Spokojené Díly o.s. Členská schůze 3.12.2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
[most Sv. Jana, Kłodzko] Polsko –
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Výstavba sportovního areálu 20
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Rozmarýn.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze Agenda Hodnocení komunitních aktivit na Dílech Členové našeho sdružení Plán akcí pro rok 2008 Rozpočet sdružení.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
VALNÁ HROMADA KLAPKA, o. s.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
ČLENSKÁ SCHŮZE ZOO Adopce – Historie a další postup.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk.
15. Prosince 2012 Ve zdraví jsme se doklouzali do ZOO k tučňákům.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
KTV Pržno Prosinec 2016.
Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení.
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Transkript prezentace:

Spokojené Díly o.s. Členská schůze 3.12.2007

Agenda Informace k ustavující schůzi Stávající územní plán (19:00 – 19:15) Záměry investorů a města (19:15 – 19:45) Názory a doplňující dotazy pro MÚ (19:45 – 20:00) Další problémy na Dílech (20:00 – 20:15) Naše komunitní aktivity na prosinec a leden 2007 (20:15 – 20:30) Komunikační kanál a termín dalšího setkání (20:30)

Informace k ustavující schůzi Bilance Minule bylo vybráno 425,- Kč Tato částka poslouží na úhradu pronájmu kinosálu za minulou i dnešní schůzi. Zápis Originál zápisu je k nahlédnutí u členů výboru po skončení této členské schůze. Noví členové Pokud máte zájem o vstup do sdružení, prosím, vyplňte a odevzdejte přihlášku.

Informace k ustavující schůzi

Stávající územní plán

Záměry investorů I Takto vypadal první návrh pro územní plán od architekta

Záměry investorů II V místech černě orámovaném je plánovaný ranč. V dolním cípu Dílu je plocha v návrhu plánu určená k dalšímu dostavění RD, popř. nějaké komerční sportoviště

Názory a doplňující dotazy na zastupitele Zaokruhování ulic Rozdělovací a Dlouhá na Dílech Místa pro volný čas na Dílech nyní a za pár let Proč se nyní řeší Mozy, když nejsou vyřešeny Díly? Stanovisko radnice k R43 Další dotazy směřovat na email spokojene-dily@email.cz do 4.12.2007 U tohoto slide doporučuji sepisovat dotazy a názory členů, aby se z toho v následujících dnech dal udělat souhrn dotazů k problematice územního plánu do 5.12.2007, kdy to musí odejít na starostu.

Další problémy na Dílech Rychlost, přechody, parkování, autobus&vlak, osvětlení, dětská hřiště a další Některé problémy již separátně řešeny na MÚ Na některé již MÚ nějak reagoval Sdružení naváže, proto email na sdružení spokojene-dily@email.cz, kde v předmět email bude příslušná problematika, do 13.12.2007 Cílem této slide je vyzvat všechny posluchače, aby nám zaslali materiály, dopisy či email na MÚ v příslušných problémových oblastech, a abychom někde začali, resp. navázali na něco. Dalším přínosem může být i zaúkolování daných členů v komunikaci s úředníky či minimálně přípravě podkladů. Termín 13.12.2007 jsem stanovil, abychom do konce roku měli souhrn veškeré komunikace a když se budeme 14.12.2007 rozcházet se starostou už budeme znát předběžně další oblasti k diskuzím na nějaký termín v polovině ledna 2008.

Naše komunitní aktivity na prosinec a leden Píše zde i toho Mikuláše, protože dle informací od Blanky, rodina Kapounova, který tento pátek Blanka navštíví, by Mikuláše chtěli. Asi nebude nikdo proti, pokud se organizace ujmou oni.

Vánoční zpívaná naDílka

Srdečně Vás zveme na společné vánoční setkání obyvatel Dílů za sv Srdečně Vás zveme na společné vánoční setkání obyvatel Dílů za sv. Jánem, které se uskuteční v neděli 23. prosince 2007 od 16.30 do 18.00 h na hřišti na Metelkové/Dlouhé/Dušínově

Zazpíváme si koledy s sebou hudební nástroje Rozsvítíme Díly vyrobte s dětmi lucerničky ze zavařovaček a papírové lampionky a přineste je s sebou. Zazpíváme si koledy s sebou hudební nástroje (flétničky, kytary, dřívka...) Zasoutěžíme si pro děti jsou připraveny soutěže, mimo jiné také soutěž o nejdelší vánoční řetěz z papíru (děti si řetězy vyrobí doma) Ozdobíme vánoční strom právě těmi řetězy a přinesenými vyrobenými ozdobami. Ochutnáme vánoční cukroví s sebou cukroví a punč či grog v termosce.

POMŮŽETE? HLEDÁME Hudebníky (přidejte se k nám) Světlonoše (péče o svíčky, prskavky) Pomoc pro soutěže Zajištění zdobení stromku Zajištění ochutnávání Fotografa, kameramana pro dokumentaci Pokud se chcete na akci podílet jakýmkoliv způsobem, domluvíme se po čl. schůzi. Děkujeme.

Finanční náročnost Rozpočet Možné příspěvky DĚKUJEME Propagace – pozvánky 100,- Prskavky, svíčky 150,- Odměny pro děti 200,- Celkem 450,- Možné příspěvky každý člen sdružení může přispět částkou 20,- Kč DĚKUJEME

Lampičková cesta za zvířátky v sobotu 19. ledna 2008 Mají v plánu Kaponouvi - odprezentují

Komunikační kanál a termín dalšího setkání Email spokojene-dily@email.cz Nová nástěnka na rohu Metelkova a Dlouhá Poštovní schránka na Foglarova 1817 Telefon 737 200 124 Termín další schůzky 28.1.2008 již od 18:30hod.? Otázka je, jak často se budeme chtít scházet. Podle mne koncem ledna by mohlo být trošičku rozčísnuta ta oblast územního plánu, alespoň zodpovězeny naše dotazy a s tím bychom mohli dále pokračovat. Dále by byl jakýsi sumář dotazů z ostatních oblastí, který by mohl odejít někdy kolem 10.ledna, abychom se mohli se starostou opět sejít někdy kolem 20.ledna a udělat další členskou schůzi třeba 28.1.2008. Navrhuji dřívější termín o 30minut, aby se toho více stihlo prodiskutovat, ale je to na Vašem názoru