ING. Martin Chadim Adresa: Ing. Martin Chadim Horní Dubenky 33 588 52 Horní Dubenky Česká republika Telefon : +420 567 374 167 Mobil: +420 724 374 167.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEVERNÍ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA – PÍSEK
Advertisements

EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ
Ekosystémy v ČR.
VENKOVSKÁ TURISTIKA V ČESKÉ REPUBLICE
Venkovská turistika a certifikace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Solární systémy pro aktivní topení
Mendelova univerzita v Brně: Kvalitní partner pro firemní výzkum a vývoj – Olomouc Ing. Miroslav Zapletal Vedoucí Zkušebny STV Zlín.
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Efektivní obchodní portál
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Mobilní display kampaně
Městské lesy Hradec Králové a.s.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Ekologické hospodářství
Dopravníky & Dopravníkové systémy
Růstová (expanzní) těsnění PURS
Josef Sklenář 2007 Biofarma Sasov. Vývoj ekochovů prasat v ČR Nevyvíjejí se, stagnují Z max. 25 farem jen 2-3 produkují pro trh V současnosti chováno.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Mapa zájmu - plány.
Exkurze Mitrovský Dvůr
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Dnešní přednášku sponzoruje Firma RENETA Odborná prodejna pro zahrádkáře.
Program rozvoje venkova
Josef Sklenář Výkrm kanečků na biofarmě Sasov
Sasov.
Cestovní kancelář Travel Tour
Úspora elektrické energie
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.
Městské lesy Hradec Králové a.s.
Martin Novák LG 64 Klasse D. Proč do Německa? N A ZKUŠENOU V N ĚMECKU JE VELKÁ POPTÁVKA PO TECHNICKÝCH PROFESÍCH, ZVLÁŠTĚ SE ZAMĚŘENÍM NA CHEMII. F IRMY.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Chov nosnic a produkce vajec v EZ
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Ultranet Představení ultrarychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Venkovská turistika podnikatelské minimum
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
EUROPEAN CENTRE FOR ECOLOGY AND TOURISM Ing. Michal Burian, Ph.D. Kvalita služeb CR jinak?
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
Výstup 1.X Modelový management vybraných typových porostů
RAKOUSKO pokračování. RAKOUSKO pokračování Obyvatelstvo Hustota - 96 obyv. na 1 km ², 56 % lidí žije ve městech Rakušané 93,4 %,cizinci 6,6 % průměrná.
„B“ – Příspěvek na obnovu, zajištění a výchovu lesních porostů
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Regionální konference Venkov 2018
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

ING. Martin Chadim Adresa: Ing. Martin Chadim Horní Dubenky Horní Dubenky Česká republika Telefon : Mobil: IČ: DIČ: CZ Web:

Rod Chadimů je na mlýně již od roku 1644, kdy jej jako mlynářskou usedlost koupil Matěj Chadim za 510 kop. Dnes je to rodinná ekofarma. Nabízí Vám prohlídku mlynářského muzea, které je v původní mlýnici. Ubytování v pokojích, kde dříve spávala mlynářská chasa nebo nocování v kempu.

SÝPKA

Na biofarmě najdete stádo mastného skotu Aberdeen-Angus na 50 hektarech luk a pastvin. Stádo s plemenným býkem je celoročně na pastvinách kolem mlýna. Z luk a pasvin skl i zené seno a otavy slouží pro krmení. Provoz na farmě je ekologický - přirozený a bez chemických postřiků. K farmě patří také 10 hektarů lesa. Lesní porost je různého stáří, v kterém se provádí: vysazování sazenic, vyžínání a probírka. Zpracované dřevo je na prodej. Biofarma

Kemp je certifikován centrem pro eko – agro turistiku – společností ECEAT a Svazem venkovské turistiky. KEMP Jako hosté můžete využít: rozlehlé travnaté plochy a zahradní nábytek kolem celého stavení prostor pro děti několik ohnišť, přenosný gril, opékací potřeby různé sport. potřeby a společenské hry (ping – pong, stolní fotbálek..) připojení na internet tipy na výlety prodeje map, pohledů a turist. suvenýrů výhodné polohy na křižovatce cest i cyklotras Pan Chadim se věnuje i eko – agro turistice.

Prodej z farmyCena: Seno balíkované (300/500kg) 300/500,- Kč Tele (cca 300kg)10.000/12.000,- Kč Palivové dřevo (m 3 )600,- Kč

Dotazník pro ekozemědělce Můžete zmínit vaše hlavní odběratele? Geno Servis,Ritina,Brno - na hradbách. Jíte VY osobně biovýrobky a produkty ekologického zemědělství (svoje i konkurenční)? Ano- Olma. Proč jste se začal věnovat ekologickému zemědělství? Baví mě to. Podporuje stát dostatečně ekologické zemědělství? Přiměřeně. Když se ohlédnete zpět začal by jste znovu podnikat v ekologickém zemědělství? Ano.