Zájezd do Jindřichova Hradce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

SANAČNÍ TECHNOLOGIE XV
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Zámek Hluboká Obr.1.
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Cestovní kancelář Czech tour. Historie zámku Zámecká prohlídka O cestovní agentuře DopravaFotogalerie Informace o zájezdu.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Táborová základna Sedlo.
Táborová základna Sedlo II.
CESTOVNÍ KANCELÁŘ : LEMUR Marie Dohnalíková 8.A. Datum: Adršpach
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Mapa zájmu - plány.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Cestovní kancelář Silesia
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
Cestovní kancelář Travel Tour
Služby letecké dopravy
S námi si konečně odpočinete…
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
VELHARTICE.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Nejlákavější kulturní památka
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Spolupráce nebo boj s médii aneb
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
ZŠ Hladké Životice Červen Zde je realizován projekt CZ.1.07/1.1.07/ „Kritické myšlení jako nástroj formování osobnosti.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska
„kráčejte s námi po Českých památkách“. Nejlákavější kulturní památka Nazdar turisto, jsi připraven na pořádný výlet? Tak to bych tu pro tebe měl jednu.
Zámek Javorník Zřícenina hradu Rychleby.
Zámek Hluboká nad Vltavou
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Nadační fond Pomocná ruka připravil zájezdy do Mnichova Hradiště pro speciální základní školy Datum konání 4 zájezdů: speciální základní škola.
Připravil Michal Kadlec Poloha Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Závěr.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
Produkty pro cestovní ruch k využití nestátními vlastníky památkových objektů Tomáš Brabec Oživlé památky.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Původní hrad založil Jindřich z rodu Vítkovců na počátku 13. století. Vlivný renesanční velmož Jáchym z Hradce započal v polovině 16. století s přestavbami.
Náš letní rodinný výlet
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Řecko Ondřej Munduch 4.A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Zájezd do Jindřichova Hradce

Cesta do Jindřichova Hradce Naše cestovní kancelář Happy Pineaplle pořádá dvoudenní výlet do Jindřichova Hradce. Součástí výletu je cesta letadlem z Ostravy do Prahy a následná jízda luxusním dvoupatrovým autobusem s klimatizací, bufetem, televizí a vyhřívanými sedadly až k Vašemu hotelu.

Hotel Bílá paní Budete ubytováni v rodinném hotelu, v historickém jádru města s nádherným výhledem na státní hrad a zámek. Strava: Ultra all inclusive

Zámek Jindřichův Hradec 1. den v 15:00 hod.(po prohlídce města s delegátkou) navštívíme společne zámek v Jindřichově hradci. Budete mít možnost navštívit setmělá nádvoří, černou kuchyni, kapli svatého Ducha, zámecký rondel, a pokud budete hodní, tak se Vám na závěr zjeví Bílá paní.

Zajímavosti o bílé paní Ve stěnách hradu a zámku v Jindřichově Hradci žije dobrý duch Bílé paní. Podle nasazených rukaviček předvídá budoucnost. Pokud je viděna v červených rukavičkách, upozorňuje na požár. Černými rukavičkami varuje před neštěstím nebo před smrtí. Bílé rukavičky předvídají dobrou událost - narození dítěte či svatbu. Legenda vypráví, že v černé kuchyni vařila sladkou kaši a rozdávala ji ve sváteční dny lidu. Traduje se také, že byl též vyráběn speciální "Nápoj Bílá paní".

Cena Doprava: 12 000 Kč/os. Ubytování:1 500Kč/noc (celk. 4 noci 6000Kč) Strava: 4 000/os. Výlet: 100Kč/os. Celková cena za osobu je 23.600 Kč. Ale to není vše… Mimořádná AKCE!!! Pokud si objednáte zájezd pro dvě osoby získáte 30% slevu.

Podrobnosti k zájezdu Datum odjezdu: 17.6. 2009 Datum příjezdu: 21.6.2009 Pokud máte zájem o tento zájezd volejte na tel. číslo: 776 685 924