Www.podnikatel.cz informace pro váš business a podnikání TISKOVÁ KONFERENCE 15. dubna 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace byla vytvořena
Advertisements

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Platební karty Podstata Embosované a čipové karty Debetní karty
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Ekonomická gramotnost
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Akcie a akciové společnosti
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
Tibor Koleják Finanční ředitel. Finanční mamažment a „technikálie“ obecně Implementace v Microsoftu samotném Příležitost pro všechny Tři pohledy o které.
Podnikatelský záměr. pořádání konferencí, for Prodej start-upů.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Bilance a bilanční princip
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Poznámky pro výuku Předmět: účetnictví Autor: Ing. Lenka Růžičková
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Základy účetnictví změny rozvahových položek
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_04_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
Inzertní balíček iHNed.cz + Kurzy.cz. Počet page views (PV) Zdroj: Netmonitor, únor 2010 Na serverech iHNed.cz a Kurzy.cz bylo v únoru 2010 zobrazeno.
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Problematika úvěrů a zadlužování ve finančním vzdělávání dětí Ing. Dušan Hradil sekce Finanční trh Ministerstvo financí 3. odborný seminář „Měření finanční.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 16Číslo.
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Paradigma klasického strategického myšlení Josef F. Palán.
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_07.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Vypracovala Nelly Bočková
Živnosti Právnické a fyzické osoby Čtyři typy živností
11 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 ČLFA - financování podnikatelských subjektů v roce Financování podnikatelských subjektů celkem 2.Leasing.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
ÚČETNICTVÍ KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ KAPITOLA: CIZÍ KAPITÁL – ÚČTOVÁNÍ O REZERVÁCH, ÚVĚRECH A PŮJČKÁCH Vysoká škola technická a ekonomická v Českých.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST PODNIKÁNÍ ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Účet, druhy účtů, účtová osnova, účtový rozvrh
účetnictví, daně a controlling
1. PODNIKÁNÍ Ing. Martina Kozáková.
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
Opakování – pracovní list
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Anotace Charakteristika účtů ve 2. účtové třídě, členění účtů, oceňování.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Transkript prezentace:

informace pro váš business a podnikání TISKOVÁ KONFERENCE 15. dubna 2008

Návštěvnost a profil čtenářů Návštěvnost v únoru 2008 byla téměř RU Profil čtenářů: SME, OSVČ, manažeři, vedoucí pracovníci, účetní a administrativní pracovníci, začínající podnikatelé a široká veřejnost se zájmem o business Čtenáři jsou: v produktivním věku téměř 70 % má vzdělání s maturitou a vyšší více než 20 % ze všech ekonomicky aktivních jsou podnikatelé a živnostníci nadprůměrně vysoká socioekonomická klasifikace – třída A (více než 17 %) téměř 60 % čtenářů využívá internet 21 a více dní v měsíci polovina má nadstandardní nebo profesionální znalosti IT

Nejčastější dotazy živnosti start podnikatele daně zákony účetnictví Statistika textů hovoří jasně: za první tři měsíce bodovala REFORMA a DANĚ.

Nejčastější dotazy Zdroj: Podnikatel.cz

Banky a podnikatelé nejčastěji se o bankovní produkty zajímají začínající podnikatelé jako problém vidí financování při startu banky slibují individuální posouzení, hlavní roli hraje podnikatelský záměr, účel čerpání či finanční historie kromě klasických úvěrů nabízejí banky i různé alternativy v podobě kreditních karet či povoleného přečerpání účtu