Vysoké mýto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Mateřská škola Olomouc - Holice
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Základní škola Praha 5 – Košíře
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
střední odborná škola služeb
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Rozmarýn.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Foto 100 let školy Současnost WWW Úvod 1908… Historie Budova školy.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Pobytové středisko Zastávka
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Základní škola a Mateřská škola Šebrov
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Dobrovského
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Mateřská škola, Větrná 1084, Ostrava-Poruba
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Kumuč – kutík - kulík.
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
CLIL v ČR a v zahraničí Content and Language Integrated Learning
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Vysoké mýto

Základní škola Jiráskova (www.zs-jiraskova.cz) I. Stupeň II. stupeň

Zaměření školy Jazyky a sport Zdravý životní styl Prohlubování komunikačních dovedností Výchova kulturního diváka a čtenáře Otevřená škola – prezentace na veřejnosti Budování příjemné atmosféry a prostředí Podpora přátelských vztahů

Školní jídelna

Areál hřiště a TV budova

Dle zájmu dětí nabízíme tyto kroužky: Školní družina ranní scházení na I. nebo II. stupni provoz od 6.15 do 16.30 hod. moderní vybavení herní a sportovní činnosti žákovská knihovna zájmová činnost Dle zájmu dětí nabízíme tyto kroužky: sportovní hry chlapci sportovní hry dívky vybíjená gymnastika anglický jazyk práce s počítačem dramatický kroužek sborový zpěv dovedné ruce chlapci dovedné ruce dívky šachy

Pravidelně pořádáme sportovní dny a turnaje dětský karneval sportovní den pro MŠ předvánoční dílny pro MŠ lyžařské zájezdy plavecký výcvik školní výlety školy v přírodě červnový celoškolní výlet exkurze a naučné vycházky návštěvy divadel a koncertů dny otevřených dveří

Další aktivity Přípravná třída • Třídíme plasty a papír • Sbíráme papír, kaštany, pom. kůru, kelímky,… • Vydáváme školní časopis Kukátko • Účastníme se nejrůznějších vědomostních, sportovních a dovednostních soutěží • Spolupracujeme s DDM, ZUŠ, MěKnihovnou, Mateřskými školami, MěPolicií, PPP apod. Přípravná třída Tato třída je určena  pro děti s odkladem povinné školní docházky a děti v posledním roce před zahájením povinné školní docházky, které jsou sociálně znevýhodněné a u kterých je předpoklad, že zařazení do této třídy vyrovná jejich vývoj.

Projekt Tvořivá škola Čtení a psaní s porozuměním Naše škola jako jediná v Pardubickém kraji byla vybrána mezi 18 škol z České republiky zapojených do celostátního projektu „Tvořivá škola - Čtení a psaní s porozuměním“. Smyslem projektu je, aby naši žáci byli vzděláváni moderními metodami čtení a psaní s porozuměním, s pomocí efektivních pomůcek a vhodnými přístupy v souladu se svými potřebami a schopnostmi. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Více informací o projektu naleznete na www.tvorivaskola.cz nebo na www.zs-jiraskova.cz.

Mgr. Jitka Štorková Základní škola Jiráskova Vysoké Mýto Děkuji za pozornost Mgr. Jitka Štorková Základní škola Jiráskova Vysoké Mýto