HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nauka o podniku Seminář 7..
Advertisements

Nový Apple Mac Pro David Gamrát, 2.E. Základní verze  čtyřjádrový procesor Intel Xeon E Kč  šestijádrový procesor Intel Xeon E
* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
Projekt HYDRONET Hydronet je projekt určený pro volné šíření aktuálních meteorologických informací široké veřejnosti. V současné době jsou.
HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,
Zpracování dat – superpočítačové výkony na běžných procesorech Fyzikální ústav AV ČR.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Semestrální práce do VT II Ondřej Andrýsek
Servery HP ProLiant Prodejní akce a aktivity FQ
Základy databázových systémů
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
Dlouhodobá paměť autor : Tomáš Geryk kontakt : web :
Základní klasifikace serveru - je nedílnou součástí každé počítačové sítě - jsou na něm uchovávána všechna cenná data na síti - zprostředkovává většinu.
SESTAVA PC Ludmila Javůrková. K ČEMU SE NOVÉ PC BUDE VYUŽÍVAT? Kancelář Práce s internetem Sledování filmů Poslech hudby Úpravy fotografií, práce s grafikou.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící Online tlumočnická služba pro neslyšící - NONSTOP.
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win98, NT, XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100.
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
Kriteria pro testy Test stability systému Verifikační testy
Redudantní datová úložiště a zabezpečení dat
Zálohování dat Karel Schwarz KFA Praha 26.dubna 2010.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_044 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Příklad využití pracovny grafických a výpočtových stanic SUN ve výuce Michal Kolesár Fakulta strojní Katedra výrobních strojů a konstruování.
Slide 1 A Free sample background from © 2003 By Default! Jiří Kůsa Testování propustnosti síťového firewallu.
Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Databázové systémy. Práce s daty Ukládání dat Aktualizace dat Vyhledávání dat Třídění dat Výpočty a agregace.
Hanuš HOLZER 2 EPi ARCHITEKTURA PC.
SIPVZ – Státní informační politika ve vzdělávání w w w. e - g r a m. c z E-gram E-gram Informační a komunikační web SIPVZ 1. Původní web:
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
GAPP System, spol. s r. o. Typizované konfigurace, příklady nasazení a další možnosti řešení Workshop 16. září 2010 Workshopy "Komplexní virtualizace IT.
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Úvod Benchmarkování –Měření a vyhodnocování výkonnosti software pomocí modelových aplikací Regresní benchmarkování –Porovnávání výkonnosti vývojových.
PCI Express PCI Express, PCIe ale také 3GIO (3rd Generation I/O) Interní lokální sběrnice založena na standardu starší PCI, komunikující na vetší přenosové.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Martin Pacholet: Zálohování pro malou firmu Advokátní kancelář, lékařská ordinace
Projekt na 3MA382 Karel Koliš & Jan Vyhlídka.  Prostředí: ◦ IT firma tvořící webové stránky ◦ 1. rozsáhlý projekt  Komplexní webové řešení ◦ Zahrnuje.
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100 Mb/s.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Výpočetní Cluster “Mazlik” Nové Hrady FROV JU Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Bc. Martin Šafánek.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Informatika vnější paměti – Optické disky
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Interní knihovní systém Závěrečná prezentace aneb máte toho půl míče?
Vyhodnocení požadavku o informaci na E -SSL Zpracovala: Gabriela Vysocká Datum:
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.
Bezpečnostní strategie MS Petr Řeháček Martina Habrová.
14. června 2004Michal Ševčenko Architektura softwarového systému DYNAST Michal Ševčenko VIC ČVUT.
Softwarové inženýrství semestrální projekt
Ústav zobrazovacích metod ZSF OU RDG ústav FN Ostrava.
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Radek Tůma. Serverovna Digitus Server-Line 42U 19„ Váha: 135kg Rozměry: 2020x800x1000mm Barva: černá Max. zatížení: 600kg.
Porovnaní Herních notebooků od kč do kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Solid-state drive.  skládá se z boxu a ze základní desky  na desce najdeme NAND flash paměti, chip řadiče SSD disku a konektor SATA, či IDE.
Aleš Javorský. Obsah Modelová řada Nexus Hardware Software – OS – Aplikace Originální příslušenství Cena Zdroje.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Návrh podnikatelského plánu založení minipivovaru s vlastní pivnicí
2N® Netstar SW.
Digitální učební materiál
Analýza marketingového mixu ve vybraném podniku
Windows Server 2008 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
CRF Reporter (nový systém/software vykazování dat)
Transkript prezentace:

HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála, ideolog a programátor Kamil Staufčík, manager, analýza rizik

Hydronet je projekt volného šíření aktuálních meteorologických informací široké veřejnosti. Je třeba navrhnout a zrealizovat komplexní řešení přenosu, zapracování, archivace a prezentace naměřených dat. Účelem je od základu přepracovat stávající projekt, který je řešen naprosto nesystémově a přestože již poskytuje cenná data ze tří automatizovaných meteorologických stanic, trpí mnoha zásadními nedostatky jako např. z dlouhodobého hlediska neudržitelný způsob ukládání dat, neošetřené výpadky spojení mezi centrálním serverem a jednotlivými stanicemi, zobrazování dat pouze ve formě fixně generovaných grafů atd.

Kontextový diagram

Model jednání

Architektura systému

Konfigurace serveru Intel Pentium 2,8 GHz 2 x 256 MB RAM GeForce MX440 2 x 120 GB HDD Řadič RAID 0 / 1 DVD+-RW Celkové náklady: ,- Kč NetServer 2800i firmy Alzasoft

Cena celkem Hardware ,- Kč Software metodou COCOMO ,- Kč Náklady na 1 rok provozu ,- Kč Celkové náklady ,-