Rekreační středisko Pařez 12. 8. 2011 – 20. 8.2011 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

Kateřina Čiháková Ekocentrum Říčany Rýdlova 271/14 Říčany
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Školní zpráva s výsledky z hlavního šetření PIRLS 2011 a TIMSS 2011.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Představení zajímavých projektů OPVK
VÝUKA V TERÉNU V. Zaměření části povrchového lomu Eurovia Jakubčovice nad Odrou Zpracovaly: Plucnarová, Sobotíková, Šindlerová, Zahumenská.
Úvod do SwEng 1. cvičení - A4M33SEP -
Školy pro venkov ZŠ HLUK.
Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole.
Aneb,,tohle už jen tak nauhádnete´´. Zadání úkolu Dnes Vám dáme tedy těžší Zemi Budeme od Vás požadovat pracování s atlasem,encyklopedií a učebnicemi.
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Informace – vyhledávání informací
ZÁBAVNÁ NÁSOBILKA.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako doplněk k výuce regionální geografie. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny, přičemž.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Západní Evropa – Obecně a Francie. Studenti se rozdělí.
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Obsah: Proč 8. návyk Rámcové objasnění 8. návyku
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
ARCHIMEDIÁDA Základní škola Bratří Čapků 1332 Ústí nad Orlicí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Západní Evropa - Benelux. Studenti se rozdělí na stejně.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Vzdálenost bodu od přímky
VY_32_INOVACE_72_POLITICKÁ MAPA AMERIKY Jméno autora VM Mgr.Markéta Fišerová Datum vytvoření VM září 2011 Ročník použití VM 7., 9.ročník Vzdělávací oblast/obor.
VY_32_INOVACE_3D.6.18 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 6. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Vánoční – mocniny + bonus
PYRAMIDA Celá čísla.
Cesta za pokladem.
VY_I/2_INOVACE_37_Vyhledávání na internetu Vyhledávání na internetu Miroslav Kaňok.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 2.
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_20 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Pedagogické zásady. 1. Zásada cílevědomosti Znamená: - jasně stanovit cíle - cíle zdůvodnit a motivovat - přiměřeně cíle objasnit - důležitá je i aktivní.
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva: Mocniny s racionálním exponentem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
Projekt finanční gramotnosti
Děti z Bullerbynu 16 Autor: Mgr
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_03_8. ročník_Adresa školy
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
LINEÁRNÍ FUNKCE II. Prvních pět úloh zpracovány v programu GeoGebra:
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – POHRANIČNÍ POHOŘÍ, PODNEBÍ
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra k zopakování či procvičení učiva:
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Transkript prezentace:

Rekreační středisko Pařez –

Shogunův poklad čeká na každé družstvo. Hledači pokladu musí nejdříve získat klíče pro získání přibližné mapy jeho umístění Přesné umístění pokladu musí určit z několika indicií Klíče a indicie hledači získají splněním náročných úkolů Správné místo pokladu Shogun buď potvrdí nebo nikoliv Základní informace ke hře naleznete na následujících slidech.. 2 2

 Družstvo musí získat 3 klíče k truhlici, ve které je ukryta mapa s přibližným umístěním pokladu.  Klíče se získávají za splnění úkolů  Jakmile družstvo získá všechny klíče, Shogun mu předá truhlici s předběžnou mapou a pokračuje lov indicií pro přesné určení místa  Indicie družstvo získá za splnění úkolů  Po získání všech indicií, jejichž správné vysvětlení vede k určení místa pokladu, musí družstvo toto místo přesně označit na mapě  Na identifikovaném místě pokladu dojde k dotázání Shoguna, aby potvrdil nebo nepotvrdil správnost místa.  Družstvo má za úkol nalézt a získat poklad 3 3

4 Disciplíny pro získání klíčů a indicií budou sportovního rázu, ale i vědomostního. Hledači by měli znát historii i současnost karate, kata, kumite i názvosloví Vše lze najít na našich stránkách Přejeme všem hledačům pokladu hodně zdaru při náročných disciplínách a úspěšné nalezení pokladu