Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Základní škola Tvrdonice
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Les ve škole – škola v lese
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
VOLNÝ ČAS TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU PATŘÍ MEZI ZÁKLADNÍ PSYCHOLOGICKÉ POTŘEBY KAŽDÉHO ČLOVĚKA.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
VY_32_INOVACE_08/3/13 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Volný čas Mgr. Luboš Horký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Vysoké mýto.
výchova k nekuřáctví pro I. stupeň ZŠ
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
se sportovním zaměřením IČO
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Základní škola Dobrovského
Dolní Břežany dětí v mateřské škole - 80 dětí v základní škole (ve věku 6-15) - 20 zaměstnanců dětí v mateřské škole - 9 dětí v základní.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Základní informace a kontakty
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Místní akční skupina Rakovnicko
Vyučovací formy-výuka v bloku
Představujeme školní družinu ZŠ Hovorčovice
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice Pedagogika a psychologie 2. ročník HRA JAKO PROSTŘEDEK VÝCHOVY Mgr.Irena Kudláčková.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Jan Lontschar, Iva Tesařová Diskusní.
Zápis slovních úloh VY_32_INOVACE_28_Zapis_slovnich_uloh Matematika - 3. ročník Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v.
Michaela Štěpánková Jan Wurst Manuál pro učitele ZŠ a víceletých gymnázií.
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Škola v přírodě Černá hora
Sportovní klub Strupčice
Základní škola Valašské Klobouky
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Výzva OP VVV 02_17_044 Šablony pro SVČ.
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Setkání kariérových poradců
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka Juklíčková Telefon SŠH A LESNICKÁ :

Pro školní skupiny: výlety, vycházky, Den dětí, Den Země... Pro zájmové skupiny: kroužky, skautské a školní družiny… Především pro děti předškolní a 1. stupeň ZŠ, ale lze uzpůsobit i pro starší. Pro koho je stezka určena?

Co je dobré vědět předem? Stanoviště stezky jsou doplněna programem plným her. Proto vás po ní provede průvodce z řad studentů či pedagogů školy.

Doplňkové aktivity Opékání buřtů Pletení z proutí, hry Prohlídka školy

Program stezky vám "ušijeme na tělo". záleží na tom, kolik doplňkových aktivit si zvolíte. Můžete volat, můžete ovat. TĚŠÍME SE NA VÁS! Chvátám,chvátám, stezku maj´ tam!