Petr Štos Partner Technology Specialist Windows SharePoint Services (WSS) Nastartujte firemní intranet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Oracle Peoplesoft 9.2 Juraj Boldiš
Advertisements

Advanced Technologies 05 Workflow nad Windows SharePoint Services řízené BizTalk Serverem Miloš Sobotka SE Microsoft Corporation.
Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics.
Licencování produktů Microsoft® Office System
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
MICROSOFT BUSINESS INTELLIGENCE Pavel Cach Solution Specialist: BI, Aplikace
ISV Community Days. Čtvrtletně Technologická část zaměřená na jednu technologii.NET Connected Apps, Windows Server 2003 Enhanced, SQL VS 2005,
Modelování procesů pomocí workflow
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Integrační služby MS SQL Server a BIDS.
Správa SharePoint Online
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Životní cyklus EIZ POŘÍZENÍ PŘIZPŮSOBENÍ PŘÍSTUP OHODNOCENÍ SPRÁVA PROZKOUMÁNÍ OBNOVA? TRIAL.
Spolupráce KS Program a WBI Systems v oblasti personalistiky
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
© 2008 IBM Corporation Webov á ře š en í Petr Kunc Tom áš V á vra
Management telekomunikačních systémů
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Týmová spolupráce s využitím Google Code
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Vývoj aplikací pro SharePoint
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
NetSuite – snídaně. Agenda NetSuite snídaně – obsah, význam, vize Český balíček DPH v roce 2015 Uživatelské nastavení prostředí NS, vývojové nástroje,
Tomáš Urych, ESO9 Intranet a.s.
JIRA školení.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Microsoft Office InfoPath 2003 Tomáš Kutěj Account Technology Specialist
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Partner SBSC evening university , Čestlice.
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Advanced Technologies 05 Integrace MS Exchange a SharePoint a jejich nasazení ve společnosti Microsoft Integrační scénáře technologií Microsoft Exchange.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
SharePoint – platforma Demo – SPD, InfoPath, BDC, připojení na webovou službu Shrnutí Případová studie, prezentace řešení partnera – Lundegaard SPS 2010.
AMV 2011BPOS / Office 365Snímek 1 AMV 2011 Alternativní metody výuky BPOS/Office 365 ve výuce VŠE v Praze
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
Information Worker v období 2006/2007 People – ready business Drahoslav Dvořák Solution Specialist Microsoft.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
Miloš Sobotka Systems Engineer Microsoft s.r.o.. Microsoft a BI Excel 2007 jako klient SSAS Translations v SSAS Implementace ve Visual Studiu Konzumace.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Jak pořídit řešení podle Vašich potřeb? Drahoslav Dvořák Solution Specialist.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
as4u advanced system for you
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Helpdesk a jeho využití na KrÚ Vysočina
Transkript prezentace:

Petr Štos Partner Technology Specialist Windows SharePoint Services (WSS) Nastartujte firemní intranet

Co to je a kde to vezmu? Technologie WSS Webové aplikace na Windows Serveru Využívá databázi SQL (instaluje SQL Express 2005) Je součástí Windows Server 2003/2008 Small Business Server 2003/2008 Lokalizace Je k dispozici v české lokalizaci Je možné použít jazykový balíček (pro další jazyky nebo pro češtinu na anglické verzi) Je zahrnuta v licenci serveru – není potřeba další licence nebo CAL!

Jak mohu WSS využít? Přidaná hodnota řešení Windows Server a Small Business Server. Základní oblasti pro řešení: Intranet Prostředí pro týmovou spolupráci Správa dokumentů Vyhledávání podnikových informací Aplikace k okamžitému použití

Intranet Efektivní využití a práce s informacemi Vše na jednom místě oznámení, události, dokumenty, úkoly,… Jednoduché a známé rozhraní Sdílení informací Upozornění na změny nebo úkoly Jednoduchá tvorba stránek a obsahu – přímo uživatelem Prostředí pro další agendy a aplikace Helpdesk, dovolené, rezervace zdrojů, výkazy práce, … … obsah už nemusí čekat na administrátora.

Spolupráce Týmové stránky Informace sdílené v rámci týmu Informace pro ostatní oddělení a týmy Centrum schůzek Všechny informace a dokumenty ke schůzce na jednom místě Přímé provázání s aplikací Outlook Pracovní prostor projektu nebo dokumentu Týmová tvorba dokumentů Propojení s kancelářskými aplikacemi Office … další y už jen bez příloh.

Správa dokumentů Ukládání v dokumentových knihovnách Tvorba Typy obsahu Úpravy, oběh a řízení Kategorizace - Metadata Verzování, rezervace Pohledy a uživatelské rozhraní Pracovní postupy (workflow) Statistiky pracovních postupů Snadné vyhledávání … poskytnou Vám toto sdílené složky?

Vyhledávání Vyhledávání v podnikových informacích Veškeré informace a dokumenty Vyhledání a výsledky na jednom místě Intranetové stránky Upozornění na změny, RSS Search Server Express 2008 Samostaný produkt postavený na WSS Rozšíření vyhledávání na celou strukturu intranetových stránek, sdílené složky, externí zdroje, podnikové databáze a systémy … více času na vlastní práci.

Hotové aplikace Šablony 40 aplikací pro anglické prostředí cz/windowsserver/sharepoint/bb407286(en-us).aspx cz/windowsserver/sharepoint/bb407286(en-us).aspx Šablony 8 aplikací pro české prostředí Budou dostupné v nejbližší době Odkaz na stránce cz/sharepointtechnology cz/sharepointtechnology Další aplikace dodávané certifikovanými partnery … funkční aplikace v několika minutách.

Lokalizované šablony aplikací Rozvrh nepřítomností a dovolených Aplikace pro sdílení informací o nepřítomnostech členů týmu a kontaktů v případě problémů. Schvalování a úhrady výdajů Aplikace pro vkládání a správu výdajů vašeho týmu. Sledování a správa hmotného majetku Aplikace pro správu hmotného majetku všeho týmu a pro správu žádostí o nový majetek. Rezervace místností a vybavení Šablona pro správu sdílených místností a vybavení. Aktivity zaměstnanců Aplikační šablona Aktivity zaměstnanců pomáhá organizovat vytváření a účast na různých aktivitách pro zaměstnance. Výhody zaměstnanců Aplikační šablona Výhody zaměstnanců poskytuje nástroje pro informování zaměstnanců o dostupných výhodách. Školení zaměstnanců Aplikační šablona Školení zaměstnanců pomáhá školitelům a zaměstnancům v organizování školení a kurzů. Správa kontrolních lístků Aplikační šablona Správa kontrolních lístků umožňuje týmu sledovat hodiny strávené na různých projektech. Členové týmu se mohou přihlašovat a odhlašovat z jednotlivých úkolů projektu. Manažeři pak vidí celkový počet hodin strávený na projektu.

Site Admin Templates (Eng.) Board of Directors Business Performance Reporting Case Management for Government Agencies Classroom Management Clinical Trial Initiation and Management Competitive Analysis Site Discussion Database Disputed Invoice Management Employee Activities Site Employee Self-Service Benefits Employee Training Scheduling and Materials Equity Research Integrated Marketing Campaign Tracking Manufacturing Process Management New Store Opening Product and Marketing Requirements Planning Product and Marketing Requirements Planning Request for Proposal Sports League Team Work Site Timecard Management Server Admin Templates (Eng.) Absence Request and Vacation Schedule Management Absence Request and Vacation Schedule Management Budgeting and Tracking Multiple Projects Bug Database Call Center Change Request Management Compliance Change Request ManagementCompliance Process Support Site Contacts Management Document Library and Review Event Planning Expense Reimbursement and Approval Event PlanningExpense Reimbursement and Approval Help Desk Inventory Tracking IT Team Workspace Job Requisition and Interview Management Knowledge Base Lending Library Physical Asset Tracking and Management Project Tracking Workspace Room and Equipment Reservations Sales Lead Pipeline

Jak začít ? Stažení f93e453-75f1-45df-8c6f-4565e8549c2a f93e453-75f1-45df-8c6f-4565e8549c2a Pro SBS není nutno stahovat Instalace WSS (volba stávající SQL nebo instalace Express) Instalace aktualizací (Infrastructure Update) popř jazykových balíčků Konfigurace Aplikace, struktura, oprávnění Nasazení šablon aplikací – postup (Eng.) Další zdroje

Ke stažení - odkazy WSS 32-bit Windows SharePoint Services 3.0 Windows SharePoint Services 3.0 Service Pack 1 (SP1) Windows SharePoint Services 3.0 with SP1 Infrastructure Update for Windows SharePoint Services 3.0 Windows SharePoint Services 3.0 Language Pack Windows SharePoint Services 3.0 Language Pack SP1 WSS 64-bit Windows SharePoint Services 3.0 (64-bit) Windows SharePoint Services 3.0 (64-bit) with SP1 Infrastructure Update for Windows SharePoint Services 3.0 (64-bit) Windows SharePoint Services 3.0 Language Pack (64-bit) Windows SharePoint Services 3.0 Language Pack (64-bit) SP1 Microsoft Search Server 2008 Express

Demo