Vyhledávácí rozcvička

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
(PRÁCI ZAHÁJÍTE STISKNUTÍM KLÁVESY F5)
Advertisements

Otáčivé účinky síly PÁKA
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
MÁ VLAST PODPORA PRO VÝUKU
Poznáš, kolik je právě hodin?
Rozcvička Urči typ funkce:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Konstrukce lichoběžníku 1
ÚVOD DO DĚJEPISU II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Jančová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vyhledávácí rozcvička téma ČJ
Středočeský kraj Pravidla soutěže = poznávací soutěž = START!
Oceány a moře HYDROSFÉRA
Rostoucí, klesající, konstantní
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
. Kvadratická funkce ° Narýsuj: -1 -1
Rozcvička Urči typ funkce: Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Pracovní listy HODINY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Soustava souřadnic Oxy
VODNÍ NÁDRŽE ČESKÉ REPUBLIKY
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
procvičování základních anglických předložek pro určení místa
ÚVOD DO DĚJEPISU III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Jančová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Orofacionální cvičení I Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
FYZIKÁLNÍ KUFR Pohyb tělesa (7. ročník)
Puzzle – jehličnaté stromy
Pesticidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Průšová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Rovina kolmá k přímce (Mongeovo promítání)
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
Hypertextové odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public Domain – na
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Bodová konstrukce hyperboly
Před, za, pod, nad aktivita
What Time Is It? – Part 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Impresionismus (francouzské malířství na konci 19. století)
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26
ROČNÍ OBDOBÍ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Řídící a rozvíjející větné členy 1
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_inovace 2_67
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Transkript prezentace:

Vyhledávácí rozcvička Zkopírujte si soubor s otázkami. Odpovědi vkládejte vždy za otázku jako odkaz nebo ve formě kopie stránky (PrtSCr). Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mira Friedrichová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Otázky základní ? ? ? ? ? Expert 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuji tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci. ? ? ? ? ?

Otázky pro experty ? ? ? Základní otázky 6. Zjisti, komu patří budova v obci Orlík nad Vltavou č. p. 112. 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku: ? ? ? Na konec

Děkuji za pozornost. „Fantazie je důležitější než informace.“ Albert Einstein Fotografie v testu: Soubor: LANGE, Dorothea. Lange- MigrantMother02.jpg. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation. [cit. 2011-04-02]. Dostupné z WWW: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Lange- MigrantMother02.jpg>. Autorka: Mira Friedrichová

Help 1 mapy google mapy seznam Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. mapy google mapy seznam 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

Help 2 rozšíření vyhledávání Google Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. rozšíření vyhledávání Google 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

Help 3 jízdní řády (IDOS) Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. jízdní řády (IDOS) 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

Help 4 úvěrová kalkulačka/ Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). úvěrová kalkulačka/ 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

Help 5 Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci. wikipedie

Help 6 katastr nemovitostí Zpět 6. Zjisti, komu patří budova v obci Orlík nad Vltavou č. p. 112. katastr nemovitostí 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku:

Help 7 Zpět 6. Zjisti, kdy bude mít nárok na důchod žena s jedním dítětem, narozená 15. 1. 1970. 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. GoogleArt 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku:

Help 8 Zpět 6. Zjisti, kdy bude mít nárok na důchod žena s jedním dítětem, narozená 15. 1. 1970. 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku: TINEYE