Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Dovolená s OS Tatry 2012.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Pozvánka do Moravského krasu Připravila Veronika Russová
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Manag em e n tový tábor 2011 u O ndratické pískovny – 14.8.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Svaz strojírenské technologie PORADA OBCHODNÍCH ŘEDITELŮ SST Hustopeče
S námi si konečně odpočinete…
Závěrečný projekt Stránská skála Václav Janda a Václav Hrabovský.
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Zlín cyklistický Josef Novák, člen Rady města Zlína
16 let modliteb a hledání 2013 V roce 2013 začala tato vize dostávat reálnou podobu a puzzle se začalo skládat.
Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Statutární město Ostrava
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
vynaloženou práci drobnou odměnu.
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Vodácký kurz 9.ročníků –
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací Českého svazu ochránců přírody Hořepník Prostějov.

Autobusová zastávka Plumlov „Přehrada“ Penzion Valášek Ubytování je zajištěno v penzionu Valášek v Mostkovicích, celkem je k dispozici 40 noclehů, z toho tři apartmány za 380 Kč na noc, ostatní dvou a třílůžkové pokoje za 150 Kč na osobu a noc. V místě je možnost stanovat. V případě potřeby je možné zajistit další noclehy. Možnost ubytování je i na noc před akcí. Jídlo zajištěno přímo v penzionu formou polopenze s teplou večeří, za velmi příznivou cenu. Vaří se i vegetariánská jídla. Do místa konání akce se dostanete autobusem z Prostějova, popř. z Boskovic. Jízdní řády viz internet. V sobotu je odchod exkurzních skupin v 9 hod, v ostatní dny v 8 hod. Na vzdálené trasy se budeme přesouvat auty, v jednání je částečná úhrada dopravy formou finančního grantu.

Trasy : Plumlovské xerotermní lokality Lokality na Kladeckých a Čelechovických vápencích Oblast Mikroregionu Předina v okolí Brodku u Prostějova ČSOP Prostějov každoročně pečuje o 50 ha chráně - ných území a přírodních lokalit. Budete mít možnost zhlédnout výsledky mnohaleté ochranářské práce přímo v terénu. Do programu budou zařazeny i místa ve Vojenském výcvikovém prostoru Březina, ale bohužel jen pro omezený počet účastníků, pravděpodobně pouze pro dvě exkurzní skupiny. Počítejte s celodenním chozením, cca 12 km. Je proto nutný dobrý zdravotní stav všech účastníků. Večerní program může být vyplněn promítáním na téma „ Do světa na kytky“. Vezměte si prosím svoje fotografie k promítání.

Doba konání floristického minikurzu spadá na počátek středního jarního aspektu, bude možno studovat vzácnější druhy ostřic a některé významné jarní druhy rostlin. Jako např. Thesium dollineri, Potentilla sterilis, Daphne cneorum, Carex obtusata. Všechny výskyty známých druhů v prostoru exkurzí jsou řádně zdokladovány, nebude tolerováno obohacování jakýchkoliv herbářových sbírek.

Do 16. dubna nahlaste svoji účast formou závazné přihlášky v elektronické podobě i s vyplněním vašich požadavků na ubytování a stravu. A to na adresu jednatelky Moravskoslezské pobočky ČBS Marie Popelářové nebo na adresu ZO ČSOP Hořepník P řijetí přihlášky vám potvrdíme.