Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika 1 - 3 2OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní popis a instalace Eagle
Advertisements

Přihlášení - Po založení účtu v systému přijde uživateli
Identifikátor materiálu: EU
Pracovní plocha Pracovní plocha : Tlačítko start
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Vizuální Systém Fotbal
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ OBRÁZKU, ÚPRAVA OBRÁZKU
Polycom® RealPresence® Desktop
Základy počítačů a kancelářský software
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: březen.
5.0 WINDOWS. Windows  Je operačním systémem počítače – základním programem, který oživuje počítač.  Existuje několik druhů:  - Windows 98  - Windows.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Export dat, vytvoření tabulek a grafů na
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
WINDOWS II Jak co otevřít v daném programu
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Snímek 1 Word2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft Office Word část.
Programování v prostředí Windows Mobile LEKCE ÚVOD 1 LEKCE č. 1; Karel Pavlík, FJFI - ČVUT, ©2007 Karel Pavlík
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší školeNázev: Práce v OS Windows - soubory Autor: Jaroslav.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Petr Vlach VY_32_INOVACE_OS_11 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní prostředí počítače
BMW Z4 Interactive Wallpaper BMW Z4 Interaktivní tapeta. Průvodce instalací. BMW Z4 Interaktivní tapeta
2OP381 Manažerská informatika 1
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Identifikátor materiálu: EU
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Manažerská informatika 1 - 4
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha Uspořádání dat na disku
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Veškerá data v počítači jsou uložena jako soubory.
Virtualizace PC.
Základy použití počítačů II Autor a hlavní přednášející předmětu: Doc. Ing. Mgr. Petr Klán, CSc. ( ) Kromě.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Instalace Autor: Mgr. Aleš Kozák.
SOFTWARE I Operační software. BIOS Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci celého počítače Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc iFiles – správce a prohlížeč dokumentů Co se všechno naučíme???
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV8 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Inf Složky, soubory a objekty. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Synchronizace dat na iPadu Co se všechno naučíme??? iFiles.
Spuštění programu ve windows
Co se všechno naučíme??? Synchronizace dat Google Disc
Správa dat, operace s adresáři, vytvoření složky
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Pracovní prostředí počítače
Tvoření složek a zástupců
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Malování - uložení a otevření obrázku
Postup instalace - GALAXY
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3 Virtual CloneDrive

Virtual CloneDriveSnímek 2Manažerská informatika Stažení Program je freeware Je možné ho stáhnout např. na adrese

Virtual CloneDriveSnímek 3Manažerská informatika Instalace Stáhneme soubor SetupVirtualCloneDrive5440.exe o velikosti 1,5 MB Poklepáním na soubor spustíme instalaci: Odsouhlasíme licenční ujednání klepnutím do tlačítka I Agree

Instalace Zvolíme adresář, do kterého budeme instalovat. Klepneme do tlačítka Install Instalace je dokončena. Instalační program ukončíme klepnutím do tlačítka Close Virtual CloneDriveSnímek 4Manažerská informatika 1 - 3

Nastavení Program spustíme poklepáním na ikonu Nastavení češtiny: Na kartě Language Virtual CloneDriveSnímek 5Manažerská informatika 1 - 3

A Použití: Total Commander Při použití Total Commanderu ISO soubory mají ikonu ovečky Poklepáním se zobrazí okno připojené jednotky s možností spustit setup.exe Virtual CloneDriveSnímek 6Manažerská informatika 1 - 3

B Použití: Počítač - virtuální jednotka Zobrazíme Počítač, zde bude k dispozici jednotka vytvořená programem Virtual CloneDrive ISO soubor má ikonu ovečky, můžeme na něj poklepat Virtual CloneDriveSnímek 7Manažerská informatika 1 - 3

C Použití: Počítač Virtual CloneDriveSnímek 8Manažerská informatika Na disku vyhledáme ISO soubor Z místní nabídky na daném souboru zvolíme volbu Připojit (VCD) Poté se zobrazí okno diskové jednotky umožňující spustit setup.exe