Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr.Miroslav Michálek „Tento projekt je spolufinancován
Advertisements

Suchá lamelová spojka s talířovou pružinou na straně převodovky
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Diagnostika a opravy převodovek
Digitální učební materiál
Tato prezentace byla vytvořena
NORMALIZOVANÉ SOUČÁSTI
Strojírenství Stavba a provoz strojů Mechanické převody (ST43_002)
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace byla vytvořena
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Čelní soukolí se šikmými zuby Kuželové soukolí se zakřivenými zuby
Rozvodovky.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
STAVBA A PROVOZ STROJŮ 28. Převodovky Autor: Ing. Jan Holzer
Řešení kuželočelní převodovky
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZŠ Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.14/
Suchá lamelová spojka s talířovou pružinou na straně převodovky
Tato prezentace byla vytvořena
ANALYTICKÁ GEOMETRIE VZÁJEMNÁ POLOHA KUŽELOSEČKY A PŘÍMKY Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo.
STROJÍRENSTVÍ Technologie Montáž strojů a potrubí (ST8) Převodovky
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Co je převodovka a převodový poměr?
MECHANICKÉ PŘEVODY ..
Návrh zubového čerpadla pomocí CAD programů
VÝVOJ ČLOVĚKA ZBRANĚ.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Mechanické převodovky
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“, který.
Tato prezentace byla vytvořena
Převody čelními ozubenými koly s přímým a šikmým ozubením
Mechanické převodovky s konstantním převodovým poměrem
Převody s ozubenými koly kuželovými a šroubovými Planetový převod
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_06.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_10.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_B_11.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Schéma a měření u.
Mechanické převody. Seznámení studentů se základními stavebními prvky strojů a strojního zařízení. Úvod do problematiky mechanických spojů.
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
Ozubené převody Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová
Převodové ústrojí traktoru Zetor Unifikovaná řada 1.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 31 Anotace.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_07.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Schéma a měření u.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 2.11 Přípojky NN Obor:Elektrikář.
Tato prezentace byla vytvořena
Části strojů Zbožíznalství 1. ročník. Části strojů Zbožíznalství 1. ročník.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
Učení, praktické aplikace principů učení
Tato prezentace byla vytvořena
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Kuželová soukolí Ing. Bc. Petra Řezáčová
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1 ZÁKLADNÍ TYPY OZUBENÝCH SOUKOLÍ

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní soukolí (přímé zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní soukolí (přímé zuby,vnitřní ozubení)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní soukolí (šikmé zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní soukolí (šípové zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní soukolí (dvojnásob šikmé zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Kuželové soukolí (přímé zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Kuželové soukolí (šikmé zuby)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Šnekové soukolí (válcový šnek, globoidní kolo)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2 ZÁKLADNÍ TYPY PŘEVODOVEK

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Planetová převodovka

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Uložení hnací hřídele planetové převodovky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Uložení hnané hřídele planetové převodovky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vnitřní stavba převodovky ( pohled zleva)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vnitřní stavba převodovky (pohled zprava)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Skladba uložení planetového kola

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Schéma převodovky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Šneková převodovka

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vnitřní stavba (zleva)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vnitřní stavba (zprava)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Soukolí a hřídele

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Soukolí a hřídele složené

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (pohled zleva)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (pohled zprava)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (bez víka)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (vnitřní ložiska)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (víko kompletní)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (dno skříně kompletní)

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Čelní dvoustupňová převodovka (kompletní převody)