Manag em e n tový tábor 2011 u O ndratické pískovny 11.8. – 14.8.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků.
Advertisements

NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
…..přijďte si s námi zahrát
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Přínosy dobrovolnictví v ochraně životního prostředí RNDr
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
byl rok MMVI 1 Rok 2006 – Jaký byl?
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Spolupráce obcí v DSO Lednicko-valtický areál
Spolek pro Trvalý Rozvoj a Okrašlování Městské části Praha 21, neboli.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
Ohnivectví 2008/09. Setkání ohnivců , samain, Bobří hrad Hlavní témata: 1.oslavy a svátky a jak je využít v ohnivecké praxi 2.oslava.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí
Program švýcarsko-české spolupráce Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka.
Tábory ve statistice I lustrativní statistika ke kampani „Opravdu dobrý tábor“ Použita reálná data z roku 2005.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
© NSZM ČR1 Zdravé město C H R U D I M Fórum, 11. dubna 2011.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
ŽIVÁ A NEŽIVÁ PŘÍRODA.
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
Krajské ředitelství Šumperk 0 Velké Losiny
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
Program EU „Mládež v akci“ EVROPSKÁ DOBROVOLNÁ SLUŽBA.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání Propagace.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Definice dobrovolnictví
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Business Week - Holandsko (od 21. září do 25. září) Tomáš Martinka, Filip Alfery SSŠMEP.
Chaloupky o.p.s. Štoky,
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Ukázka struktury standardu Příloha článku Ověření standardů kvality komunitní školy − dílčí výsledky mezinárodního projektu.
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
Ekokodex.
GAY Tep - Gay klub Teplice
MODULARIZACE VÝUKY EVOLUČNÍ A EKOLOGICKÉ BIOLOGIE CZ.1.07/2.2.00/ Terénní exkurze k environmentálním problémům Černovická terasa
Malá loutková pohádka O zajíčkovi. Kulisy i loutky nakreslily a divadlo si zahrály šikovné děti: Jeník, Markétka, Josef, Anička, Kristýnka, David, Marienka,
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Seminář Managementového centra. Program 17:30Otevření místnosti, přivítání 18:00Představení řečníků, program a úvod Mgr. Záboj Hrázský 18:15 Promítání.
Ostružno - Prachovské skály
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
OPŽP PO 4 Specifický cíl 4.1 a 4.2
Nové webové stránky a upgrade
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Domov - Obce.
PANDAMENT.
Transkript prezentace:

Manag em e n tový tábor 2011 u O ndratické pískovny – 14.8.

Pomozte nám prosím s obnovením biotopů suchých trávníků na bazických píscích v okolí pískového lomu v Ondraticích. Máme mnoho ochranářské práce a na vše nestačíme, hledáme dobrovolníky, kteří by nám pomohli. Akce je financovaná z blokového grantu podané ho Regionálním sdružením ČSOP Iris Prostějov. Zajištěno bude občerstvení zdarma a přispějeme na cestovné. Staňte se našimi pomocníky v naší činnosti pro zachování cenných částí přírody.

Co budeme dělat? - hrabat pokosenou trávu, odstraňovat vyřezané křoviny a pokácené stromy. - večer posezení u ohně, koupání v Kosmolomu u Drysic. Jsou zváni všichni, kdo chtějí pracovat pro přírodu, třeba i na jeden půlden. Začínáme ve čtvrtek 11.8 večer přípravou místa k táboření. Pokud se rozhodnete k účasti, nahlaste se na ,

Lokality západně od pískovny Ondratice Managementový tábor Asterka Písečný kopeček Malá stráňka Velká stráňka Základna Úvozeček