KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Advertisements

Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Start pochodu ze Zbraslavic do Zruče bude 26
IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
15. ročník - pěšky nebo na kole Informace a přihlášky na adresách:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
XXVIII. ročník dálkového pochodu
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku ř í j e n Nepomuk.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku z á ř í Nepomuk.
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
Hamerníkova 12, Jihlava  , IČO: Český svaz ochránců.
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá XXXII. ročník dálkového pochodu „BEDŘICHOVSKÁ PADESÁTKA“ VYSTUP NA SVŮJ VRCHOL Start a prezentace z ATC Pávov:
Klub českých turistů Čeřínek – Jihlava 5. Hvězdicový výstup na Čeřínek
K prameni řeky Jihlavy aneb Jihlaváci k Jihlavě
Táborová základna Sedlo II.
Železniční spojení Praha – Kladno s odbočkou na Letiště Václava Havla
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Popis cesty do Chorvatska
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Prosinec Poslední šlápota, procházka pod Zelenou Horou.
Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás na pochodu Okolo Bohdanče.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku s r p e n Nepomuk.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Květen Nepomucký pochod S perníkem, turistickým chodníkem, start na nádraží.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Toulání Podbrdím – Rokycansko 22 km.
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Rozloha: 6 795,7 km² Počet obyvatel: (k ) Statutární město: Jihlava Počet okresů: obcí.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Nepomuk.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Cestovní kancelář Travel Tour
„BEDŘICHOVSKÁ PADESÁTKA“ „STUDÁNKY kolem Pávova - EURORANDO“
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Městys Český Šternberk, něm. Böhmische Sternberg, se nachází ve Středočeském kraji, okres Benešov v podhradí stejnojmenného hradu, asi 20 km východně.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
STUDIE ROZVOJE DOPRAVY V AGLOMERACI CHOMUTOV-JIRKOV
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Více obrázků najdete na září 2012 KrušlovČesticeHoslovice Nepomuk Foto: M.Dvořák Pěší trasa měřila 10 km.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Městská část Brno BOSONOHY
1 Spolupráce Klubu českých turistů se subjekty cestovního ruchu.
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
PUTOVÁNÍ PO STOPÁCH ŽELEZNÉ KORUNY
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Transkript prezentace:

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU pořádá XXVIII. ročník dálkového pochodu NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU Start a prezentace z ATC Pávov: Trasy pěší + cyklo od 6:00 - 13:00 hodin POZOR! Start a prezentace je možno i z hlavního nádraží ČD Jihlava l. nástupiště od 6:00 - 9:30 hodin Startovné: Pěší a cyklo trasy - 15 Kč, mládež do 15 let a členové KČT - 10 Kč Místo konání: Autocamp Pávov u Jihlavy 21. září 2013

popis jednotlivých tras Informace Ubytování V místě startu v ATC Pávov (spací pytel nebo vlastní povlečení). Přihlášky na ubytování nutno zaslat (případně telefonicky) do 15.9.2012. Občerstvení Menší občerstvení v ATC v místě startu. Odměna Pamětní list a radost z pohybu v přírodě. Cíl Autocamp Pávov u Jihlavy do 18:00 hod. Různé Akce se koná za každého počasí, úschovna zavazadel jen na startu v ATC, trasy jsou vedeny po turistických značkách a vlastním značení, cyklotrasy po silnicích II. třídy a cyklostezkách trasy jsou na mapě Českomoravské vrchoviny Třebíčsko a Pelhřimovsko 1 : 100 000, na trasách je možné plnit OTO „Jihlavsko, Havlíčkobrodsko a Vysočinou" a „Smírčí kameny Jihlavska“ a „Studánky Jihlavska“ (Záznamníky Smírčí kameny a Studánky Jihlavska možno zakoupit na startu v ATC Pávov). Spojení k ATC Pávov autobus MHD linka č. 12 nebo od vlakové zastávky ČD Ji - Bosch Diesel cca 1 km na start. Informace V. Záboj, Znojemská 103, 586 01 Jihlava, tel. 567 305 100, Jiří Fuxa, mobil: 721 686 563, e-mail: krizkova.iva@centrum.cz, Na Vaší účast se těší pořadatelé? Zdrávi došli popis jednotlivých tras

Trasa pochodu 15 km Od nádraží ČD půjdete Havlíčkovou ulicí, po které vede linka trolejbusu A a B1 a dostanete se ke druhému kruhovému objezdu. Zde vpravo pod železniční most a po modré turistické značce přes Pražský most a ulicí Romana Havelky a U Boroviny. Na konci ulice u světle zeleného domu č. p. 3464/? (samokontrola). Dále pokračujete po vlastním značení bílých trojúhelnících okolo rybníku Borovinka a Trpasličí jeskyně do obce Hybrálec. Za Hybráleckou hospodou pokračujete vpravo po vlastním značení – růžové trojúhelníky polní cestou kolem chatové osady k Novému rybníku. Dále lesní cestou k silnici Jihlava – Smrčná. Tu přejdete kolmo a stále lesní cestou na Vysoký kámen (samokontrola). Dále po zelené turistické značce zpět přes Mlaka do ATC Pávov. Samokontrola U Boroviny Dům č.p. 3464/?: a) 3464/7 b) 3464/3 c) 3464/11 Samokontrola – Vysoký kámen Číslo turistického směrovníku je: a) JI 845 m b) JI 846 m c) JI 847 m

rybník Borovinka foto: archiv

Trpaslíčí jeskyně foto: archiv Trpasličí jeskyně, neboli Štola sv. Jana Nepomuckého, se nachází v údolí Smrčenského potoka u Hamerského rybníka, zvaného dříve Taubenstuhl. Štola byla otevřena v roce 1776 a po několika letech činnosti dosáhla délky 330 metrů. Dílo bylo raženo po 1 m, mocné, chudě zrudněné křemenné žíle. Pro vzniklé problémy s přívalem důlní vody a nízkou výtěžnost rudy bylo dílo v roce 1780 opuštěno. Štola je v současné době nepřístupná a zatopená. Výtok vody ze štoly je upraven jako studánka.

Motorest Pávov se nachází na dálnici D1,111 km směr Brno, je vzdálen 9 km od města Jihlavy. Motorest je rozdělena do dvou částí, kuřácká část s kapacitou 42 míst k sezení a nekuřáckou část s kapacitou 60 míst k sezení. Nekuřáckou část lze využít na rodiné oslavy, firemní akce a školení.Kuchyně nabízí českou a mezinárodní kuchyni. Součástí motorestu je také ubytování s kapacitou 9 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením. Můžeme Vám teké nabídnout prostor k uspořádání, firemní akce, školení, přednášek apod. K dispozici je plátno, dataprojektor a samozřejmostí je připojení wifi. Za salonek si nájem neúčtujeme. Kontakt Motorest Pávov Pávov 104, Jihlava GPS: °27'15.426"N, 15°35'20.767"E Provozovatel : AUTO GAMES Gastro, s.r.o. IČO: 27711781 DIČ: CZ27711781 tel.: 725 636 734, 777 741 914 e-mail: info@motorestpavov.cz http://www.motorestpavov.cz/ Provozní doba: NONSTOP foto: archiv

Autocamp Pávov foto: archiv

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU XXVIII. ročník dálkového pochodu NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU Účast: 27 pěší + 1 kolo