Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. Buď vůle tvá, buď vůle tvá, buď vůle tvoje všude tam, kde chudé trápí nouze hlad, v boji musí umírat, buď vůle tvoje všude tam, kde jiní mají všeho.
Advertisements

Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Život je jako cesta vlakem…
Naučil jsem se....
Co pro mě znamená RODINA?
Pro někoho něco znamenáš
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov
Citáty O LÁSCE.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Největší moudrost je v laskavosti Vůbec nezáleží na tom, Kolikrát jsi byl na dně….. Důležité je jen to, Kolikrát jsi se zvednul..
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Vyrobilo počítačové studio
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
Když se stýská….
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Všem lidem na celém světě přeji…
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
MOUDRA.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
. I Moudra v zapadu slunce.
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
ABECEDA ŽIVOTA Ruční posun.
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
O lásce a přátelství v citátech
Vyznání.
O smutku a smrti.
Každý den jsme trochu starší…
Hay quienes dicen que las mujeres, cuando son amigas, son insoportables... Červený klobouk.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
Co je to Láska?. Láska je zázrak, který se může udát kdykoliv. Friedrich Dürrenmatt.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
V životě nemůže být každý hrdinou, ale každý může zůstat člověkem... ale každý může zůstat člověkem...
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Proč bych neměl vesel být
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Nic není tak snadné ale zároveň tak nedůstojné člověka jako klamat v lásce.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Bůh.
Pohádky v nás. Každý z nás se za něco skrývá… …ať muž či žena jsme všichni rozdílné osobnosti…
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Pro někoho něco znamenáš
Naučil jsem se....
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
O lásce a přátelství v citátech
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Láska Martina Zachrlová
Každý den jsme trochu starší…
O lásce a přátelství v citátech.
Je bláznovství....
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Přeji krásný den... Pro Tebe.
Je bláznovství....
Transkript prezentace:

Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní hrdina, tedy člověk zařídí. Může být smýšlený i reálný, záleží jen na tom, čemu člověk uvěří. Může být plný strachu, bolesti, utrpení, ale i věčné radosti, hřejivého pocitu u srdíčka, ale hlavně lásky, která je pro nás tak moc důležitá.

Život je příliš krátký a krásný než aby ho člověk zahodil při prvním klopýtnutí, nezdaru či chmuru. Naopak měl by tomu hrdě čelit, protože, kdo ví, co ho čeká za radost a lásku, která naplní jeho srdce...

Život je snůška momentů. Láska je radost i bolest, smutek i štěstí Život je snůška momentů.Láska je radost i bolest, smutek i štěstí. Na všem záleží. Nejde jen o to, jak dlouho život žijeme, ale JAK ho žijeme a jestli si užíváme maličkostí, které jsou nejpodstatnější. Vše na všem záleží, i když to vypadá jako nepodstatná maličkost. Nic není jak se zdá, protože za vším se skrývá další možnost... A každá možnost je v něčem dobrá...

Čas plyne dál a dál a svět kolem se mění a otáčí, barvy poletují vzduchem a jednou se zastavíte a říkáte si, kam ten čas zmizel, kam se poděl? V mysli zůstávají jen vzpomínky, ty, které si chcete uchovat Vám nikdy čas nevezme...

Život je krásný, jen odvahu k němu mít, překonat zrady, překonat chvíle, kdy člověku nechce se žít

Člověk je jako kniha. Obal může mít krásný, ale děj nudný a zároveň může mít obal starý, ale děj nezapomenutelný...

Kráčíme Životem po kamíncích Kráčíme Životem po kamíncích. Některý je hladký, jiný neopracovaný a píchá... a taková jsou i srdce lidí, které na své cestě Životem potkáváme.

Existují některé typy lidí, které vám v jednom okamžiku změní celý Život. Život, který beztak do té doby nestál za nic. Můžeme jim být vděčni, a dokonce je i nenávidět, ale nic nezměníme na tom, že se podepsali do našeho srdce.

Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá. Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nepočítá křivdy. Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy, ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá, nikdy nezanikne.

Láska je jedno z těch utrpení, jež není možno skrývat Láska je jedno z těch utrpení, jež není možno skrývat. Stačí jedno slovo, jeden nepatrný pohled, dokonce i mlčení k tomu, aby se projevila v plném rozsahu.

Láska se rodí z maličkostí, žije z nich a pro ně i umírá.