Mistřice BMistřice B 2006/20072006/2007. Obsah 1.Členové 2.Výsledky 3.Plány do budoucna 4.Poděkování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

PKML.
MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VESLOVÁNÍ – 2. 9
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Hokejový klub HC Rabat Kladno.
1 Projektová dynamika II RNDr. Jiří Weinberger, TIMING Praha 28. Března 2008.
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
mužstvo žáků TJ SOKOL CÍTOV 1930 Výroční zpráva
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových. D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového.
Bamboocha City.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Personální managament
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Kladno Tým Realizační tým Jména hráčů Zuzana Škrhová Jindřich Licek
1 Extreme programming v praxi Martin Junek, product manager
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice Apalucha ’06 Jizerské hory - Kryštofovo údolí června 2006.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Vytvořila Nikola Bajerová. První závod se uskutečnil v roce 1836 Na Chlumeckém panství Oktaviána Kinského. Díky aktivitě knížete Františka Lichtenštejského.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
Sboru dobrovolných hasičů DOBROMĚŘICE
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Nehledáte bílého švýcarského ovčáka ke krytí? Big Boy Rychlý stín nar DKK 0/0, (oba rodiče též 0/0 – GASTON od Liškutínky, AMIRA z Ráje Sidy)
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
FIRE DANCE 2013.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Disciplína: LM2x zJan Vetešník zOndřej Vetešník Zodpovědný trenér: Rudolf Kopřiva.
Mužstvo žáků Výroční zpráva
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Setkání na kuželně Vráťo vstávej, jdeme pařit….
Ovoce a zelenina 4. ročník
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Transkript prezentace:

Mistřice BMistřice B 2006/ /2007

Obsah 1.Členové 2.Výsledky 3.Plány do budoucna 4.Poděkování

Členové Košař – Petr Kocáb Naběrač – Jan Rudinský Stroj – Filip Hubáček Béčka – Vít Podivinský Rozdělovač – Roman Kedruš Levý Proud – Radek Vašíček Pravý Proud – Oldřich Abrhám

Petr Kocáb „Koči“ Datum narození: Post/y: Béčka Proud a skončil sem na Koši Kontakt: ICQ : Moje hasičská kariéra: Do hasiča mě nalákal Pítr (Petr Hlavačka), 3krát Vítěz VC OSH v žákoch, běhání skoro ve všech B teamech a někdy (docela často) za A team

Jan Rudinský „Jeňour“ Datum narození: 25.dubna 1980 Post/y: Naběrač jak víno Kontakt: icq Moje hasičská kariéra: Od 12 let v SDH Mistřice,vesměs Všechno co je od B je dobré...

Filip Hubáček Datum narození: Post/y: Stroj + rozdělovač (za žáky) + nabírání (jen na tréninku) Přezdívka: Kouč, Trenér Kontakt: Moje hasičská kariéra: b.webgarden.cz/clenove/filip- hubacek.html b.webgarden.cz/clenove/filip- hubacek.html

Vít Podivinský „Píďa“ Posty: běžel sem kromě stroje už všechno (ale třebas takový proud byl opravdu zajímavý) Kontakt: ICQ Moje hasičská kariéra: vítěz velké ceny MH OSH UH 2003??? - stálý člen všemožných Mistřických B- týmů. Od letošní seznony spoluvedoucí mladých hasičů SDH Mistřice

Roman Kedruš „Keďa“ Datum narození: Post/y: Všechno až na stroj!!! Kontakt: Moje hasičská kariéra: Začal jsem v roce 1999 ve Spytihněvském v B – teamu na rozdělovači, ještě tutéř sezónu jsem přešel do A – teamu na proud. Nejlepší umístění společně s nejlepším útokem bylo na krajské soutěži (3. místo) Od roku 2007 běhám za Mistřice B, začal jsem na proudu a nyní jsem na rozdělovači

Radek Vašíček „Vašek“ Datum narození: Post/y: Průd jedno který:-) jinak sem zkoušel skorovšechno jenom béčka moc nemusím. Kontakt: ICQ: Moje hasičská kariéra: Mezi 13 a 14 v mladém hasiči od 14 a 1/2 sem popíjela běhal za Mitřice B a s něma to táhnu s malou přestávkou(17-23) až do ted :-)

Oldřich Abrhám „Ola“ Datum narození: Post/y: béčka, proud Kontakt: zatím ne… Moje hasičská kariéra: 1. závod v Kunovicích 2006, předtím jsem se hasiču jsem se vůbec nevěnoval, protože jsem hrál fotbal

Výsledky 1.Velká Cena UH – Konečna Tabulka 2.Nejlepší umístění

Výsledky Velké Ceny PořadíNázev SDHPočet bodů 1.Vésky120 2.Kněžpole109 3.Mistřice „A“94 4.Častkov62 5.Bílovice59 6.Drslavice42 7.Mistřice „B“35 8.Tučapy31 9.Kunvice26 10.Tupesy25 Prvních deset míst ve VC

Nejlepší umístění 3. místo na okrskové soutěži Poražení A – teamu na domácí soutěži (zároveň nejlepší dosažený čas 19,01) 4. místo na soutěži v Částkově

Plány do budoucna Patřit ke špičce okresu a občas se ukázat na extralize Překvapit na soutěži v Krumlově Vyhrát domácí soutěž

Poděkování Fanouškům Všem, kteří nás jakkoli podporovali Fotografům Jakubu Bočkovi, Jendovi Bočkovi, Zbyňkovi Magdálkovi a Milanu Hučíkovi Webům (