Vzdělávání pedagogů napříč MSK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnost Bipartitní dialog v odvětvích.
Advertisements

Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Proměny rodiny II. Ohrožující dítě, ohrožující rodina.
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Konference Analýza venkova: nové otazníky a výzvy Olomoucké vysoké školství partnerem moravského venkova reg. č.: CZ.1.07/2.4.00/ ,
Centrum celoživotního vzdělávání
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
„My máme e-bezpečnost školy vyřešenou, pravidelně aktualizujeme antivir“ Průzkum zájmu o projekt i-Bezpečná škola.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Zpráva o činnosti SK RVŠ 20. zasedání předsednictva RVŠ, 30. října 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Mezinárodní lídr v oblasti skladové logistiky EPS - Agenda Workshopu.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Podpora poradců Podpora poradců
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
Úřad práce ve Frýdku-Místku Semináře o možnostech dalšího vzdělávání pro dospělé občany Ing. Renáta Tylečková Úřad práce ve Frýdku-Místku Praha
Miloslav Penc IT Essentials: PC Hardware and Software.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/ Ing. Marek Bumbálek Krnov
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
1 Strukturální fondy EU – Operační programy VpK, VaVpI, PI Vladimír Kebo SRVŠ, Praha, 20. listopadu Sněm rady vysokých škol.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Závěrečná konference k projektu
Artprogram Projekt podporující kurikulární reformu v Moravskoslezském kraji Komu je projekt určen? - řídícím a budoucím řídícím pracovníkům ZUŠ Kterým.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
ČR – Moravskoslezský kraj
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
Informace k plánovanému workshopu s řediteli/zástupci škol
Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_047/
Transkript prezentace:

Vzdělávání pedagogů napříč MSK Žadatel : Českomoravská vzdělávací s.r.o. Partner: KROS PŠ MSK

Pedagog mezi paragrafy, Pedagog v zajetí stresu Program jednání : Přivítání účastníků konference, hostů, představení realizačního týmu projektu Vystoupení hostů Seznámení s projektem Pedagog mezi paragrafy, Pedagog v zajetí stresu Diskuze zúčastněných Organizační pokyny

Složení realizačního týmu PhDr. Milada Pelajová - manažer projektu Mgr. Dagmar Regelová – manažer pro řízení projektu Ing. Marcel Klus – ekonom Jakub Šveda – ekonom, koordinátor projektu

Vystoupení hostů – aktuální informace ze školství

Seznámení se s projektem Vzdělávání pedagogů napříč MSK Reg. Číslo: CZ.1.07/1.3.05/03.0016 Prior. osa : Moravskoslezský kraj - 3. kolo výzvy pro GP - oblast podpory 1.3 Žadatel: Českomoravská vzdělávací s.r.o. Partner: ČMOS PŠ, Krajská organizační jednotka Moravskoslezského kraje

Diskuze zúčastněných

Organizační pokyny 11:05 – 12:00 – oběd 12:05 – 12:45 – 1. workshop 12:45 – 12:55 – přestávka, 12:55 – 13:35 – 2. workshop 13:35 – 13:50 – přestávka 13:50 – 14:30 – 3. workshop 14:30 Konec

Workshopy : Skupina Karviná , NJ - druhé patro – Hudební sál. Skupina Opava, FM - zůstává ve Velkém sále. Skupina Ostrava, Bruntál - suterén – Klubový sál

děkuje za pozornost, loučí se s vámi a těší se na vás na seminářích. Realizační tým děkuje za pozornost, loučí se s vámi a těší se na vás na seminářích.