Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech 1999-2010 Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-prezenčka na Univerzitě Karlově v Praze
Advertisements

Uplatnění eLearningu na českých univerzitách - desetiletá historie
Václav Metlička Cyklokros
Eduroam na UK Ladislav Fikais
Junák - středisko Karla Šimka HK
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Klíčové informační zdroje pro medicínu: zkušenosti a projekty v ČR a SR Vladimír Karen výkonný ředitel Albertina icome Praha s.r.o. a Albertina icome Bratislava.
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
FILOZOFICKÁ FAKULTA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
IS. MUNI. CZ a služba pro odhalování plagiátů 7
Státy a jejich seskupení
Hodnocení výuky UK 2. LF. Jak postupovat při organizaci ankety? Východiska Evaluace výuky má v zahraničí dlouhou tradici, je zavedena řada standardně.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Václav Metlička Cyklokros
JAZYKOVÁ INFRASTRUKTURA Ústav Českého národního korpusu Filozofická fakulta UK Praha.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Bibliotheca academica Cíle a perspektivy vysokoškolských knihoven Plzeň
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
10 let v NATO/20 let transformace ozbrojených sil ČR.
Rektor Zdroj:
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Dobrovolnictví v české společnosti
Gymnázium Uničov Scholaris 2011.
Jak se učí inovační podnikání
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Miluše Horská KOALICE NEVLÁDEK PARDUBICKA, o.s. Historie.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
Výuka češtiny v anglickém programu na LF UP v Olomouci Pavel Kurfürst Centrum pro výuku cizích jazyků Lékařská fakulta Univerzita Palackého v.
Koncepce DVPP pro Českou republiku. Obsah prezentace Cíle koncepce a rámec její tvorby Obsah koncepce Priority státní vzdělávací politiky Poradní sbor.
Význam organizace INSEA pro další vzdělávání v oboru výtvarná výchova
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
Úvod do korpusové lingvistiky 8
Mléko nám pomáhá PhDr. Karolína Hlavatá, PhD.. Mléko a mléčné výrobky zlepšují nutriční stav Mléko a mléčné výrobky jsou dobrým zdrojem vitaminů a minerálních.
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
Klub sběratelů baleného cukru
Literatura: O. Weinberger-O. Zich. Logika. 2. vydání. SPN. Praha: 1964
Digitální repozitář eVŠKP na Univerzitě Karlově v Praze v roce 2007 Mgr. Eva Březinová Brno,
Retrokonverze katalogu knihovny Pedagogické fakulty UJEP Ústí n. L. Ivo Brožek.
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Zahraniční periodika objednaná do královéhradeckých knihoven v roce... Kooperativní databáze spravovaná Studijní a vědeckou knihovnou v Hradci Králové.
Systém podpůrných služeb Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC UK kontaktní osoby na příslušných fakultách studijní oddělení příslušných fakult.
Bezva učitel. Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích.
dotazníkové šetření na vysokých školách
Analýza vstupních jazykových kompetencí studentů ZČU v Plzni Projekt INOVA CZ.1.07/2.2.00/
Projekt Archivace a zpřístupnění digitálních verzí kvalifikačních prací na Univerzitě Karlově v Praze Mgr. Eva Březinová Brno,
RELIGIONISTIKA představení oboru Religionistika jako věda, náboženství jako její předmět, studijní literatura.
Univerzita Karlova, Praha Pedagogická fakulta Středisko vzdělávací politiky Myslíkova 7, Praha 1 Tel.:
Prohloubení odborné spolupráce a propojení ústavů lékařské biofyziky na lékařských fakultách v České republice CZ.1.07/2.4.00/ Co by mohl (budoucí)
ZMĚNY VE FINANCOVÁNÍ PODPŮRNÝCH SLUŽEB PRO STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC RUK Univerzita Karlova.
Věda v Olomouci Miroslav Mašláň J. G. Mendel Založení: 1573 Emperor Maximilian II.
Sdílená katalogizace – přebírání záznamů pomocí Jednotné informační brány Martin LEDÍNSKÝ Univerzita Karlova v Praze Ústav výpočetní techniky
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Seminář pro nově přijaté studenty na Univerzitu Karlovu v Praze Informační, poradenské a sociální.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Charles University International Club IC CUNI Veronika Martinovská, Šárka Kumperová.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
Exkurze na ZČU 23.5.
Mezinárodní kreditová mobilita Erasmus+
Studijní obor Fyzioterapie
Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2017/2018 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr.
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2018/2019 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr.
Studijní prezenční obory
Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
Transkript prezentace:

Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK

Vysvětlivky KTF – Katolická teologická fakulta ETF – Evangelická teologická fakulta HTF – Husitská teologická fakulta PF – Právnická fakulta 1.LF – 1. lékařská fakulta 2.LF – 2. lékařská fakulta 3.LF – 3. lékařská fakulta LF P – Lékařská fakulta v Plzni LF HK – Lékařská fakulta v Hradci Králové FaF – Farmaceutická fakulta v Hradci Králové FF – Filozofická fakulta PřF – Přírodovědecká fakulta MFF – Matematicko-fyzikální fakulta PedF – Pedagogická fakulta FSV – Fakulta sociálních věd FTVS – Fakulta tělesné výchovy a sportu FHS – Fakulta Humanitních studií

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

KTF

ETF

HTF

PF

1.LF

2.LF

3.LF

LF P

LF HK

FaF

FF

PřF

MFF

PedF

FSV

FTVS

FHS

Součásti