Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice 15. 6. 2014 Přípravný výbor – Slavonice 15. 6. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Přijímací řízení.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Města ČR – orientace na mapě
TEORIE ROZHODOVÁNÍ A TEORIE HER
Sídliště Dukla - Pardubice
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Adoptuj panenku a zachráníš dítě! Agáta 1 Ája 2.
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
se tábořilo za první republiky 1 Jak se tábořilo „kdysi“  Staré kroniky  Historie  Album věnované ETS  Úryvky z Hlasatele.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Informace pro studenty
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Elektrický obvod a jeho části
Kdo chce být milionářem ?
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Proč je důležité studovat Principy
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2014/2015 Zasedání přípravného výboru FIT VUT, Brno
ZOHO OFFICE Vypracovala: Iva Ptáčková, A11B0605P 1.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Zábavná matematika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Vlastnosti sčítání a odčítání
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Památky 11/ Obsah Obsahstrana 2 Metodologiestrana 3 Cíle projektustrana 5 Památky – vyhodnocení 11/2011strana 7.

Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Fyzika 2 – ZS_3 OPTIKA.
Technické kreslení.
TEST 17. POLITOLOGIE
Přednost početních operací
Změny v SOILINu ve SCIA Engineer oproti Nexis32
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
1 Sociální a zdravotní centrum Letiny, s. r. o. Pohled zvenčí.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Test určování a zařazování členovců
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Transkript prezentace:

Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice

Dotazníková šetření na veletrhu Gaudeamus  3 formy:  Slosovatelné kupóny pro účastníky přednášek (Brno, Praha, Nitra)  Dotazníkové šetření prováděné přímo v pavilonu (Brno)  Dotazník v rámci on-line registrace studentů před veletrhem (Brno, Praha, Nitra)  Slosovatelné kupóny: každoročně osloveno 25% - 32% návštěvníků  Dotazníkové šetření v terénu: každoročně osloveno až (9%) návštěvníků  On-line dotazník: každoročně osloveno 25% - 50% návštěvníků  3 formy:  Slosovatelné kupóny pro účastníky přednášek (Brno, Praha, Nitra)  Dotazníkové šetření prováděné přímo v pavilonu (Brno)  Dotazník v rámci on-line registrace studentů před veletrhem (Brno, Praha, Nitra)  Slosovatelné kupóny: každoročně osloveno 25% - 32% návštěvníků  Dotazníkové šetření v terénu: každoročně osloveno až (9%) návštěvníků  On-line dotazník: každoročně osloveno 25% - 50% návštěvníků

Dotazníková šetření - otázky 1.Pohlaví. 2.Věk. 3.Typ školy, kterou návštěvník studuje. 4.Ročník střední školy, který návštěvník studuje. 5.Město, ze kterého návštěvník přijel. 6.Kraj, ze kterého návštěvník přijel. 7.Zdroj informace o veletrhu. 8.Způsob předání informace ve škole. 9.Dostatečnost informací poskytnutých o veletrhu. 10.Organizace návštěvy veletrhu. 11.Poskytl pedagogický dozor dostatek času na návštěvu veletrhu? 12.Kolik času poskytl pedagogický dozor na návštěvu veletrhu? 13.Hledal jste konkrétní obor nebo školu? 14.Jaký typ studia jste hledal? 15.Co je pro Vás při výběru školy rozhodující? 16.Je pro Vás důležitá úroveň výuky cizích jazyků? 17.Našel jste na veletrhu další studium? 18.Proč jste studium nenašel? 19.Šel byste studovat do zahraničí? 20.V jaké zemi byste chtěl studovat? 21.Jak jste byl spokojen s úrovní poskytovaných informací v expozicích? 22.Návštěvnost přednášek. 23.Návštěvnost jednotlivých doprovodných programů. 24.Zájem o skupiny studijních oborů. 25.Kritéria ovlivňující výběr budoucího studia. 26.Zájem o formy studia. 1.Pohlaví. 2.Věk. 3.Typ školy, kterou návštěvník studuje. 4.Ročník střední školy, který návštěvník studuje. 5.Město, ze kterého návštěvník přijel. 6.Kraj, ze kterého návštěvník přijel. 7.Zdroj informace o veletrhu. 8.Způsob předání informace ve škole. 9.Dostatečnost informací poskytnutých o veletrhu. 10.Organizace návštěvy veletrhu. 11.Poskytl pedagogický dozor dostatek času na návštěvu veletrhu? 12.Kolik času poskytl pedagogický dozor na návštěvu veletrhu? 13.Hledal jste konkrétní obor nebo školu? 14.Jaký typ studia jste hledal? 15.Co je pro Vás při výběru školy rozhodující? 16.Je pro Vás důležitá úroveň výuky cizích jazyků? 17.Našel jste na veletrhu další studium? 18.Proč jste studium nenašel? 19.Šel byste studovat do zahraničí? 20.V jaké zemi byste chtěl studovat? 21.Jak jste byl spokojen s úrovní poskytovaných informací v expozicích? 22.Návštěvnost přednášek. 23.Návštěvnost jednotlivých doprovodných programů. 24.Zájem o skupiny studijních oborů. 25.Kritéria ovlivňující výběr budoucího studia. 26.Zájem o formy studia.

Dotazníková šetření – otázky Navrhované změny  Způsob předání informace ve škole.  Otázka bude zrušena.  Poskytl pedagogický dozor dostatek času na návštěvu veletrhu?  Kolik času poskytl pedagogický dozor na návštěvu veletrhu?  Otázky budou zrušeny.  Nahrazeny otázkou: Kolik času jste na veletrhu strávil/a?  Co je pro Vás při výběru školy rozhodující?  Bude přidáno kritérium: Vzdálenost školy od místa bydliště.  Máte zájem o studium v cizím jazyce na české škole?  Bude přidáno jako nová otázka.  Způsob předání informace ve škole.  Otázka bude zrušena.  Poskytl pedagogický dozor dostatek času na návštěvu veletrhu?  Kolik času poskytl pedagogický dozor na návštěvu veletrhu?  Otázky budou zrušeny.  Nahrazeny otázkou: Kolik času jste na veletrhu strávil/a?  Co je pro Vás při výběru školy rozhodující?  Bude přidáno kritérium: Vzdálenost školy od místa bydliště.  Máte zájem o studium v cizím jazyce na české škole?  Bude přidáno jako nová otázka.

Regionální rozložení návštěvnosti Gaudeamus Brno

Regionální rozložení návštěvnosti Gaudeamus Praha

Zastoupená města

Základní charakteristika návštěvníků I.

Základní charakteristika návštěvníků II.

Zdroj informace o veletrhu

Způsob předání informace ve škole

Organizace návštěvy veletrhu

Čas strávený na veletrhu

Úspěšnost návštěvy veletrhu

Kritéria rozhodování o dalším studiu

Zájem o studijní obory

Zájem o typy studia

Zájem o doprovodné programy I.

Zájem o doprovodné programy II.

Děkuji Vám za pozornost! Pavel Mikula MP-soft, a.s