Každé ráno začíná život....

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Rozhovor s Bohem.
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Čínské pořekadlo.
Peníze.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Ježíši, s námi zůstávej 1. Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Ref.: Ježíši s námi zůstávej,
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Člověk se nědy zeptá proč...???
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Irské štěstí.
1. Hospodine, k tobě stále | pozdvihuji duši svou, | nadějí kotvím v tvé skále, | když se vlny zloby dmou. | Nechť se ze mne netěší | nepřítel v mém zahanbení,
Vánoční přání příchází z Molenburku
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Každý den jsme trochu starší…
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
BÝT PŘÍTELEM JE....
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Ježíši, s námi zůstávej 1. 1/2 Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Refr.: Ježíši s námi zůstávej,
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Pár vtípků.
KAMARÁD NewFoton.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
1. Bože, dík ti vzdávám, | že jsi Otcem mým, | zlá když přijde zpráva, | se vším k tobě smím, | v každičkou že chvíli | přístup k tobě mám, | a že sám.
Clovek se nekdy pta proc...???
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
DOPIS PRO TEBE.
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Zázrak komunikace s Bohem
Zvolený jako nejlepší mail roku
Malí andělé.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Irské štěstí.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
DOPIS PRO TEBE.
Malí andělé.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Každý den jsme trochu starší…
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Malí andělé.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
On.
Transkript prezentace:

Každé ráno začíná život...

stále ... je v pohybu...

Rodí se ... Roste…

promněňuje ... a množí ...

Každé ráno ... život rozkvétá...

a natahuje své ruce... ...k nebi...

Každé Ráno...

se život manifestuje, a hledá soběpodobného.

Najde... a odevzdává se.

Zjevuje se ... v tisících forem...

A tisíce různých forem bytí

...úžasných forem bytí ...neustále objevuje. Vynalézá ...

nekončící Zázrak opětovného Začátku...

Dios solo da tres respuestas a las oraciones: 1. "Si" 2. "Todavía no" 3.- "Yo he pensado en algo mejor para ti" Podrás estar pasando por momentos difíciles ahorita pero Dios se esta preparando para bendecirte de una forma que tú ni siquiera puedes empezar a imaginar. Mis instrucciones fueron que escogiera a cuatro personas a las que yo quisiera que Dios bendiga, y yo te he escogido a ti. Por favor pásale este mensaje a cuatro personas que te gustaría que Dios bendijera y una copia para mí. El poder de la oración es increible, y la oración es uno de los mejores regalos que podemos recibir. No tiene ningún costo pero si muchas recompensas. Continuemos orando los unos por los otros. Aquí tienes una oración: Padre, yo te ruego que bendigas a mis amigos, parientes, y contactos por correo electrónico ahorita. Muéstrales una nueva revelación de tu amor y poder. Yo sé que le envié este mensaje a más de cuatro, puedes hacer tú lo mismo. Porque siempre es bueno dar gracias y quejarse menos...... SEÑOR Y PADRE CELESTIAL, HOY POR LA MAÑANA, MI CAMA ESTABA CALIENTITA Y NO ME QUERIA DESPERTAR. NO ME QUERIA LEVANTAR, ME QUERIA QUEDAR AHÍ, SIN TENER QUE PREOCUPARME POR NADA PERO ENTONCES RECORDÉ, QUE NO DEBERÍA HACERLO PORQUE EXISTEN MILLONES DE PERSONAS, QUE QUISIERAN ESTAR EN MI LUGAR, LEVANTARSE Y TENER A DONDE IR, ESAS PERSONAS QUE ESTÁN SIN TENER QUE COMER, SIN TENER QUE VESTIR. HOY PADRE MIO, AGRADEZCO POR LA NOCHE MARAVILLOSA, POR EL COBERTOR QUE ME CALIENTA, POR MI ALIMENTO, POR UN DÍA MÁS DE TRABAJO Y PRINCIPALMENTE POR UN DÍA MÁS DE VIDA. BENDICE SEÑOR JESÚS A MIS AMIGOS Y MIS ENEMIGOS, PORQUE TAMBIÉN ELLOS NECESITAN DE TI. BENDICE SEÑOR A MI AMIGO QUE ESTA LEYENDO ESTE MENSAJE AHORA. YO BENDIGO A AQUEL QUE ME LO ENVIÓ. EN EL NOMBRE DE JESÚS... AMÉN. ASÍ SEA. UN ABRAZO Y QUE DIOS TE BENDIGA RICA Y ABUNDANTEMENTE, PASA ESTE MENSAJE LO MÁS RÁPIDO QUE PUEDAS Y A LOS MÁS QUE PUEDAS, EN UN INSTANTE MUCHAS PERSONAS ES TARÁN ORANDO POR TI. Que Dios los bendiga. ...a nového Rána.

Bůh má jen tři odpovědi na KAŽDOU naši prosbu: 1. “Ano" 2. “Ještě ne" 3. “Mám pro Tebe něco lepšího"

Možná právě teď prožíváš těžkou dobu. Bůh Tě však přesto žehná, žehná takovým způsobem, který si teď ještě nedokážeš představit

Měla jsem vybrat čtyři osoby, které chci, aby Bůh žehnal...

Ale Boží milost není ohraničena... Ničím..... Pošli tuto zprávu lidem, kterým zvlášť přeješ Boží požehnání...

Síla a moc modlitby je nepopsatelná Síla a moc modlitby je nepopsatelná. Modlitba je jeden z nejlepších darů, které vůbec můžeme dostat anebo přijmout.

Nestojí nic a přece přináší velkou odměnu. Pojď, pokračujme v modlitbách za nás NAVZÁJEM... Jednu z nich najdeš tady.....

Otče, prosím, žehnej mé přátele, příbuzné a známé.... ....i touto elektronickou formou.... teď. Ukaž jim nové Zjevení Tvé Lásky a Velikosti.

Vždy je lepší víc děkovat a Méně si stěžovat Poslala jsem toto poselství mnohým A i Ty to můžeš udělat. Vždyť přece: Vždy je lepší víc děkovat a Méně si stěžovat

Nebeský Otče, dnes ráno byla moje postel teplá, nechtělo se mi probudit ani vstávat. Toužila jsem jednoduše zůstat a o nic se nestarat... Ale potom mne napadlo, že by to nebylo správné.

Vždyť milióny lidí by byli rádi na mém místě, kdyby mohli vstát a někam jít…. Tito lidé nemají nic k jídlu, nic na oblečení. Dnes Ti Otče děkuji: Za tuto skvělou noc a ráno, za deku, která mě ohřívá,

za živobytí, za další pracovní den, ale hlavně za nový Den Života. Ježíši, prosím, žehnej mé přátele i nepřátele . I oni Tě potřebují. Žehnej příteli/přítelkyni, který(á) toto právě čte.

Žehnám tomu, kdo mi tuto zprávu poslal... Ve jménu Ježíše Tě objímám.... Ať Tě Bůh bohatě požehná. Pošli to dál.. Mnozí potřebují modlitbu a za krátkou chvíli se i za Tebe mnoho lidí (aspoň tímto způsobem) pomodlí. (Nebo si myslíš, že to nepotřebuješ? Nebo se jen stydíš si to přiznat?)