová úspora ovšem není jediným důvodem, proč využít výhod investičního životní pojištění. Z průzkumů vyplývá, že příspěvky zaměstnavatele na investiční životní pojištění jsou významným benefitem, neboť dochází ke zlepšení vztahů zaměstnanců ke společnosti a je zde i motivační význam ke zvýšení výkonu zaměstnance.

KONTAKT NA PORADCE Petr STRAŠÁK tel DĚKUJEME ZA POZORNOST HEZKÝ DEN