Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
VÍTAJÍ VÁS VESMÍRNÍ LIDÉ
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:
Daniel Gabriel Fahrenheit
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
Inspirujte děti, digitálně Petr Laštovka
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Anotace: Anotace: Výukový materiál představuje téma oznámení jako jednoho z druhů informačních útvarů. Seznámí žáky se soukromými, ale i veřejnými oznámeními,
Klubové centrum KLÍČ klíč ke zkvalitnění vlastního života, klíč k prohloubení hezkých vztahů mezi lidmi, klíč k možnosti nalézt nové přátelé, nebo jen.
Jemná motorika Pohybové schopnosti dítěte a řeč se vzájemně ovlivňují. Pokud je postižen pohybový systém, nebo opožděn motorický vývoj, bývá často opožděn.
… to je někdy víc než láska…
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
Svaly Ke kostře je šlachami připojeno velké množství svalů, které umožňují pohyb jednotlivých částí těla. Svaly hrudníku umožňují také jeho pohyb při dýchání.
Píšeme číslice Psaní číslic 1-6 Jednoduché matematické zápisy
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
JAK ZDŮRAZNÍME GESTIKULACÍ SVÁ SLOVA? A KTERÁ GESTA BYCHOM POUŽÍVAT NEMĚLI.
Ruce - paže VY_32_INOVACE_Čp z 1
KOSTRA HORNÍ KONČETINY
Říká se, že stačí jen 1 minuta na to, abychom si někoho zapamatovali!
1. Jak čerstvých vod jelen žádá | v čas unavení svého, | tak má duše | vždycky ráda chce mít Ducha svatého; | neb bez jeho pomoci | nemáme žádné moci,
Vypracovala: Denisa Karasová. formálně známy jako Hind-arabské číslice dnes nejrozšířenější zápis čísel původ v Indii, 400 př. n. l n. l. do Evropy.
Svaly Ke kostře je šlachami připojeno velké množství svalů, které umožňují pohyb jednotlivých částí těla. Svaly hrudníku umožňují také jeho pohyb při dýchání.
1. Jak ovce zašlá z pastvy své, | ze svého stáda zaběhlá, | tak člověk bloudí bez cíle, | když duše Krista vzdálena. | Lásko ty svatá, jež snímáš hříchu.
Psaní všemi deseti.
PRVNÍ POMOC neodkladná resuscitace – DÍTĚ 19
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Miluj svého muže.
Biometrie prezentace v předmětu X33BMI Filip Kroupa 2006.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jitka Josefíková NÁZEV:VY_32_INOVACE_01 Jednotky délky - historie.
Bc. Dana Hašková Hoky toky – znám své tělo?. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpo č tem Č eské.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Radana Marelová Název : VY_32_INOVACE_2A_19_Lidské_tělo Téma:
Péče o pacienta s imobilizačním obvazem
Čím chci být ,až vyrostu.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_12 MANŽELSTVÍ Výchova.
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná Lidské tělo
DUM II. / 19. významné osobnosti českých dějin
Lidské tělo.
SOS dětské vesničky.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
magnetické pole zesílené magnetické pole zeslabené
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
FENG SHUI.
Specifické tahy na rukou
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_09_Kostra horní
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s. Číslo projektu: CZ. 1
Věcné učení Hodiny, určování času
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
19. září Manželství, rodina.
3.TISÍCILETÍ.
LIDSKÉ TĚLO Prvouka, 1.třída.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
pedagogických pracovníků (NÚV).
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
VŠE O PENĚZÍCH..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?

Existuje jedna čínská legenda kde se vysvěluje velmi přesvědčivě proč se nosí právě snbní prsten na čtvrtém prstě

OK ... první spojte ruce - dlaň na dlaň, pak Spojte střední prsty, takže prostředník- kloub na kloub jak je uvedeno na obrázku ....

Nyní zkuste samostatné pohybovat palci (zastupují rodiče), Všimněte si, že jdou otevřít, protože rodiče nejsou předurčeni žít s vámi až do smrti

Nyní zkuste oddělit ukazováčky (zastupující vaše bratry a přátele), Také si všimnete, že jsou otevřené, a mají různé cíle,

Nyní se snažte oddělit prst malíčku (zastupující vaše děti) Tyto jdou také otevřít protože vaše děti rostou a jsou předurčeni opustit rodné hnízdo ,proto jsou volní

Konečně zkuste oddělit svůj prsteník (čtvrtý prst představuje vašeho partnera) a budete překvapeni, že je prostě nelze oddělit ... To proto, že pár je předurčen k tomu být jednotní až do posledního dne svého života a to je důvod proč prsten je používán právě na tomto prstu.

Máš pár minut? Existuje něco, něco mocného v tomto oznámení s těmito slovy, i když nejsi pověrčivý, Tento tip je třeba zaslat dál. Tento lotus byl odeslán k vám s přáním hodně štěstí a zdravi. Nenechávejte si zprávu. pro sebe. Lotus musí opustit vaše ruce….