Projekt pomoci postiženým Alzheimerovou nemocí Rotaract Praha - Distriktní projekt Středa 4. dubna 2012 Kino Mat Film Železná Lady 18:30 a Aukce 20:15.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Advertisements

Dovolená s OS Tatry 2012.
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Možnosti propojení sociálních služeb a domácí zdravotní péče u jedinců s psychiatrickým onemocněním Ing. Pavel Andrejkiv Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
1 SÍŤ PRO ZAJIŠTĚNÍ ROZMANITOSTI EVROPSKÉ KINEMATOGRAFIE podporována z programu.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Atletický klub A.C. Sparta Praha
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST
2. Koordinační meeting Praha, Česká republika
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
PODPORA VÝCHOVY ŽÁKŮ K OCHRANĚ PŘED RIZIKY A K BEZPEČNÉMU CHOVÁNÍ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Prezentace školy.
VY_32_INOVACE_M.1.07-Numerace v číselném oboru prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Lounky PRO Vratimov, o.s. ( 1 Charitativní sbírka Lounky 06/2013.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Lineární rovnice – 4. část cvičení
Vy_32_INOVACE_M.1.08-Sčítání a odčítání v oboru do 20-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník.
Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
REAL-TIME TRACKING OF PID VEHICLES Odstraňování bariér ve veřejné dopravě v Praze Ing. Libor Šíma, Odbor rozvoje a financování dopravy MHMP Ostrava 20.9.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno v rámci.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Trvalé ohnisko neklidu
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Téma: Praha - kvíz Vytvořil: Mgr. Aleš Sucharda VY_32_Inovace/8_453 Dne:
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Hillary Clinton současná 67. ministryně zahraničních věcí Spojených států amerických.
ZeměpisFilmyČeský jazykHudba
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
REMINISCENCE v Domově pro seniory Reynkova Havlíčkův Brod Bc. Martina Moravcová, DiS.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
10 LET V RYTMU ŽIVOTA. RC PRAHA CLASSIC V RYTMU ŽIVOTA základní údaje v zakládání od1998 udělení Charty RI 2000 počet členů13 čestných členů8 bývalých.
Rotary Club Karlovy Vary Předkládá: Petr BENEŠ, prezident RC Karlovy Vary 2011/2012 Vybudování zahradního pavilonu - DOP – HC s.r.o., Dolní Rychnov.
„KAREL IV. A JEHO MOST“ - divadelní představení
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
Transkript prezentace:

Projekt pomoci postiženým Alzheimerovou nemocí Rotaract Praha - Distriktní projekt Středa 4. dubna 2012 Kino Mat Film Železná Lady 18:30 a Aukce 20:15

Mechanics in Rotaract Prague  Zveme pražské Rotariány k promítání nejnovějšího filmu „Železná Lady“  Ihned po skončení filmu proběhne Aukce obrazů Atelieru Ing. arch. Niny Hedwic Příjemce pomoci Alzheimer nadační fond Podpora léčby Alzheimerovy choroby a dalších onemocnění spojených s demencí Filmový večer s aukcí

 Nový film, příběh bývalé britské premiérky Margaret Thatcher, která v současnosti trpí psychickou nemocí seniorů  v hlavní roli Meryl Streep, která za roli získala Oscara  téma politiky je zajímavá pro členy Rotary Proč film Železná Lady ?

 Umělecký Atelier Ing. arch. Niny Hedwic nám věnoval 10 maleb a uměleckých předmětů k prodeji v aukci po promítání  Aukce obrazů

 Kdy? 4. dubna 2012, 18:30  Kde? Kino Mat, Karlovo namesti 19  V Rotary klubech velmi známé místo, jedno z prvních míst schůzek Rotary v minulosti, nejmenší kino (46 míst) se specifickou atmosférou a genius loci  Cena lístku 300 CZK  Pozor omezený počet míst!!!  Kontaktní osoba pro objednávky Libor Pacovský, tel , Další informace