Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na 3 000 metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Sportovní zařízení a akce
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
47. mistrovství světa ve zpracování textu
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
Biatlon.
BASKETBAL II..
Sportovní zařízení a akce
Václav Metlička Cyklokros
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Emil Zátopek.
ATLETIKA - CHŮZE.
Atletický oddíl Nové Město na Moravě
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
PLAVECKÉ REKORDY.
SKOKY NA LYŽÍCH.
Výroční zpráva 2006 Atletický oddíl Nové Město na Moravě.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÍ LYŽAŘI - KLASICI
Olympijské hry v Sotchi Olympijští medailisté  Martina Sáblíková  Martina Sáblíková je česká rychlobruslařka specializující se na dlouhé tratě,  dvojnásobná.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
SEZONA * Eva Nývltová. * Davos 42. a 37. místo * Rogla 40. a 45. místo * Oberhof 31. a 25. místo * Oberstdorf 24. a 34. místo * Toblach 28.,
ATLETIKA 2.
legenda české a světové gymnastiky
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská.
HÁZENÁ 2.
HOD OŠTĚPEM.
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
Tato prezentace byla vytvořena
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
LETY NA LYŽÍCH.
HOD DISKEM.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
ALPSKÁ KOMBINACE.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
Halový víceboj mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Vše začalo v roce 1924 ve francouzském Chamonix, kam byli sezváni sportovci na „Týden zimních sportů“. Toto klání bylo zpětně roku 1925 označeno za 1.
Běžecké lyžování. Běh na lyžích je sportovní závodní lyžařská disciplína, ve které je cílem zdolat danou trať na lyžích v co nejkratším čase. První závody.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
VY_32_INOVACE_14_ZIMNÍ SPORTY_ukázky zimních sportů
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
TJ Žďár nad Sázavou - oddíl plavání
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
Zimní olympijské hry Klikej.
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
Transkript prezentace:

Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových rekordů Sportovkyní roku České republiky v letech 2007 a 2009 Cyklistickou závodnicí na letních olympijských hrách z roku 2008

Přehled medailí Olympijské hry zlato ZOH m Mistrovství světa zlato MS m zlato MS m zlato MS m zlato MS 2009víceboj zlato MS m stříbro MS m Mistrovství Evropy zlato ME 2007víceboj zlato ME 2010víceboj bronz ME 2008víceboj bronz ME 2009víceboj Mistrovství světa juniorů stříbro MS 2006víceboj

Českým reprezentantem v běhu na lyžích Bronzový v ZOH ve Vancouveru V sezóně vítěz Tour de Ski a Světového poháru v běhu na lyžích Stříbrný v ZOH v Turíně Stříbrný v závodě 15 km klasicky na MS v Liberci Mistrem České republiky v závodě na 10 km klasicky

Přehled medailí Olympijské hry stříbroZOH 2006 Lyžování - 15 km klasicky bronzZOH 2010 Lyžování - 15 km volně Mistrovství světa stříbroMS 2009 Lyžování - 15 km klasicky

Tyto informace jsou ke dni Jan Neprášek VIII.A