13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; 150 00 Praha 5 tel:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Informační systémy v logistice
Logistika v silniční dopravě
GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Pojištění firemní flotily
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Role Fleet manažera v ČR v roce 2009
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
stlačený zemní plyn vs. nafta
Hosting informačního systému K2
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
GIS obcí kladenského regionu na Internetu
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
Integrovaný dopravní systém
ProAssist® komplexní systém řízení asistenčních služeb
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Marek Knězů PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Pojištění vozových parků
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS - PASPORTY - praxe, vývoj a výhled.
Povodňový informační systém Ing
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.
Informační systémy Tomáš Maděra.
December 11, 2007eCall pilotní řešení Snímek 1 Pilotní projekt eCall v ČR Filip Linhart, Vladimír Velechovský Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Divize.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
Integrované dopravní systémy
Sítě 2000 Okresní úřad Hodonín geografický informační systém.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Praktické nasazení systému MISYS v městech ČR
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Využitelné služby z Informačního systému katastru nemovitostí pro městské části ISSS, Hradec Králové, Rastislav Wartiak Ness Czech s.r.o.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Navigace vozidel IZS Vítěz geoaplikace roku 2001 Vyhodnocení projektu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Telekomunikace a správa vozového parku Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
Transkript prezentace:

13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: , fax: Praha

Schéma systému MISYS-CAR Schéma systému MISYS-CAR: # 2 z 15

Porovnání off-line a on-line Porovnání off-line a on-line: OFF-LINE - levnější HW - obsluhuje řidič - bez provozních nákladů - nehodí se pro některá využití - bez bezpečnostních funkcí ON-LINE - dražší HW - bezobslužné - náklady – provoz GSM - operativní řízení, dispečink - střežení vozidla, dohledání # 3 z 15

Oblasti využití systému MISYS-CAR Oblasti využití systému MISYS-CAR: lokalizace vozidel a určení okamžité polohy zobrazení tras vozidel sledování uvnitř/vně zvoleného území dispečerské řízení vozového parku elektronická Kniha jízd evidence spotřeby paliva kontrola dodržování tras využití digitálního autoatlasu střežení vozidel a další... # 4 z 15

Aktuální trendy: větší podíl on-line řešení snižování nákladů na přenos dat portálová řešení on-line knihy jízd komplexní informační portály působnost po celé Evropě... a dál dispečerské sledování kontrola přepravy materiálu propojení s logistickými úlohami # 5 z 15

MISYS-CAR – využití, výhody: využití pro: výhody soukromé osoby malé firmy střední firmy firmy s rozsáhlým vozovým parkem komplexní služba stačí www prohlížeč jednoduché ovládání multifiremnost řešení možnost uživatelských nastavení nepřetržitý provoz profesionální zajištění bezpečnosti provozu rodinné vozy referentská vozidla manažerské vozy užitková vozidla nákladní vozidla kamiony speciální stavební stroje... # 6 z 15

Ukázka informačního systému dopravy MISYS-CAR Control # 7 z 15

Vzhled portálu MISYS-CAR: všechny informace na jedné obrazovce jednoduchý výběr vozidel a období vzhled a funkce dle uživatelských práv Ukázka portálu MISYS-CAR Portál # 8 z 15

Dispečerské sledování a řízení vozidel: Sledování vozidel v disp. klientovi MISYS-CAR Monitor sledování polohy vozidel sledování stavu vozidel dojezd na určená stanoviště průjezd plánovaných tras připravenost vozidel na stanovišti bezpečnostní režim – vyhodnocení poplachů Stavební firmy: sledování dodržování tras vozidel sledování předpokládaného dojezdu sledování v zahraničí optimalizace nákladů na roaming info o poloze vozidel pro zákazníky komunikace s řidiči Spediční firmy: # 9 z 15

Stupně komplexnosti portálové služby: kompletní dodávka systému (jednorázová dodávka, příp. servisní služby, upgrade) poskytování vlastní portálové služby (služby sledování a evidence jízd vozidel) integrace provozních služeb (portálové služby + služby mobilního operátora) komplexní outsourcing (portál + mobilní přenos + pronájem/splátky/bonus HW) Další rozšíření a kombinace nás ještě čekají... # 10 z 15

Přínosy užití MISYS-CAR : prostředek pro pomoc uživateli při plnění obtěžujících rutinních úkolů podpora přesnější a průkaznější evidence provozu vozidel kontrolní prostředek, sledující práci řidiče optimalizace využívání vozidel (zpětné vyhodnocení) při dispečerském řízení zjednodušení a zefektivnění operativního rozhodování v případě on-line možnost dohledání při odcizení (možné i slevy na pojistném) I při využití jen některých přínosů bývá návratnost systému kolem dvou let # 11 z 15

Ukázka základních mapových podkladů autoatlas Evropa 1: autoatlas ČR 1: Orient. plány měst 1: autoatlas SR 1: silniční mapa Evropy vč. uliční sítě měst # 12 z 15

Přehled variant MISYS-CAR M I S Y S – C A R Enterprise výhledově Monitor Fleet Control PORTAL Monitor PORTAL Fleet PORTAL Control PORTAL Monitor Complete PORTAL Fleet Complete PORTAL Control Complete Enterprise licence (dodávka systému) outsourcing (služba přístupná po Internetu) plný outsourcing (služba vč. přenosu dat přístupná po Internetu) co uživatel potřebuje sledování Kniha jízd sledování a KJ + speciální f-ce on-line off-line on-line off-line on-line # 13 z 15

Oceně ní Ocenění pro MISYS-CAR: Děkujeme partnerům projektu ZENTIVA CAR SYSTEM aplikace systému MISYS-CAR jako vnitrofiremní systém evidence podnikového vozového parku získal 2. místo v soutěži GEOAPLIKACE 2005, pořádané Českou asociací pro geoinformace CAGI # 14 z 15

Další informace: GEPRO spol. s r.o. pracoviště: Štefánikova Praha 5 tel., fax: , Děkuji vám za pozornost GEPRO s.r.o. 11/2007 Ing. Petr Brabec # 15 z 15