Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁKUP ELEKTRICKÉ ENERGIE A PLYNU NA ČMKBK
Advertisements

Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Vztah distribuční společnosti a Zákazníka po otevření trhu se zemním plynem Ing.Milan Kajtman člen představenstva Jihočeské plynárenské a.s. 1.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Legislativní změny v oblasti zaměstnávání OZP
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Věrnostní program.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
BARX ENERGY, spol. s. r. o. Miletínská Lišov IČ:
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Požadavky ERÚ a povinnosti českého účastníka při účasti na německém trhu Blahoslav Němeček Místopředseda a ředitel sekce regulace ERÚ.
Kanceláře k pronájmu Křižíkova 1377, Frýdek-Místek
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Pojištění vozových parků
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR Špindlerův Mlýn 24. října.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Obchodník, výrobce a distributor elektrické energie
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Mgr. Romana Derková Ostrava,
Statutárního města Liberec
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Předávání dat od provozovatelů LDS - shrnutí
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Věrnostní klub - ČEDOK.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
Informační systém operátora trhu Sdružení velkých spotřebitelů energie Miroslav Řehoř.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Průběh otevírání trhu s elektřinou v České republice 1.část Pavel Kašpar Seminář AEM v Praze 14. dubna 2004.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Pracovní schůzka ekonomů příspěvkových organizací Centrální nákupy CEJIZA, s.r.o. Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Obsah prezentace Požadavky u kterých dochází ke změně v procesu
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Webové portály LDS/MDS
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR

Společnost BICORN s.r.o. Zabýváme se dodávkou elektrické energie a zemního plynu všem kategoriím zákazníků. Na trhu s energiemu působíme od roku Dodáváme energie do více než odběrných míst, naše roční množství zobchodovaných energií je ve stovkách miliónu kilowatthodin.

Reference Česká republika Slovensko

Společnost BICORN s.r.o. Našim zákazníkům přinášíme nízké ceny, doplňkové služby, přehlednou fakturaci, odborný servis a poradenství. Partnerství BICORN s.r.o. a OSZSP přináší výhody také pro členy Odborového svazu – program MOJE ENERGIE

Program Moje energie Garantovaná úspora: Sleva 8 % z ceny silové energie a až 19% z ceny zemního plynu dominantních dodavatelů v příslušných regionech. V případě uzavření smlouvy na elektrickou energii a zemní plyn 1 % slevy navíc. Garance ceny do konce roku 2015 Velmi rádi vypočítáme nezávaznou úsporu.

Bezplatná technická asistence Asistenční služba pro bezplatné odstraňování nehod, závad a poruch v domácnosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nepřetržitá pomoc s pojistným plněním: - až do Kč na jednu pojistnou událost při podpisu smlouvy na dodávku elektřiny nebo plynu - až do Kč na jednu pojistnou událost při podpisu smlouvy na dodávku elektřiny i plynu. Počet havarijních událostí za rok není omezen. Program Moje energie

Slevový program Sleva až 20 % na vybrané hotely v České republice a na Slovensku. Nabídka možnosti čerpání výhod u partnerů zapojených do programu se stále rozšiřuje. Nyní v nabídce např.: – Hotel Prosper – Beskydy – Moravská bouda – Krkonoše – SNOWLAND Valčianská dolina – Malá Fatra – Rezidence Club Canada – Lipno

Využitím zákaznického portálu BICORN na stránkách Zasláním SMS ve tvaru MOJE_ENERGIE_JMÉNO_PŘÍJMENÍ_TERMÍN, kdy se s členem můžeme spojit na telefonní číslo Kontaktováním naši zákaznické linky , heslo je Moje Energie. Konzultace s odborovým důvěrníkem. Získání výhodné nabídky

Získání podkladů k programu Moje energie. Odborová konference Předání informací o benefitním programu Moje energie členům OSZSP. Pomoc se zasláním kopie vyúčtování a stávající smlouvy odpovědní obálkou pro získání výhodné nabídky a smlouvy od spol. BICORN s.r.o. Odborová schůze Odborový důvěrník

Platí pro každého klienta společnosti BICORN s.r.o. za každého doporučeného zákazníka, který uzavře smlouvu o sdružených službách dodávky plynu či elektřiny s naší společností, která vyústí ve změnu dodavatele. Odměnu vyplatíme také za každé Vaše další odběrné místo – chata, chalupa, apod. Odměny se mohou načítat. Odměna 500,- Jsem klientem spol. BICORN s.r.o. Zprostředkoval jsem smlouvu Odměna 500 Kč za doporučení blízkým

DĚKUJI ZA POZORNOST Mgr. Kateřina Nezhodová BICORN s.r.o. Českobratrská 3321/46, Ostrava