Správa firemních mobilních zařízení. Proč si pořídit Cortado Corporate Server? Komplexní správa a monitoring firemních mobilních zařízení, včetně zabezpečení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
Advertisements

Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
Mobilně a (ne)bezpečně
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
E-knihy EBSCO v NLK.  Trvalý nákup 3 titulů  Hinman's Atlas Of Urologic Surgery (2012) Hinman's Atlas Of Urologic Surgery (2012)  Paediatric Respiratory.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Informační systémy a technologie
ZMVŠ. Bezpečnost Windows 8 Dynamic Access Control (DAC) Volně – Dynamický kontrolní přístup) rozšíření NTFS access control listů (ACL) o složitá pravidla.
« Hands off » automatizovaný OCR* systém  Žádná klientská instalace  Žádná uživatelská instalace Jednoduché řešení Snadno pochopitelné  Od zákazníků.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Vytěžte své licence Notes/Domino na maximum Dan Vrána, CubeTeam
ESET - Chytré řešení bezpečnosti dat Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET Software spol. s r.o.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Adresářová služba Active directory
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Serverové systémy Windows
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Návrh Designu a správa multimediálních souborů Dalibor Kačmář Microsoft ČR Host: Julius Hájek Microsoft.
© 2009 IBM Corporation Lotus Café – srpen 2009 Novinky ze světa Lotusu Petr Kunc,
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Operační systém Windows Mobile
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Active Directory Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Zuzana Sedláková Microsoft Corporation
[Public]—For everyone ©2003–2008 Check Point Software Technologies Ltd. All rights reserved. Moderní vzdálený přístup Martin Koldovský
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
ICT – Informační a komunikační technologie Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Pohled uživatele.
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Doména Windows Serveru Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Office 365 Úvodní seznámení
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Mobile Device Management
HOMEWORKING v praxi (aneb opravdu to jde) Autorka: Ing. Michaela Mudrochová projektová manažerka Asista s.r.o.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Firemní data mimo firmu: z pohledu zákoníku práce JUDr. Josef Donát, LLM, ROWAN LEGAL ISSS 2014, Hradec Králové.
Informatika – Datové sítě
SOFTWARE Operační systémy.
Operační systém Windows
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Zařízení Android ve firemním prostředí
& Managed File Transfer.
Transkript prezentace:

Správa firemních mobilních zařízení

Proč si pořídit Cortado Corporate Server? Komplexní správa a monitoring firemních mobilních zařízení, včetně zabezpečení firemních dat a zefektivnění firemní komunikace Plně optimalizováno pro nejrozšířenější mobilní platformy– Apple’s iOS 7 & Samsung Android Podpora dalších platforem používaných ve firemním světě jako je BlackBerry, Windows Phone a také desktop PC and Mac OS Je navržen na Windows platformu, plně integruje Active Directory, což zjednodušuje a zefektivňuje jeho správu Cortado Corporate Server

Hlavní funkce Přístup k síťovým prostředkům založen na Active-Directory Na základě AD podporuje dynamickou správu skupin Podporuje PowerShell Umožňuje síťový tisk Umožňuje tisk přímo z mobilních zařízení Podporuje Cortado Sync pro PC and Mac Obsahuje HTML5 klienta pro PC and Mac Bezproblémově integruje zařízení na platformách iOS, Android & BlackBerry Podporuje Samsung SAFE Enterprise Search Cortado Corporate Server

Co nového poskytuje Corporate Server 7 Automatické přidání ového účtu Ochrana osobních dat Omezení aplikací pro přístup do VPN (např. Skype, YouTube apod.) Konfigurace Wi-Fi & VPN Možnost vynucené instalace některých aplikací Nové individuální aplikace Nativní iOS 7 container Podpora OS Windows 2012 Obsahuje SCEP server (viz info dále) Vylepšené prohlížení, sdílení a hledání dokumentů

Vynucená instalace aplikací Všechny aplikace mohou být nyní povinně instalovány Sama firma rozhodne, které aplikace smějí pracovat s firemními daty Toto všechno umožňuje vytvořit bezpečný kontejner pro práci ve firemním prostředí

účet S Cortado Corporate Server 7 jsou ové účty automaticky nastaveny, ale další iOS 7 funkce zajistí, že přílohy zůstávají ve firemním prostředí Při integraci na další zařízení se již nemusí dělat žádné další kroky Uživatelé mají neustálý přístup ke svému ovému účtu a nesnižuje se tím produktivita.

Správa dat v otevřeném prostředí Firma rozhoduje o tom, která aplikace může sdílet firemní data Možnost vyloučení aplikací nebo účtů, které mohou být nezabezpečené, nebo např. aplikací ve veřejném prostoru (cloudu) Toto vše se vztahuje pouze na firemní data a nijak to nenarušuje osobní údaje uživatelů

SCEP Server Simple Certificate Enrollment Protocol (SCEP) je zjednodušený způsob manipulace s certifikáty pro rozsáhlou implementaci s každodenním užíváním Certifikáty jsou nezbytné pro efektivní správu a bezpečnou komunikaci mezi servery, klienty a uživateli Jednou z hlavních výhod je, že nákup podnikové verze systému WS2008 nebo WS2012 není nutný

Podpora systému Windows 2012 Cortado Corporate Server 7 plně podporuje Windows 2012 Jestliže vaše společnost plánuje přechod na Windows 2012, můžeme vám garantovat, že je Cortado Corporate Server již pro tento operační systém optimalizován a poběží bez dalších omezení.

Vylepšení prohlížení, sdílení a vyhledávání Cortado Corporate Server 7 výrazně vylepšil prohlížení souborů Prakticky jsou podporovány všechny dostupné formáty Je zde podpora systému SharePoint Je vylepšena funkce File Sync Podpora nadstandardního vyhledávání

Integration in Your Existing IT Backend Mobile printing Rights system Database Fax 100% Made in Germany On Premise Active Directory integration 5 Star Rating with more than 350,000 Users Mobile Device ManagementMobile Application Management Devices UsersCertificates Policies File Sharing for the Enterprise File server HTML5 Client Native apps Multi-Level Security Concept iOS7 & Samsung KNOX compatible Encryption Full lifecycle security Cortado Corporate Server 7 - Přehled Corporate apps Recommended apps Mandatory apps Intranet

Cortado Corporate Server 7 Pro více informací kontaktujte našeho obchodního zástupce na telefonu nebo na ové adrese

Cortado Corporate Server 7 vytvořeno společností IGNUM TELEKOMUNIKACE s.r.o. ve spolupráci se společností ICT – GROUP s.r.o.