LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
Martin Weiter, Petr Zdílna, Karolína Černá, Miroslava Krčmová
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně E-learn 2002 Žilina 5. – 6. února 2002 E-learn.
Řízení lidských zdrojů
Microsoft Office OneNote
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
E-learning na PdF UP úvodní seznámení
Hodnocení e-learninkových opor Inovace kombinované formy studia bakalářského a magisterského studijního programu „Tělesná výchova a sport“ a jeho učitelských.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Studijní informační systém (SIS)
Registr přechodných pobytů
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
Studijní informační systém (SIS)
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Využití programu Learning Space při přípravě výukové jednotky pro distanční vzdělávání Kateřina Kostolányová.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
E-learning ve výuce na SŠ
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
LMS Unifor E-learning DISTANČNÍ VZDĚLÁVÁNÍ (DiV) - způsob vzdělávání, ve kterém jsou žáci a učitelé vzájemně odděleni. Učitelé jsou v DiV nahrazení vzdělávací.
Úvod do managementu 1. seminář
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
2. LMS Unifor. E-learning vzdělávací proces, využívající informační a komunikační technologie k tvorbě kurzů, k distribuci studijního obsahu, komunikaci.
Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a.
Cvičení 3 - Řešení příkladu na oddíly Zadání viz: cv3_samostatne_oddily.doc.
Moduly ECDL M3_Word - prostředí
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka – odeslání zprávy VY_32_INOVACE_07 Sada 12 Základní.
Microsoft SQL server Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Tvorba e-learningových kurzů v LMS Moodle
PŘIHLÁŠENÍ: 1. 2 Přihlášen : Pavel KAREL + HODINY + KALENDÁŘ + KALKULAČKA + POZNÁMKY -NOVÁ POZNÁMKA -HLEDEJ POZNÁMKU -EDITUJ POZNÁMKU -ULOŽ POZNÁMKU -ULOŽ.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
CZ.1.07/2.2.00/ Centrum interaktivních a multimediálních studijních opor pro inovaci výuky a efektivní učení Těší mě, já jsem IS, Informační systém.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
E-learning na PdF UP úvodní seznámení Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci 2009 Ing. Jiří Štencl Pedagogická fakulta UP Žižkovo nám
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
1.5 Systém aktualit Událost Událost = informace o tom, že se v určitý den něco chystá (shromáždění, přednáška, výstava aj.). Časově vymezena od-do. Aktualita.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Efektivní Knowledge management
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
eGon centrum ORP Nový Bydžov
Důležité aplikace v IS MU
Debrief ke komunikační kampani Praha, 13. května 2016
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Databáze projektových výstupů OP VK
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia

Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program

Praktická část (240 minut) Základní přehled systému Komunikace Studijní materiály Plnění úkolů Plnění testů Pozn. Přestávky budou stanoveny dle stavu účastníků, min. každých 90 minut. Program

LMS = learning management systém (virtuální škola) Struktura studia Kurz = akademický rok Modul = semestr Disciplína = předmět Definice pojmů

E-learning je definován jako využití informačních a komunikačních technologií ve vzdělávání. Lze jej chápat jako výuku s využitím výpočetní techniky a internetu k tvorbě kurzů, distribuci studijního obsahu, řízení výuky a k interní komunikaci, ať už ve firemní, či školské sféře.

klasické „portálovské“ přihlašovací údaje Přihlášení - portál

karta Studium a výuka, záložka Moje studium záložka LMS Unifor Přihlášení - portál

volba fakulty – FTK Přihlášení - portál

Po přihlášení budete v Uniforu vyzváni ke změně hesla Toto heslo platí pouze pro přímý přístup od Uniforu (viz. dále), NESOUVISÍ s heslem do portálu!!! Přihlášení - portál

Přihlášení - přímé jméno=osobní číslo heslo=nastaveno výše

Přehled systému

1.Lišta nástrojů – oblíbené, RSS, nápověda, vyhledávání 2.Hlavní menu 3.Drobečková navigace 4.Levá lišta 5.Hlavní okno – levé menu (shodné), minikalendář, události Přehled systému

Přehled jednotlivých položek v menu Obecné funkce zabalování rozbalování částí systému nepovinná x povinná pole nahrávání/ukládání Přehled systému

Poslat zprávu uživateli volba adresáta – vyhledávání x přímé zadání více adresátů výběr skupiny uživatelů typ zprávy text zprávy připojení přílohy Komunikace

Komunikace - shrnutí

Studentská část zabalování/rozbalování struktury studia přístup ke studijním materiálům Studentská část

Stránka disciplíny typy studijních materiálů – kapitoly – odkazy – soubory ke stažení další prvky Studentská část

Krátké max znaků přímá odpověď do editačního pole Dlouhé vypracování do externího souboru odeslání souboru Úkoly – typy

1.z kapitoly přes ikonu úkolu (krátký, dlouhý ) otevře se okno pro okamžité odeslání úkolu 2. blok Úkoly na stránce disciplíny 3. úkoly k disciplíně 4. Vaše úkoly Úkoly – přístup

Úkoly – shrnutí

Podle opakovatelnosti cvičné ostré Podle skladby otázek pevné dynamické Testy – Typy

Podle oblastí Globální Podle hodnotící tabulky Podle počtu chyb Procenta na body Testy – Hodnocení

Stránka disciplíny Detail testu Zahájit test Pohyb v testu posuvné šipky po zvolení odpovědi VŽDY kliknout na Odpovědět!!! Testy – Spuštění

Děkuji za pozornost Diskuze