Napříč Prahou - přes tři jezy celostátní akce Junáka plány pro rok 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků.
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Železný TOMík 2014 trasy disciplín.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Hodnocení kvality celostátních závodů v roce 2010 Jan Netuka Seminář Želiv,
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
Zadání úkolů Akademie PR 2012 I.Tisková zpráva II.Písemný test III.PR Projekt + jeho prezentace.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Případová studie k možnému využití ITI a k diskuzi o roli měst po roce 2013 Praha, Řízení rozvoje Hradecko-pardubické aglomerace ve vztahu.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
RYCHLOSTNÍ LYŽOVÁNÍ.
RADKOLHOTSKÝ MOŠTĚNSKÝ POHÁR
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
Urban Planning OfficeCity of Dresden Cyklistická doprava v Drážďanech 1. zasedání měst Uherskohradišťské charty Jihlava
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Mediace Specifické metody SP LS 14. Pojem, cíle, legislativa Metoda rychlého, kultivovaného mimosoudního řešení konfliktů a sporů (co je konflikt ?proč.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
RYCHLOSTNÍ KANOISTIKA
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 2. skupina.
Akce ČMKOS proti dopadům škrtformy STÁVKOVÁ POHOTOVOST Spanilé jízdy Regionální setkání s předsedy ZO Anketa a její vyhodnocení Kulatý - hranatý stůl (s.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Krkonošský omezeňák 2012 Soutěž v přesnosti přistání na kluzáku L-13 Blaník Místo konání: LKVR Datum: Začátek: 08:30 hod. SELČ.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Příklady tréninkových jednotek Praha Veličiny používané u tréninkových jednotek A.Délka zátěže (km, čas) B.Intenzita zátěže C.Délka a intenzity.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
ALPSKÁ KOMBINACE.
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
Knápek a Zapletal sezóna 2011
Plán činnosti 2007 Filip Novák Volejbal - 5. ročník volejbalového turnaje Geodetů a Kartografů 2007 Místo konání : tradičně v hale ČVUT na.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Vodácký kurz 9.ročníků – TRASA 1. den: Kácov (kemp "Pod mostem") – Český Šternberk (13 km) 2. den: Český Šternberk – Sázava (kemp Pod.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Marketing sportu bp 2086.
Marketing, reklama a sponzoring ve sportu
BSE České Budějovice o. s.
Kateřina BURIANOVÁ *2000 STUDENTKA II. ROČNÍKU SPORTOVNÍHO GYMNÁZIA
Hrozby a příležitosti pro vzdělávání v pražském prstenci
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
Projekt 1 - Zhodnocení vybrané sportovní akce (SA)
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Plavecký klub Děčín.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Státní účast v obchodních společnostech a podnicích a veřejná podpora
Obojživelné autobusy a jejich využití
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

Napříč Prahou - přes tři jezy celostátní akce Junáka plány pro rok 2012

Ročník 2012 Pátek Pátek Novinky Novinky Komplikace Komplikace Změny zvyků Změny zvyků Prosba o pomoc Prosba o pomoc

Novinky v propozicích Vyhlášení podkategorií Vyhlášení podkategorií –Nejlepší posádka světlušek –Nejlepší ženská posádka v OPEN, kanoe –Nejlepší mix v kánoích –Nejlepší raft a nejlepší P500 v OPEN Bude-li v podkategorii 11 lodí Bude-li v podkategorii 11 lodí –> změna na kategorii

Změna trasy Metropolitní masovka Metropolitní masovka Změna trasy u nábřeží na Františku Změna trasy u nábřeží na Františku

Sportovní kategorie Nepostupový závod ČSK ČSTV Nepostupový závod ČSK ČSTV Sjezdové lodě Sjezdové lodě –C1, K1 Rychlostní lodě Rychlostní lodě –C1, K1

Komplikace pro rok 2012 Císařská louka je soukromý pozemek Císařská louka je soukromý pozemek –Vlastnictví Českými přístavy –Problém parkování -> maximální disciplína –Problém půjčoven -> pokusíme se najít dohodu Hledá se AUTOBUS z cíle na start Hledá se AUTOBUS z cíle na start

Konec předčasných startů Linie bude vyznačena Linie bude vyznačena Lodě před startovní linií budou diskvalifikovány Lodě před startovní linií budou diskvalifikovány

Foundrasing Propagační kampaň v Praze Propagační kampaň v Praze Záštita primátora Záštita primátora Účast přes 2000 lidí Účast přes 2000 lidí –> reálná šance získat silné sponzory Hledá se hledač sponzorů Hledá se hledač sponzorů

Máme málo PTPků Závod zajišťuje cca 70 lidí Závod zajišťuje cca 70 lidí Každý druhý je pěší Každý druhý je pěší Práce na konkrétní čas Práce na konkrétní čas –Články Opravdu nemáme volné kapacity? Opravdu nemáme volné kapacity?

Máme málo záchranářů Je dostatek vybavení Je dostatek vybavení Zkušenost se záchranou z raftu Zkušenost se záchranou z raftu Zkušenost s jízdou na motor Zkušenost s jízdou na motor Sehrané posádky Sehrané posádky

Ať jsou šlajsny plný vody, ať jsou vlny mohutný…