CENTRAL PARK NEW YORK J@.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
před tím velkým šílenstvím…
Advertisements

Zájezd do Paříže.
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Městské lesy Hradec Králové a.s.
Rozloha chráněných území na ploše ČR
Autor: Mgr. Helena Nováková
Téma hodiny: Spojené státy americké – Opakování (film a kvíz)
Paříž Prezentace 5.B.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dagmar Andrysová Datum: Název: VY_22_INOVACE_1_1_21.
VY_32_INOVACE_65_TEST OBECNÁ GEOGRAFIE AMERIKY
Grand canyon Lukáš Nečas
Černá Hora.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Typologie muzeí VIII. běh Školy muzejní propedeutiky
Devils Tower je čedičový sopouch bývalé sopky ve tvaru mohutného pařezu, který se nachází ve státě Wyoming USA. Je vysoký 265 m a má průměr 150 m..
AMERIKA – PŘÍRODNÍ ZAJÍMAVOSTI
CHORVATSKO PLITVICKÁ JEZERA.
USA Zajímavosti.
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
Chráněná území České republiky
Stručná anotace : Prezentace slouží k výkladu a procvičení učiva tématu Západ USA tématu Západ USA Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Individualizace.
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
ICT M 5.R. Počítáme s velkými čísly III Anotace: Prezentace obsahuje příklady k procvičení učiva počítáme s velkými čísly. Prezentace je prezentována.
YELLOWSTONE NATIONAL PARK WYOMING, USA.
Obvod, obsah – 1 Čtverec, obdélník, pravoúhlý trojúhelník
-nejmodernější budoucnost
Reaktivní stromy. Motivace Existují algoritmy, které jsou schopny generalizovat výskyt i tvar jednotlivých objektů obsažených na mapě s daným měřítkem.
Městské lesy Hradec Králové a.s.
Hlavní město Francie. O P AŘÍŽI je jednoznačně Evropským městem umění. V muzeu Louvre, najdete největší historickou sbírku umění na světě. má svoji čtvrť.
Místo : Paríž Výška : 318 metrů Datum ukončení stavby : 1887
Itálie -bylo schopno pojmout sedících diváků a bylo užíváno ke gladiátorským zápasům a veřejným podívaným.gladiátorským -V Koloseu se dokonce mohly.
Ostrov Mainau Německo.
Zuzana ZAPLETALOVÁ GGI, 2.ročník Olomouc 2006
AMERIKA USA – Základní údaje III2-Z7-I-12
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Amerika – Severní Amerika
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_27.
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
USA ANTELOPE CANYON ARIZONA ANTELOPE CANYON JE TO NEJVÍCE NAVŠTĚVOVANÝ A NEJVÍCE FOTOGRAFOVANÝ KAŇON NA CELÉM AMERICKÉM JIHOZÁPADĚ. LEŽÍ VE STÁTU ARIZONA.
Jakub Alexa Zita Dostálová
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : červen.
 New York is the most populous city in the USA.  Population: 8,175,133  NY is called Capital of the world or Big Apple.  It is one of the most important.
VY_32_INOVACE_Fi_I_06 Název USA-státní zřízení a přírodní podmínky Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Zeměpis Autor: Mgr. Jan Podlena USA New York Socha Svobody.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Sada: Dnešní svět Ověření ve výuce: Třída: Datum:
Skoro neuvěřitelné fotky. 7,000 vysázených stromků tvoří kytaru na farmě v Argentině.
Turistické zajímavosti Severní Ameriky. Aljaška Turistika Rybaření.
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_06_ZEMĚPIS Téma: Hlavní město Praha Ročník:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Hádková Název školyPlavská škola AutorMgr. Marcela Hádková Název VY_32_INOVACE_15_Vl5_Evropa.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová NÁZEV: VY_32_INOVACE_213_Spojené státy americké Téma: Anglický.
NEW YORK GABRIELA PARKANOVÁ. ZÁKLADNÍ INFORMACE Rozloha: 1214 km2 Počet obyvatel: Vznik: 1624 Hustota zalidnění obyv./km Stát: New York,
Nejkrásnější města světa
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Země rozvojové 22% 36% 40% vyspělé 61% 73% 76% svět 34%
VY_32_INOVACE_4/03_ČLOVĚK A PŘÍRODA
Určeno pro : žáky 2. stupně ZŠ Sekce: základní Předmět : zeměpis
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
SEVERNÍ A JIŽNÍ AMERIKA
Plitvická jezera.
ANOTACE a) PRÁCE JE URČENA PRO ŽÁKY 7. ROČNÍKU B) TÉMA: USA C) CÍL UČEBNÍHO MATERIÁLU: žáci se seznámí s administrativním členěním, státním zřízením.
New york city Open Presentation.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_ 128.ANJ.34 New York.
Název školy: Základní škola T. G
The United States of America: PLACES OF INTEREST
Z New Yorku do Washingtonu RNDr. Vanda Boštíková, Ph.D.
Miesta, ktoré by som navštívil v New Yorku
Vicky Janeková III.D GJAR 2010/2011
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
USA Spojené státy americké United States of America Martin.Mencl.
Národní parky západu USA
Transkript prezentace:

CENTRAL PARK NEW YORK J@

New York - Central Park Central Park je velký městský veřejný park o ploše 341 ha v New Yorku v městské čtvrti Manhattan City. Park má obdélníkový tvar o velikost 4.000 x 800 m. Navštíví jej 25 milionů návštěvníků ročně a je tím nejnavštěvovanějším parkem ve Spojených státech. Má pětkrát více návštěvníků než národní park Grand Canyon v Arizoně. Kromě toho, byl v několika filmech i televizních pořadech a stal se jedním z nejznámějších městských parků na světě. O park se stará „Central Park Conservancy“ - soukromá nezisková organizace, která má smlouvu s ministerstvem pro parky a rekreaci v New Yorku.

Konec J@