Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Procenta Výpočet procentové části
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
Programové balíčky zaměřené na snižování váhy a tvarování postavy Cvičení ve Fitku Říčany a výživové poradenství Výživová poradkyně Taťána Juřicová.
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
Týden Vojty Machaly.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Vzdělávání pedagogů napříč MSK
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
PROGRAM pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY Liberec A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni možnost posezení a občerstvení u baru pořádání.
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Lekce 4 čas.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:12.10.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Penzion u máchova Jezera
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Azurové pobřeží a Provence
Zdravé stravování KC3.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Výchova ke zdraví Projekt POHYB.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Transkript prezentace:

Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.

Team Building

 Vyzkoušíte si práci s vlastním tělem, ať už ve formě zdravého posilování na velkých míčích či vybití psychického stresu na FIT BOX totemech.Absolvujete relaxaci v solné jeskyni a vydáte se i na čerstvý vzduch za poznáním tzv. boot campu.

Team Building

 Celý program Vám ukáže, že hýbat se může začít každý človíček, v jakékoli fyzické kondici i bez ní, v každém věku, za jakýchkoli okolností.Stačí jen jedna věc – vůle a chuť.

Team Building

 Provázet Vás budou zkušení instruktoři s dlouhodobou praxí.Ve sportu jako takovém se pohybují téměř od narození.  Těšíme se na nová setkání s Vámi, protože program přinese nové zkušenosti a poznání nejen Vám, ale i našemu týmu.  Přejeme krásný den,  Váš tým FitBoxu Kladno.

Team Building

 Instrukce, co s sebou :  -sportovní boty do tělocvičny i na ven  -pohodlné oblečení, nejlépe dvojmo (na převléknutí)  -ručník (na pot)  -pokud možno nepromokavou bundu či pláštěnku pro případ Boot Campu za deště.

Team Building

Aneb PROGRAM – POZNEJ POHYB  Časový rozpis celého dne:  8:30 – Příchod, sraz v centru FitBox Kladno  9:00 – seznámení s instruktory, naším fitkem, plánem dne a ochutnávka zdravé snídaně  9:20 – krátká přednáška o životním stylu (kdy, jak a proč cvičit, strava, doplňky stravy,  tepová frekvence, psychika)  10:00 – BODY BALL – rozhýbání na velkých míčích, v průběhu povídání o svalových  skupinách, správném držení těla a stereotypech.  11:00 – Krátká přestávka  11 :15 – FIT BOX  12:15 – Konec dopoledního bloku, přesun do přilehlé restaurace.  12:45 – lehký oběd – výběr ze tří menu na zdravý způsob ( v ceně neperlivá voda s citronem, další nápoje si každý hradí sám) další nápoje si každý hradí sám)  14:00 – začátek odpoledního bloku - BOOT CAMP venku za každého počasí  15:15 – Návrat na základnu a STREČINK – závěrečné protažení  15:45 – konec cvičení – sprcha  16:15 – přesun do SOLNÉ JESKYNĚ  17:15 – posezení u čaje, nabídka ochutnání potravinových doplňků, na výběr – tyčinka,  sacharidový nebo proteinový nápoj  17:45 – konec

Team Building Aneb PROGRAM – POZNEJ POHYB (max.18 osob) kč včetně DPH CENA ZAHRNUJE :  - 3 hodiny cvičení s výkladem  - Přednáška o zdravém životním stylu  1 hodina v SOLNÉ JESKYNI  - Zdravá snídaně  - Oběd v restauraci – výběr ze tří menu na zdravý způsob  - Čaj, ochutnávka jednoho potravinového doplňku – na výběr (tyčinka či sacharidový nebo proteinový nápoj)  Pitný režim ve formě neperlivé vody  Dohled 2 zkušených instruktorů  Každý ze skupiny dostane CERTIFIKÁT o absolvování programu a slevu 20% na případný nákup permanentky na cvičení v našem centru.

Team Building     Kladno, Váňova 664