Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: 312 958 654 Otevírací doba: Po-St : od 8 00 -12 00, 14 00 -18 00.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číselné soustavy Pro člověka je přirozené počítat do deseti, protože má deset prstů. Matematici s oblibou říkají, že počítáme v desítkové soustavě. To.
Advertisements

Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Přijímací zkoušky na SŠ MATEMATIKA Připravil PhDr. Ivo Horáček, PhD.
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Vlastní skript může být umístěn: v hlavičce stránky v těle stránky
Practice with Numbers Answer the following questions in Czech. Remember to use the correct case of nouns after numbers. Vzor: Kolik minut má hodina?
Jak na to, aniž bychom se zničili
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Projektový den s prvky OSV
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR chci-dum.cz – inovační projekční systém Robin Vašnovský & Tereze Therová Praha, Celostátní konference.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o nehty Kód VM:VY_52_INOVACE_05 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
FRENCYS Zima 2014/15.
VY_32_INOVACE_01-10 Jolana Fialová SOU Domažlice KOSMETIKA.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
velikonočních perníčků
Respond & Co, Masná 3A, Ostrava 1, , telfax : , Anketní výzkum u uživatelů přípravku Urinal.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Gelové nehty.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Procvičování vzorce.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Celá čísla Dělení.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
OPAKOVÁNÍ TÉMATICKÉHO CELKU. Opakování tématického celku. 1. Vyjmenujte druhy ručních pil. 2. Popište jednotlivé druhy pil. 3. Uveďte parametry pil. 4.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Den matek s Neděle
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 Společná setkání nad výtvarnými díly 3 3D decoupage– 7. r. Mgr. Lenka Pavlíková.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Kožní soustava.
ŽIVOT BLONDÝNEK Katie Lemerka. Kdo je vlastně blondýnka? nevinně vypadající človíček, o kterém si všichni myslí, že má o několik desítek nižší IQ, ale.
 kadeřnicí  rozhodovala jsem se mezi: kadeřnice prodavačka.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Transkript prezentace:

Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od , Čt-Pá : od ,

Když se s někým seznámíte podáte si ruku, ruce jsou vše vizitka.Nedílnou součástí jsou vaše nehty. Nehty chrání konečky prstů na rukou i na nohou a také pomáhají uchopovat předměty. Jsou z keratinu – ze stejné látky jako vlasy. Nehet na ruce roste průměrnou rychlostí 1mm za týden, čtyřikrát rychleji než nehet na noze. Aby vaše nehty byly krásné je dobré je máčet do různých léčivých olejů, které jsou k dispozici v našem studiu. Pokud se vám nehty lámou a nevypadají příliš zdravě, tak navštivte naše nehtové studio.

Malování ručně Kč Lepení obrázků………………….80Kč Zdobení…………………………..60Kč Třpytky……………………………40Kč Francouzská manikúra………..120Kč Manikúra………………………..100Kč Olejové zábaly…………………..60Kč Péče o kůžičku………………….40Kč Vitaminové a výživné produkty….viz náš katalog produktů Ceník našich služeb

Malování ručně: Zde našim zákaznicím na nehty namalujeme různé ornamenty, obrázky, písmena, číslice… aj. Lepení obrázků :Tady máme navýběr z několika tvarů a barev. Zdobení: Nalakované nehty vám dozdobíme: třpytkami, lepením obrázků a obrázkama, které si vyberete z našeho katalogu. Francouzská manikúra : Tradiční francouzská manikúra se provádí nanesením dvou laků. Popis jednotlivých služeb

Lakování: Zde si můžete vybrat z řady laků: barevných, třpytkatých, nebo zdobících. Manikúra: Ostříháme, zapilujeme. Zkrátka připravíme nehty k lakování, zdobení…atd. Olejové zábaly: Máme zde řadu olejů: vyživující, zpevňující..viz katalog. Zastříhneme: Přebytečnou kůžičku, aby se nezatrhla. Zbytek kůžičky co už nepůjde zastříhnout zatlačíme pomerančovým dřívkem.

Vitaminové a výživné produkty: Mimo jiné máme zde jak oleje tak i vitamíny pro léčbu vašich nehtů. Na závěr malá ukázka nehtů a kosmetiky pro nehty Na dokončení Vaši práce, trvanlivé leštící bloky a leštičky. Odlakovač, který účinně a šetrně odstraňuje lak na nehty, aniž by nehty vysušoval. Obtisky 3D jsou jedny z nejoblíbenějších dozdobovacích prvků. Kapka tekutého zlata. Obohaceno o částečky 24 karátového zlata. Nehty... Hydratační posilující přípravek v podobě průzračného laku na nehty.

Již za 60 vteřin je lak zcela zaschlý. Unikátní design, který umožňuje pohodlí a jednoduché zacházení. Frézka na nehty, chcete-li bruska na nehty D200 vhodná na manikúru i pedikúru.. Vytvořený na základě vědeckých poznatků, s doplňkem brokátu, třípky,vypadá skvěle sám o sobě na celých nehtech, nebo jen na špičkách. Podpěrkou si usnadníte práci. Pohodlnější a praktičtější práce při modelaci gelových nehtů. Karusel plný – různé ozdůbky nebo brokáty přehledně seřazeny dle barev a velikostí. Zjemňující krém na ruce z řady Nail Experts je vhodným pomocníkem k péči o ruce a nehty. Hřejivá peelingová kúra zjemňuje nehtovou kůžiček